35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, a jak się na chłopa, to mogę chyba kawałek czekolady. Gorzkiej.
Czy nie?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 stycznia 2016, 21:43
krycha.stara, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dlaczego kuźwa, jak pije w pracy litry kawy to jest ok, a jak zrobię sobie malusia kawusie w domu, to mi zaraz ręka do słodyczy leci?? I natychmiast zaczynam się slinic? Niepojęte...
Zdecydowanie za krotko pracujeszkrycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Bez sensu. To po kiego to badac, po kiego dziewczyny sie lecza jak maja za wysokie? Wahac to sie nastroj moze, ale TSH powinno byc w miare stale...
krycha.stara, Sabina, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Tak mi mów, bo czekolada do mnie woła z szafki... Tak woła... Ona wręcz łka...
Trzymaj sie. Wiem jak cierpisz. Ja w pracy slysze, jak mnie Ferrero Rocher wzywaja z domukrycha.stara, Dziobak, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Mega, peppapig, satori, efcia, beates, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ulżyj biedaczce, niech się nie męczy.
krycha.stara, macduska, BISCA, malgos741, sandra80, Mega, satori, beates, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://gwiazdy.wp.pl/galeria/5946359772554369/malgorzata-kozuchowska-marzy-o-drugim-dziecku.html
hehehe prosz... Kożuchowska myśli o drugim dziecku.
A to nie wiedziałam, że naprotechnologia pomogła jej już w dwa miesiące po zastosowaniu terapii...krycha.stara, Mimbla, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:http://gwiazdy.wp.pl/galeria/5946359772554369/malgorzata-kozuchowska-marzy-o-drugim-dziecku.html
A to nie wiedziałam, że naprotechnologia pomogła jej już w dwa miesiące po zastosowaniu terapii...
Ja znałam dziewczynę, która 1,5 roku korzystała z tego "leczenia". Żadnych badań, mężowi nasienie sprawdzili a u niej nic. Zero. Żadnych hormonów, hsg, nic. IZ oczywiście zadnej stymulacji, monitoringow czy usg. To czy byla.owulka stwierdzano na podstawie sluzu. Nie wiem czy tak jest wszedzie, ja z nia wtwdy duzo pisalam, to.mi opowiadala. A ze ja bylam zielona w kwestii staran, to nie komentowalam. Dodam, ze z pierwszym dzieckiem zaszli bez problemów. Jak policzyla to.w ciągu roku na to "leczenie" wydali ponad 4000zł. A należy dodać, ze mieli tego specjalistę na.miejscu. W Krakowie. Więc kosztów dojazdów nie mieli.
Mnie gorąco namawiala na tą terapię, ale nie skorzystałam
Znajomość byla z poprzedniego forum.Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja chcę, ona też chce. Tu jesteśmy zgodne. Ale ja nie mogę!!!
zjem za ciebie jak dotrę do domu. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 16:56
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mnie klientka namawiala na te czry mary ale mnie to nie przekonuje. .
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:http://gwiazdy.wp.pl/galeria/5946359772554369/malgorzata-kozuchowska-marzy-o-drugim-dziecku.html
A to nie wiedziałam, że naprotechnologia pomogła jej już w dwa miesiące po zastosowaniu terapii...
Pomogła, ona na pewno nie miała ivf, wiem to od osoby, ktora ją dobrze zna.
A to ona już nie może drugiego? Jak jej sie uda to fajnieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Ja mam Astry, ohydna w smaku jest
Na początku też mi się wydawała ohydna . Teraz nawet mi smakuje. I mam pewność, że jak zrobię to już nikt mi jej nie wypije.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:05
ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość