X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grecia- 13 godzin jazdy... no to masz trochę więcej niż my.. niezła trasa.
    kuruj się, złamałaś się? eh, współczuję

no ja się też kuruję, dziś chyba ciut lepiej- nie muszę zatykać tamponami obu dziurek na raz w nosie :P wczoraj leciało ze mnie jak z kranu. dziś jest całkiem całkiem. Ale i tak leżę w łóżku. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie przełomowy. Z kliniki będą dzwonić dopiero jutro/ pojutrze. Tzn dr mówił, ze embriolog będzie dzwonił pewnie w środę wieczorem, a jak dzwonił embriolog ostatnio to mówił że usłyszymy się w środę lub czwartek. No dobrze- czekam. Trzymam kciuki za całą 9-tkę. Zobaczymy.

Sabina, satori, malgos741, BISCA, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Google mówi, że dziś pierwszy dzień zimy! To ja lecę na Basen! Muahahaha! ;-) Ale wcześniej do hm po czapkę z daszkiem, bo nos mam czerwony jak u żula spod budki z piwem. ;-)
    Miłego dnia babiny! Nie zaharowujcie się tam przed tymi świętami ( jesssu, jaką jestem wredna ;-)) Buziaki!
    jakby tu powiedzieć, żeby wyszło jak jest....naprawdę bym się z Tobą na te dni nie zamieniła - dla mnie to schizofrenia lekka..:) ale juz na takiego sylwestra, zaraz po świętach mogłabym myknąć...teraz jednak z chęcią pozostaję przy piernikach karpiu i prezentach...:)aha i choince - mam żywą - niestety już martwą chyba..:)

efcia, Sabina, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mimbla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę uwierzyć ale beta jest 208,7 (wzrost o 100% z kawałkiem, dupy nie urywa ale jest dobrze).

Rzygać mi się chciało jak przyszło do otwierania pliku z Labu.. kurde, nie wiem jak wytrzymam w czwartek.

PRG 39,88 - spadł mi troszkę ale jest powyżej 20

gin kazał dorzucić Dupka 2xdziennie.

efcia, ComeToMeBaby, macduska, Jastra, Sabina, gretka, moremi, satori, Reni, Bozia3, pierwiastka, kapturnica, ania.g, Simba, Niuta, Dziobak, paszczakin, Aasiula, Mega, beates, malgos741, BISCA, Berenika, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    47b20s0.gif Mimbla nadal zaciskam

Sabina, Mimbla, pierwiastka, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    W dniu dzisiejszym internety wygrywa Bozia
    dokładne tak

buahahahahaha- Bozia, ty się musisz jeszcze zastanowić jaką dawkę z opisu produktu zastosować- dla konia sportowego czy hodowlanego :P :P :P

padłam :)

moremi, Bozia3, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jest boska XD

efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    47b20s0.gif Mimbla nadal zaciskam
    A propos Mimbla a wynik?

efcia lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A propos Mimbla a wynik?

Sabinko cofnij sie o strone na ostatni wpis

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choć przyznam że też dziś dałam ;) na śniadanie w pracy właśnie jem rybę. Z puszki. W pomidorach ,) a o 15.30 mam dentyste :O brawo ja XD

efcia, gretka, moremi, Bozia3, pierwiastka, kapturnica, Simba, Mimbla, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Nie mogę uwierzyć ale beta jest 208,7 (wzrost o 100% z kawałkiem, dupy nie urywa ale jest dobrze).

Rzygać mi się chciało jak przyszło do otwierania pliku z Labu.. kurde, nie wiem jak wytrzymam w czwartek.

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Mimbla lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:

abbraccio.gif

suuuuper, widzisz? widzisz? :)
    no. bardzo mnie to wszystko cieszy.

jak chcesz to ja ci w czwartek otworzę maila- możesz podać do mnie hahahaha

Mimbla, Bozia3, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Grecia- 13 godzin jazdy... no to masz trochę więcej niż my.. niezła trasa.
    kuruj się, złamałaś się? eh, współczuję

no ja się też kuruję, dziś chyba ciut lepiej- nie muszę zatykać tamponami obu dziurek na raz w nosie :P wczoraj leciało ze mnie jak z kranu. dziś jest całkiem całkiem. Ale i tak leżę w łóżku. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie przełomowy. Z kliniki będą dzwonić dopiero jutro/ pojutrze. Tzn dr mówił, ze embriolog będzie dzwonił pewnie w środę wieczorem, a jak dzwonił embriolog ostatnio to mówił że usłyszymy się w środę lub czwartek. No dobrze- czekam. Trzymam kciuki za całą 9-tkę. Zobaczymy.
    a to dzisiaj nie 4 dzien? ja tam nie wiem- ja dzis wstapilam do kliniki bo w tym zaaferowaniu po transferze zapomnialam recepty- i przy okazji zapytalam o 3 zarodek bo mieli dzwonic i nie dzwonili-wiecc na chwile obecna sa 3: 2 z 3 doby i 1 z 5

ComeToMeBaby, moremi, satori, pierwiastka, ania.g, malgos741, BISCA, Berenika, Magdala lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla <3

Mimbla lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a to dzisiaj nie 4 dzien? ja tam nie wiem- ja dzis wstapilam do kliniki bo w tym zaaferowaniu po transferze zapomnialam recepty- i przy okazji zapytalam o 3 zarodek bo mieli dzwonic i nie dzwonili-wiecc na chwile obecna sa 3: 2 z 3 doby i 1 z 5
    o! super, to masz blastkę? :) a znasz klasy?
    no u mnie założenie było takie aby hodować do 5-tej doby. To do środy właśnie.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    A my wczoraj wybraliśmy się na zakupy bez karty. Ja myślałam że ma ją Waciak a on, że ja.
    Oczywiście w pierwszym sklepie zonk!
    Dobrze że mamy kolegę z pracy w tym mieście to nas poratował.
    Mimbla. :-)

Uściski dla wszystkich!

moremi, Mimbla, satori, Bozia3, gretka, efcia, pierwiastka, Simba, Magda*, Dziobak, Sabina, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:

Wzrost musi być o minimum 66 procent, więc jes bardzo dobrze :-)
    A progesteron jest hormonem uwalnianym skokowo, więc możliwe sa spadki. Ja tak miałam :-)
    Bardzo się cieszę :-) mamy nową ciążę :-D

ComeToMeBaby, Mimbla, satori, Bozia3, gretka, efcia, pierwiastka, kapturnica, Sabina, Mega, malgos741, BISCA, Berenika, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Choć przyznam że też dziś dałam ;) na śniadanie w pracy właśnie jem rybę. Z puszki. W pomidorach ,) a o 15.30 mam dentyste :O brawo ja XD
    to i ja dorzuce swoje- co prawda juz przyzwyczajona do klucia w warunkach polowych- dzis zastrzyk na stacji w aucie podczas tankowani- jak jut skonczylam- oko zawiesilo mi sie na napisie "obiekt montorowany"- mam nadzieje ze nikt z ogladajacych nie bedzie sie wglebial.....

efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, Simba, Sabina, SolarPolar, malgos741, BISCA, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • satori Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:29

Mimbla, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla mimblasta o jejuśku, idzie w dobrym kierunku <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 12:42

moremi, Mimbla, Sabina, Mega, BISCA, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o! super, to masz blastkę? :) a znasz klasy?
    no u mnie założenie było takie aby hodować do 5-tej doby. To do środy właśnie.
    oj nie wiem-nie wglebialam sie w temat( odebralam tel w mcu publicznym)a potem zapomnialam- ale ladnie sie dzielily- bo 2 pierwsze juz w 2 dobie mialam podane
    bardziej sie skupilam na tym kiedy beta- bo wypada 26.12- no jak bym byla w Kraku to bym zrobila, a tak musze czekac do pon.
    a na sugestie ze moze 24- w 8 dpt lekarz odradzil ...

ComeToMeBaby, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 12717 12718 12719 12720 12721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ