35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:O, to tak jak ja. Tylko ja do 55...
efcia, Aasiula, Mimbla, satori, Simba, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySimba wrote:Jestem Twoja motywacja do cwiczen
Docen to
I przestan popijac spirytus do dezynfekcji. Widze toReni, Dziobak, moremi, efcia, BISCA, Aasiula, ivf-ivf, malgos741, satori, Simba, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Postanowień noworocznych nie mam....nie odchudzam się , nie rezygnuje ze słodyczy, nie zamierzam się katować w żaden sposób, lubię swój wałeczek....póki mieści się w spodnie.....zawsze to też cieplej trochę w kości.
Sabina gratulację...chcę się zarazić
Mąż mój w tym tygodniu wyjeżdża....więc kolejne podejście za 3 miechy....no chyba że wpadnę w tym to zmienię trochę planyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:57
moremi, efcia, BISCA, beates, macduska, malgos741, Mimbla, satori, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Jastra, jak Ty się czujesz?
Dzięki że pytasz...
Otrzepałam piórka i czas się wziąć w garść.
Krechy Sabci tak mi poprawiły humor, że szok
I jeszcze poród Ani.
Aż mi się chce już kolejnego cyklu:)
Jutro zrobię bete i wieczorem ide do gina. Zobaczymy czy będzie chciał jakieś badania robić. Sama od siebie zrobiłam jeszcze cytomegalie+awidność i tarczyce.
Pewnie trzeba będzie machnąć cytologie, zobaczymy.
Niech to plamienie sie już skończy, ale wygląda na to że już końcówka końcówek.krycha.stara, ComeToMeBaby, beates, Sabina, Sabina, ivf-ivf, Reni, moremi, BISCA, macduska, Aasiula, Aasiula, efcia, malgos741, gosia7122, Mimbla, Mega, satori, Simba, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Co takiego?!
hihihi, tez o tym nie wiedziałam do czasu tej ciąży. To wirus, który, jeśli do zakażenia nim dochodzi we wczesnej ciąży, bardzo często powoduje poronienia.
Ale u mnie wyszło że już go przeszłam i mam przeciwciała, a awidność określa czy do zakażenia doszło dawno czy niedawno. No i mnie wyszła awidność wysoka, czyli że dawno. Więc to nie mogło być przyczyną.krycha.stara, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja robiłam cytomegalie przed pierwszą ciążą. W 2010. Wyszło ze ja przeszłam. To powinnam powtórzyć?
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySabina wrote:Ja robiłam cytomegalie przed pierwszą ciążą. W 2010. Wyszło ze ja przeszłam. To powinnam powtórzyć?
Nie, jak juz przeszlas to nie trzeba. Tylko pierwotne zakazenie w ciazy jest niebezpieczne, bo nie masz wtedy przeciwcial jeszcze i wirus moze zaatakowac dziecko. Teraz Twoje przeciwciala od razu go beda niszczyc i dziecko dzieki Tobie tez juz je maSabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dlaczego kuźwa, jak pije w pracy litry kawy to jest ok, a jak zrobię sobie malusia kawusie w domu, to mi zaraz ręka do słodyczy leci?? I natychmiast zaczynam się slinic? Niepojęte...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 15:55
krycha.stara, BISCA, Sabina, macduska, Reni, Mimbla, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dlaczego kuźwa, jak pije w pracy litry kawy to jest ok, a jak zrobię sobie malusia kawusie w domu, to mi zaraz ręka do słodyczy leci?? I natychmiast zaczynam się slinic? Niepojęte...
krycha.stara, BISCA, Simba lubią tę wiadomość