35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Grecia- 13 godzin jazdy... no to masz trochę więcej niż my.. niezła trasa.
kuruj się, złamałaś się? eh, współczuję
no ja się też kuruję, dziś chyba ciut lepiej- nie muszę zatykać tamponami obu dziurek na raz w nosiewczoraj leciało ze mnie jak z kranu. dziś jest całkiem całkiem. Ale i tak leżę w łóżku. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie przełomowy. Z kliniki będą dzwonić dopiero jutro/ pojutrze. Tzn dr mówił, ze embriolog będzie dzwonił pewnie w środę wieczorem, a jak dzwonił embriolog ostatnio to mówił że usłyszymy się w środę lub czwartek. No dobrze- czekam. Trzymam kciuki za całą 9-tkę. Zobaczymy.
Sabina, satori, malgos741, BISCA, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Google mówi, że dziś pierwszy dzień zimy! To ja lecę na Basen! Muahahaha!
Ale wcześniej do hm po czapkę z daszkiem, bo nos mam czerwony jak u żula spod budki z piwem.
Miłego dnia babiny! Nie zaharowujcie się tam przed tymi świętami ( jesssu, jaką jestem wredna) Buziaki!
ale juz na takiego sylwestra, zaraz po świętach mogłabym myknąć...teraz jednak z chęcią pozostaję przy piernikach karpiu i prezentach...:)aha i choince - mam żywą - niestety już martwą chyba..
efcia, Sabina, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie mogę uwierzyć ale beta jest 208,7 (wzrost o 100% z kawałkiem, dupy nie urywa ale jest dobrze).
Rzygać mi się chciało jak przyszło do otwierania pliku z Labu.. kurde, nie wiem jak wytrzymam w czwartek.
PRG 39,88 - spadł mi troszkę ale jest powyżej 20
gin kazał dorzucić Dupka 2xdziennie.efcia, ComeToMeBaby, macduska, Jastra, Sabina, gretka, moremi, satori, Reni, Bozia3, pierwiastka, kapturnica, ania.g, Simba, Niuta, Dziobak, paszczakin, Aasiula, Mega, beates, malgos741, BISCA, Berenika, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:W dniu dzisiejszym internety wygrywa Bozia
buahahahahaha- Bozia, ty się musisz jeszcze zastanowić jaką dawkę z opisu produktu zastosować- dla konia sportowego czy hodowlanego
padłammoremi, Bozia3, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Nie mogę uwierzyć ale beta jest 208,7 (wzrost o 100% z kawałkiem, dupy nie urywa ale jest dobrze).
Rzygać mi się chciało jak przyszło do otwierania pliku z Labu.. kurde, nie wiem jak wytrzymam w czwartek.
gin kazał dorzucić Dupka 2xdziennie.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!Mimbla lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Nie mogę uwierzyć ale beta jest 208,7 (wzrost o 100% z kawałkiem, dupy nie urywa ale jest dobrze).
suuuuper, widzisz? widzisz?
no. bardzo mnie to wszystko cieszy.
jak chcesz to ja ci w czwartek otworzę maila- możesz podać do mnie hahahahaMimbla, Bozia3, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Grecia- 13 godzin jazdy... no to masz trochę więcej niż my.. niezła trasa.
kuruj się, złamałaś się? eh, współczuję
no ja się też kuruję, dziś chyba ciut lepiej- nie muszę zatykać tamponami obu dziurek na raz w nosiewczoraj leciało ze mnie jak z kranu. dziś jest całkiem całkiem. Ale i tak leżę w łóżku. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie przełomowy. Z kliniki będą dzwonić dopiero jutro/ pojutrze. Tzn dr mówił, ze embriolog będzie dzwonił pewnie w środę wieczorem, a jak dzwonił embriolog ostatnio to mówił że usłyszymy się w środę lub czwartek. No dobrze- czekam. Trzymam kciuki za całą 9-tkę. Zobaczymy.
ComeToMeBaby, moremi, satori, pierwiastka, ania.g, malgos741, BISCA, Berenika, Magdala lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:a to dzisiaj nie 4 dzien? ja tam nie wiem- ja dzis wstapilam do kliniki bo w tym zaaferowaniu po transferze zapomnialam recepty- i przy okazji zapytalam o 3 zarodek bo mieli dzwonic i nie dzwonili-wiecc na chwile obecna sa 3: 2 z 3 doby i 1 z 5
a znasz klasy?
no u mnie założenie było takie aby hodować do 5-tej doby. To do środy właśnie. -
nick nieaktualnyBry.
A my wczoraj wybraliśmy się na zakupy bez karty. Ja myślałam że ma ją Waciak a on, że ja.
Oczywiście w pierwszym sklepie zonk!
Dobrze że mamy kolegę z pracy w tym mieście to nas poratował.
Mimbla.
Uściski dla wszystkich!moremi, Mimbla, satori, Bozia3, gretka, efcia, pierwiastka, Simba, Magda*, Dziobak, Sabina, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Nie mogę uwierzyć ale beta jest 208,7 (wzrost o 100% z kawałkiem, dupy nie urywa ale jest dobrze).
A progesteron jest hormonem uwalnianym skokowo, więc możliwe sa spadki. Ja tak miałam
Bardzo się cieszęmamy nową ciążę
ComeToMeBaby, Mimbla, satori, Bozia3, gretka, efcia, pierwiastka, kapturnica, Sabina, Mega, malgos741, BISCA, Berenika, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Choć przyznam że też dziś dałam
na śniadanie w pracy właśnie jem rybę. Z puszki. W pomidorach ,) a o 15.30 mam dentyste
brawo ja
efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, Simba, Sabina, SolarPolar, malgos741, BISCA, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
ComeToMeBaby wrote:o! super, to masz blastkę?
a znasz klasy?
no u mnie założenie było takie aby hodować do 5-tej doby. To do środy właśnie.
bardziej sie skupilam na tym kiedy beta- bo wypada 26.12- no jak bym byla w Kraku to bym zrobila, a tak musze czekac do pon.
a na sugestie ze moze 24- w 8 dpt lekarz odradzil ...ComeToMeBaby, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka