35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pracuję... dziś od 10.30 do 20.00 a jutro od 8.00 do 15.00.. ja mogę jedynie podać listę co będę jutro robić ale w salonie
Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Pracuję... dziś od 10.30 do 20.00 a jutro od 8.00 do 15.00.. ja mogę jedynie podać listę co będę jutro robić ale w salonie
Ja staram się żeby w tym dniu już nie robić żadnych zakupów, o usługach nie wspomnę.malgos741, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jestem pełna podziwu , ze ktoś na czas chodzić w Wigilię do fryzjera
Ja staram się żeby w tym dniu już nie robić żadnych zakupów, o usługach nie wspomnę.
ps nie dałam rady tych Panów wcisnąć w tym tygodniuSabina, moremi, Dziobak, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:No cóż... same stałe klientki .. no i trzech facetów w tym jeden przedszkolak, który zwie mnie panią fryzurką
ps nie dałam rady tych Panów wcisnąć w tym tygodniumalgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja to.wszystko rozumiem. Tylko wiesz. Prawo do odpoczynku i świat mają nie tylko stale klientki. Ty też
Ps, będzie mnie nosiło bo nie będę miała co robić... tylko leżeć do góry brzuchemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:55
Sabina, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku
oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej
życzy… Pogodynka z rodzinaSabina, malgos741, Dziobak, Bozia3, moremi, pierwiastka, ComeToMeBaby, satori, Aasiula, efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jak okres przedświąteczny potrafi być przyjemny! Relaks, zabawy z dziećmi, winko z chlopem wieczorami, zero stresu... Bosz..
A na poważnie, jest opcja, że to się stanie nasza nowa świecka tradycja.
Buziaki!Mega, anna maria, Sabina, malgos741, moremi, ania.g, pierwiastka, ComeToMeBaby, satori, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b429ecff8f2.png
anna maria, pierwiastka, ComeToMeBaby, satori, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witam w przedwigilijny wieczór
Asiula jesteś normalnie cyborg, chylę czoła
U nas śledzie w oleju i śmietanie zrobione, sernik, babka i ciasto korzeń upieczone,, mięso zapeklowane czeka na jutrzejsze pieczenie, kapusta z grochu i pierogi zrobione - ale to wszystko teściowa, bo ja w pracy. Dziś kroilismy jeszcze sałatkę, potem sprzątanie i pojechaliśmy do mojej siostry po zamówiona wędliny. Tak więc jutro tylko smażenia karpiami zupa do roboty . A potem pełen relaksanna maria, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, satori, Aasiula, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
satori wrote:
Bozia jeszcze w kwestii tych witamin dla męża
Tak się zastanawiam... Bo tam jest napisane „klacze w okresie rozrodczym – 4 miarki dziennie przez pierwszy tydzień, 3 miarki dziennie przez drugi tydzień i potem 2 miarki dziennie, klacze przed okresem rozrodu – 8 miarek dziennie, aż do poczęcia”. Czy Ty też je będziesz zażywać?moremi, ComeToMeBaby, satori, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry pierwsza
Lecę do roboty.. Wesołych Świąt i dużo prezentów...Mega, satori, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Kobitki kochane, życzę Wam w ten czas świąteczny żebyście się nie zapracowały i miały i czas i siłę na przyjemności w rodzinnym gronie dokładnie w takiej formie na jaką macie ochotę, żeby Was nikt nie wqoorwiał, dzieciaki były grzeczne a chuopy spisywały się na medal, żeby Wam w kurnikach nie brakowało dorodnych jajek i choć to nie Wielkanoc to niech Wam się z tych jajek coś wykluje za 9 miesięcy
a Tym co już ten czas odliczają życzę aby upływał on nudno i bezproblemowo aż do szczęśliwego rozwiązania, i na koniec równie ważne: zdrowia i pozytywnie zakręconych ludzi wokoło chętnych udzielić bezinteresownego wsparcia i pomocy, a że biały puch jakoś o nas zapomniał to choć obrazek Wam wstawię
Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, satori, anna maria, ania.g, Dziobak, Aasiula, moremi, efcia, Jastra, paszczakin, Magdala, gosia7122, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Bry to ja czwarta.
Kochane drogie ovufriendki życzę Wam szczęśliwych Świąt w gronie najbliższych , spełnienia tych najskrytszych marzeń.Starającym sie tego najpiekniejszego cudu jakim jest dziecie ,a spełnionym zdrowo rosnących i uśmiechniętych berbeciów.I niech przyszły rok bedzie dla nas łaskawy i dobry.
Moje drogie babole Wesolych no!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:11
pierwiastka, ComeToMeBaby, satori, anna maria, Sabina, Mega, ania.g, Aasiula, efcia, Jastra, Magdala, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość