35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To prawda, każdy spedza Świeta jak lubi, ja ze swoja duza rodziną piecioro rodzeństwa, rodzice, maz, corka, szwagrowie i dzieci, bedzie harmider jakich mało, ale uwielbiam to
piernik-miodownik juz lekko miekki, wiec do Świąt bedzie sie rozplwal w ustach (Morcia twoj na pewno tez)
Rolada z boczku, karkówka, schab ze śliwką, szynka - popieczone, jutro reszta ciast, barszcz, farsz do uszek itp itdSimba, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, Sabina, BISCA, Aasiula, gretka, Bozia3, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To ja mam jedno na liście:
nalewka V
degustacja później ...pierwiastka, Mimbla, Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Aasiula, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:To ja mam jedno na liście:
nalewka V
degustacja później ...
Chyba, że ktoś będzie miał taką bez słowa "później "malgos741, Simba, promoszka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To już chyba po raz drugi? Współczuję. Chyba powinniście trafic do dobrego lekarza, żeby to zdiagnozować.
Tak, drugi raz. Wtedy tydzien przelezal w szpitalu i diagnozy jako takiej nie bylo. Teraz tez nie.
Z innych zrodel dowiedzialam sie, ze musi zrzucic pare kilo i wzmocnic miesnie poddtrzymujace kregoslup. Jak opanujemy zapalenie wezmiemy sie do pracy. Moze i ja skorzystam (na przyszlosc, bo poki co moj kregoslup jest w porzadku, lekko krzywy, ale nie naprzyksza mi sie)
Najwazniesze, ze jest lepiej!
Jutro wyjazd.Dziobak, malgos741, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Piec nie mam kiedy ( ciasta zawsze mam bo dostaję co święta od klientki... pycha), gotować nie będę bo moja mamcia lubi wszystko sama przygotować... a do pomocy ma zawsze mojego m więc ...
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Magdala, dla męża Diclofenac lub inny niesteroidowy lek przeciwzapalny i będzie ok. Niestety musi na siebie uważać, bo takie stany lubia wracać z zaskoku
Trzymam kciuki!
Bierze ibuprofen, codeine i diazepan (ten na stany lekowe, ale on akurat na rozluznienie dostal).
Berenika wrote:Witam się.Miłego dnia.
ania.g. współczuję zgagi ,ja mam zgagę i refluks bez ciąży ,także wiem jaki to dyskomfort
jednak dziś robię ciastka kruche,wczoraj nie zdążyłam ...ehh
Kciuki za potrzebujące
Magdala polecam taki plaster przykleić na bolesne miejsce ,daje czadu rozgrzewa na maxa ,łagodzi ból ale tylko ten http://www.aptekagemini.pl/fastplast-plaster-rozgrzewajacy.html jest tani i b.dobry,można długo trzymać na skórze a potem przerwa i kolejny można przylepić
A to moze sie przydac na lot.
I witaj po przerwie na forum!Berenika lubi tę wiadomość
Reni wrote:Paszczak te Twoje gwiazdki są najlepsze na świecie. Walczę ze sobą, żeby ich nie zeżre. Zostało jeszcze 12
Ja swoje wyslalam do pl w puszce po sliwkach w czekoladzie. Rodzina mysli, ze to sliwki wiec nie otwieraja nawet puszki.efcia, moremi, Reni, Mimbla, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Tja. Właśnie umylam włosy odżywka, myśląc, że to szampon... Na hiszpańskich kosmetykach napis jest tylko w jednym języku... Po hiszpańsku ofkorsik. Pani w markecie noe kumala po angielsku, więc braliśmy co nam wyglądało najbardziej podobnie.
Żel do demakijażu pachnie dziwnie, ale zmywa, więc mam nadzieję, że nie jest to np. zmywacz do paznokci.
Podróże jednak uczą.Dziś Adaś zaczął machać na pożegnanie słysząc Ciao! Potrafi już machać w 4 językach!
Jutro zaczynam poranek od przebiezki, bo zdecydodanie za dobrze tu karmią. Dobrej nocki wszystkim!Magdala, efcia, Magda*, caffe, moremi, macduska, Sabina, BISCA, beates, pierwiastka, ComeToMeBaby, gretka, Reni, Mimbla, satori, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Bierze ibuprofen, codeine i diazepan (ten na stany lekowe, ale on akurat na rozluznienie dostal
).
Ja mam tak 2 razy w roku. Przesrane na maxa. Pozdrów męża!Magdala, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wrocilam dzis z pracy obdarowana swiatecznymi podrkami od calej rodziny lacznie z babcia.
Najbardziej jednak wzruszyl mnie Alex, ktory wlasnorecznie wyprodukowal to:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/674ff665582e.jpg
i doczepil do czekoladek Bouchee, ktore uwielbiam. Sekcja belgijska pewnie je zna. To te w czerwonym opakowaniu, w ksztalcie slonia.efcia, Magda*, moremi, BISCA, beates, ComeToMeBaby, ania.g, Mimbla, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Dziobak wrote:To raczej słabe na mięśnie i szkielet. Coś niesteroidowego pomogloby mu szybciej. Ale jak polezy, to i z tym zestawem pewnie dojdzie do siebie.
Ja mam tak 2 razy w roku. Przesrane na maxa. Pozdrów męża!
A diklofenak jest na recepte?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Bierze ibuprofen, codeine i diazepan (ten na stany lekowe, ale on akurat na rozluznienie dostal
).
Magdala, mojemu ten lek na rozluźnienie lekarz odradzil, tylko nie pamietam dlaczego (mezu spi wiec nie mam jak podpytac)
moj bierze DEXAK
ale najwazniejsze ze twojemu m juz lepiej
spokojnej podróży zatemMagdala lubi tę wiadomość
-
Co kupic u Niemca? Mamy miedzyladowanie w Duesseldorfie i dwie godziny czekania na samolot do Warszawy. Cos mozna dobrego upolowac? Jak np. Sangrie w Hiszpanii albo Limoncello u Wlochow?
iwcia77 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.