35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Jestem po usg, podobno jest czysto...
tylko... Jak? Kiedy?
W kazdym razie zabiegu nie bedzie i za godzine wychodze do domu.
kapturnica, efcia, Aasiula, Jastra lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Jastra to dobrze że czysto
Dziś mam badanie i konsultację u samego prof Dębskiego. To on podejmie decyzję co z nami dalej.Dziobak, Sabina, pierwiastka, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Aasiula, malgos741, Mimbla, Jastra, Mega, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Jestem po usg, podobno jest czysto...
tylko... Jak? Kiedy?
W kazdym razie zabiegu nie bedzie i za godzine wychodze do domu.
brawo i w tym wszystkim to jest dobra wiadomość
ania.g, efcia, Mimbla, Jastra, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:dzień (nie) dobry
nadaję z łóżkawielki come back kataru, bolącej głowy i dreszczy... no już nie wiem co robić żeby się wreszcie wykurować
Leżeć, przechodzona choroba będzie wracać
Co by tu napisać... życie to dziwka, czasami
Witam i życzę spokojnego dnia.pierwiastka, Dziobak, Sabina, kapturnica, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Leżeć, przechodzona choroba będzie wracać
Co by tu napisać... życie to dziwka, czasami
Witam i życzę spokojnego dnia.Dziobak, ivf-ivf, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ania.g wrote:Dzień dobry
Jastra to dobrze że czysto
Dziś mam badanie i konsultację u samego prof Dębskiego. To on podejmie decyzję co z nami dalej.
jesteś w dobrych rękach, trzymam kciukiania.g lubi tę wiadomość
-
My po szczepieniu.Wszystko by bylo oki gdyby nie to ,ze mlody za ostatnie 2tygodnie nie przybral nic na wadze.Za to znow urosl.Kurde nie wiem co jest grane .Karmie go na żadanie.Najadac sie musi najada skoro bawi sie i smieje.Ale kazalam sobie przepisac bebilon pepti na recepte i bede go dokarmiac 2razy dziennie butla.A reszta cycek.Wiem , wiem i mam świadomość ,że to na dłuższą mete wykluczy cycka z rozgrywek ale skoro maly nie tyje to chyba wielkiego wyboru nie mam.A dokarmianie wlasnym mlekiem czyli laktator non stop w uzyciu to nie wyobrazam sobie jak moj wyjedzie.Zwł ze on nie daje sobie wcisnac jak nie jest glodny.
.Z tego co rozmawialysmy to doszlysmy do wniosku ,ze mam pokarm ale mlody zjada zbyt malo na raz i zanim zje znow to zdazy to spalic bo jest dosc ruchliwym dzieciem.
Smutno mi troche ale co mam zrobic -
kapturnica wrote:My po szczepieniu.Wszystko by bylo oki gdyby nie to ,ze mlody za ostatnie 2tygodnie nie przybral nic na wadze.Za to znow urosl.Kurde nie wiem co jest grane .Karmie go na żadanie.Najadac sie musi najada skoro bawi sie i smieje.Ale kazalam sobie przepisac bebilon pepti na recepte i bede go dokarmiac 2razy dziennie butla.A reszta cycek.Wiem , wiem i mam świadomość ,że to na dłuższą mete wykluczy cycka z rozgrywek ale skoro maly nie tyje to chyba wielkiego wyboru nie mam.A dokarmianie wlasnym mlekiem czyli laktator non stop w uzyciu to nie wyobrazam sobie jak moj wyjedzie.Zwł ze on nie daje sobie wcisnac jak nie jest glodny.
.Z tego co rozmawialysmy to doszlysmy do wniosku ,ze mam pokarm ale mlody zjada zbyt malo na raz i zanim zje znow to zdazy to spalic bo jest dosc ruchliwym dzieciem.
Smutno mi troche ale co mam zrobic
Kapta nie smutaj, fcale nie wyklucza się takie karmienie. Ja tak karmiłam 8 miesięcy. Raz cycek raz butla, małemu było wsierawno
kapturnica, Alis, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mial zrobione wszystkie badania.Zdrow jak ryba.Tylko ,ze nie tyje
Miałam ten sam problem z moim Antkiem, badania ok, a nie przybierał, niejadek straszny był, ja szukałam przyczyny, a pediatra bredzil, że "taka jego uroda". Za chwile, po 4miesiacu bym kaszkę podała, one są kaloryczne, są bezmleczne np. HUMANA. mój syn po nich ruszył mocno na wadze.kapturnica, sandra80, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Miałam ten sam problem z moim Antkiem, badania ok, a nie przybierał, niejadek straszny był, ja szukałam przyczyny, a pediatra bredzil, że "taka jego uroda". Za chwile, po 4miesiacu bym kaszkę podała, one są kaloryczne, są bezmleczne np. HUMANA. mój syn po nich ruszył mocno na wadze.
masz rację, a jak będzie spał w nocy po takiej porcji kaszy przed snemivf-ivf, efcia, moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość