35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:po co właściwie szef ma cię znaleźć w kuchni?
Kometa ja z moim szefem jestesmy na stopie przyjacielskiej, nie rozmawiamy służbowo tylko zawsze jak kumple, wiec ten moj sms byl "prośbą" o urlopSabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Kometa ja z moim szefem jestesmy na stopie przyjacielskiej, nie rozmawiamy służbowo tylko zawsze jak kumple, wiec ten moj sms byl "prośbą" o urlop
efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:W planach - karp w galarecie - karpia nawet nie kupilam.
Kapusta postna - jeszcze nawet grzybow nie zamoczylam.
Sernik - produkty juz mam.
Prezenty - dwa a jeszcze 3 dla dzieci i tesciowej. Jutro pracuje, dzisiaj scina mnie temp i chce do lozka a tu 10 prZstankow przede mna. Jak to ogarnac?
Polarku to moze pójdziesz w ślady Dziobaka
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Polarku to moze pójdziesz w ślady Dziobaka
Ostatni raz, kiedy do wigilii było 2 dni a ja byłam szczęśliwa i wyluzowana, były chyba kiedy miałam 5 lat!
Buziole wiedźmy!ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, macduska, Mimbla, malgos741, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A wiecie, coś bym napisała, ale nie wiem co, więc wkleję wam to
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78962eea95a8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 18:34
Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Aż pachnie na forum tymi piernikami
Jestem wykończona ale wszystko ogarnięte. Ciasta upieczone, dom posprzątany, paznokcie wymalowane...zostało się spakować i rano ruszać w drogę....mam nadzieję że moja wątroba przeżyje te święta
Nawet kolor włosów zdążyłam przyciemnić....powinien rudy z odcieniem kasztanowym wyjść...rano żeby było świątecznie żelazkiem je przeprasuje
Mam teraz dylemat pić czy nie pić...bez sensu tak czekać do drugiego dnia świat czy dostanę @.....tak tracić smak i czasAasiula, Sabina, Mimbla, Simba, efcia, Berenika, Magdala, Bozia3, ania.g, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
AA jeszcze Dziobak zazdraszczam
slonca I wypoczynku
Mimo wszystko ja tez stwierdzam ze jestem szczesliwa!!!
Mam rodzine ktora jest dla mnie wszystkim I lubie im tak pichcic!
Mimbla, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, malgos741, BISCA, efcia, Bozia3, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zien dobry wieczor po latach. Znaczy po lataniach, osiedlismy wczoraj w Gdansku na tydzień, uff. Najlepiej to nomadzkie życie znosi Adam, gro fanów w każdym domu, wszędzie nowe zabawy i słudzy do noszenia. Rozpieszcza mi dziecko jak nic.
Dzis ostatnie zakupy a od jutra świąteczna sielanka-nas jest dużo do roboty, więc każdy szykuje jedna, dwie rzeczy.. Wszystko razem.
Temat drzwiowy nie był poruszany, atmosfera rewelka dzięki malemi gżdylowi, bo czarus się z niego zrobił nieziemski.
No więc ja Wam życzę spędzenia świat jak każda marzy, czy to pod palma, czy w rodzinnym gronie przy stole własnoręcznie uszykowanym, czy z daleka od ludzi a nawet własnego ciałaJak się czegoś nie lubi, to nie powinno się do tego zmuszać..
BuziakiAasiula, Sabina, Mimbla, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122, moremi, malgos741, pierwiastka, Simba, BISCA, macduska, efcia, Berenika, Magdala, Bozia3, ania.g, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Zien dobry wieczor po latach. Znaczy po lataniach, osiedlismy wczoraj w Gdansku na tydzień, uff. Najlepiej to nomadzkie życie znosi Adam, gro fanów w każdym domu, wszędzie nowe zabawy i słudzy do noszenia. Rozpieszcza mi dziecko jak nic.
Dzis ostatnie zakupy a od jutra świąteczna sielanka-nas jest dużo do roboty, więc każdy szykuje jedna, dwie rzeczy.. Wszystko razem.
Temat drzwiowy nie był poruszany, atmosfera rewelka dzięki malemi gżdylowi, bo czarus się z niego zrobił nieziemski.
No więc ja Wam życzę spędzenia świat jak każda marzy, czy to pod palma, czy w rodzinnym gronie przy stole własnoręcznie uszykowanym, czy z daleka od ludzi a nawet własnego ciałaJak się czegoś nie lubi, to nie powinno się do tego zmuszać..
BuziakiBISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiem co jeszcze napiszę: czy ktoś w ogóle zauważył, że dziś zmieniłam awatar na taki bliższy prawdzie?
gretka, Aasiula, moremi, Reni, malgos741, pierwiastka, ivf-ivf, BISCA, efcia, Dziobak, caffe, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Fajnie macie z tym spotkaniem. Ja to myślałam, że może zobaczę się z sekcją krakowsko - okołokrakowską a tak mnie rozłożyło
Daleko nie maszmalgos741, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość