35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
...
Za każdym razem, gdy czytam o spadku bety, poronieniu wracają emocje. Dziewczyny, wiem co czujecie i boli mnie to ogromnie. To nie tak miało być.
Nie będę oszukiwać - za każdym razem, gdy ktoś poruszy temat moich poronień mam łzy w oczach. Może kiedyś przestanie mnie to aż tak ruszać, ale to jeszcze nie ten czas. Chociaż i tak podchodze do tego znacznie spokojniej niż kiedyś.
Mimbla, masz rację - można było się domyślić. Tyle że człowiek jest tak dziwnie skonstruowany, że wierzy w cuda. I ja wierzę, że jeden z takich cudów przypadnie Wam w udziale. Życzę Wam tego w nadchodzącym roku.
Mimbla i Jastra, jestem z Wami myślami.
I mimo to życzę dobrej nocy.dorbie, caffe, Mimbla, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, beates, satori, kapturnica, Simba, sandra80, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jastra, bardzo mi przykro
Prawie dwa lata temu 2 stycznia straciłam w 7 tyg bliźniaki. Po zabiegu ekspresowo nam się udało i mamy Marcela i teraz za chwilę Julię. Wam też się uda
dorbie, Dziobak, caffe, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, beates, satori, Simba, efcia, Mimbla, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyJastra, przykro mi bardzo.
Wiesz, rok temu zaszlam w ciążę, jutro będzie rok i tez w 7 tyg przestało bic serduszko i w 11 tyg brałam cyyotec na wywolanie poronienia i jeszcze mnie wylyzeczkowali, bo nie udało się oczyścić tylko tabletkami. 1 cykl odczekalam i w kwietniu zaszlam w ciążę i mam Adasia.
Życzę Wam też odwrócenia biegu na dobry torania.g, Dziobak, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, satori, kapturnica, Simba, efcia, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chcialam sie ladnie odezwac...
Ech.
Przykro mi no I smutno.
Moja corka poczeta w marcu wlasnie by sie rodzila. Bo to byla dziewczynka..
No coz.
Dobranoc.
Powiem Wam w tajemnicy, ze dawno bym się załamała gdyby nie moj mąż.
Jastra i Mimbla tulam Was i Wasze smutki.moremi, Sabina, kapturnica, Simba, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, Mimbla, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyNie napiszę dzień dobry
Jastra tule mocno. Ja też jestem po stracie. 15.12 minął roktakże wiem co czujesz
Masz moje wsparcie. Trzymaj się dzielnie
Co to był za dzień? Czarny poniedziałek? Nie takich wieści się spodziewałamkapturnica, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za wsparcie. Cholernie to ciezkie...
Na dodatek tabletki nie zadzialaly i albo dostane 3 dawke albo bedzie zabieg. Pewnie po obchodzie bedzie usg i zdecyduja...
Dziwne to, ale troche lepiej mi o tym mowic wiedzac, ze wiecie co czuje, bo same to przezylyscie.
Oby sie udalo znowu...choc strach bedzie przeogromny...
-
Jastra wiem dokladnie co czujesz, bylam para z Dorbie, dzisiaj juz bym tulila swoje dziecię, ale widocznie tak mialo być, caly czas wierzę ze sie uda, Tobie napewno też
Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, Mimbla, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien nie bardzo dobry.Wręcz przykry
Trzymaj sie tam Jastra. Tak jak napisała Dorbie oby szybko dzieciaczek wrócił do Ciebie.
My mieliśmy jechac na drugie szczepienie na pneumokoki i...i maly zasnal.Takze czekam az troche podladuje bateryjke i sie obudzi.
Zimno!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 08:49
Sabina, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość