35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Wiesz Bozia, jakby tu powiedzieć...Mi tam fajnie. I za cholerę nie widzę nic urokliwego w karpiu, a tym bardziej w piernikach. Prezenty i choinkę mam, rybę na wigilię też będę mieć. I nie widzę w tym schizofrenii raczej, chyba właśnie ty, która mieszkałas w różnych krajach powinnaś być bardziej flexi?
Kwestia gustu, a może sztywności?
No bo na pewno nie zazdrość.
Pozdrowienia Boziu!ja to rozumiem - po prostu dla mnie święta wyglądają inaczej...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
lecę do dentysty i pół dnia będę miała pół szczęki znieczulonej
a później do roboty...
Miłego dnia ...
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
opowiem wam mój dzisiejszy sen
śniło mi się, że mają mi podawać zarodki. i słyszę, że to musi być w sterylnych warunkach. patrzę, a lekarz przynosi zarodek- uwaga, taki kłębuszek mały z rękoma i nogami...- szczelnie opakowany próżniowo we folię...
dziękuję za uwagę.
Dziobak, pierwiastka, Jastra, BISCA, Sabina, ania.g, Mimbla, satori, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak już opowiadamy sny to ja miałam dziś najdziwniejszy sen na świecie, nie czytać przy słabych nerwach
otóż byłam w ciONży ale o tym nie wiedziałami razem z koleżanką w trzecim miesiącu poszłyśmy do lekarza żeby sprawdzić macice i ich zawartość
ona chciała wiedzieć czy z dzieckiem wsio ok czy usuwać a ja chciałam wiedzieć czemu nie zaciążyłam jeszcze... zabieg ten robiło się przez, uwaga, wyjęcie macicy
wyglądały te macice jak takie aksamitne sakiewki co kiedyś paniusie z wyższych sfer nosiły, koloru nie wiem bo sen miałam czarno-biały
potem odcinało się szyjkę, zaglądało do środka, stawiało diagnozę, zaszywało cuzamen do kupy i gotowe
i teraz hicior: szyjkę mojej macicy odcięli razem z głową dziecka tylko że ono wyglądało jak mały dinozaur albo krokodyl bo zamiast normalnej głowy miało wydłużony pyszczek z zębami! a lekarz ogląda cięcie, maca paluchami i mówi do mnie że mam się nie martwić bo zeszyją wszystko i jak mi włożą do brzucha to dalej będzie się normalnie rozwijało
kawa rano już mi była zbędna
dzień dobry z rana
Sabina, Jastra, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, Bozia3, satori, moremi, kapturnica, Mega, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Pierwiastka- pobiłaś wszystkie moje dziwaczne sny. Aż ten twój przeczytałam mojemu m, żeby wiedział, że można mieć jeszcze bardziej odjechane sny niż moje
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnySabina wrote:No Pierwiastka dolozylas; )
Witam dziewczyny
Jastra to dziś u Was narodziny? Trzymam kciuki za Twoje dziewczyny
Idę do roboty, bo wciąż końca nie widać
Tak, już są w trakcieCzekam na wieści o małej Paulince. Alllle stres
Dzięki za kciuki, wszystkie są niezbędne!anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, satori, moremi, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Gdzie można je znaleźć ? Znaczy przepis
W przepisach
Chyba na stronie 4
Paszcza już je tok temu polecała
Niestety pożarłam je! Nawet mój mąż je oszczędzić cyt "zostaw to na święta"
Dzisiaj robię noweSabina, Mimbla, satori, moremi, gretka, Dziobak, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj internety wygrywam ja
Udało mi się wstać do labu na badania. Poszłam ..piguła do mnie - poproszę mocz i zapraszam na fotel
Jaki Qrwa mocz?????
Od miesięcy zbierałam się na te badania i dopiero dzisiaj udało mi się iść do przychodni,a tu zonk
Do kliniki też nie dotarłam, bo nie byłam w stanie wstać, żeby dojechać do Centrum. Jak to jest, że jak ma się wolne to organizm działa jak chce?
Wolne i nic nie muszę - budzenie 7
Wolne i coś musze - budzenie ok 11Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:29
Jastra, Sabina, ania.g, Mimbla, satori, kapturnica, moremi, gretka, Mega, malgos741, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny