35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam wyniki!
Beta 139,74
Progesteron 23,70
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:15
ivf-ivf, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, SolarPolar, Dziobak, pierwiastka, Mango, gosia7122, Reni, ComeToMeBaby, satori, Aasiula, Mimbla, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia, gretka, beates, Simba, Bozia3, paszczakin, moremi, ania.g, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWg of na 13.09. W urodziny mojego ojca, 73 urodzinyNatka_79 wrote:Sabina, ekstra
to na kiedy termin??
ivf-ivf, Natka_79, BISCA, Dziobak, gosia7122, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, Mimbla, satori, caffe, efcia, Simba, Bozia3, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabinka gratuluje.
Maryśka dziś prawie po miesięcznej przerwie wróciła do żłobka ,ciekawe jak długo?
u mnie same imprezy się szykują ,18 córki 17 stycznia ,nasza 20 rocznica i jeszcze remont kuchni na to wszystko a mi jakoś nic się nie chce.
W piątek starsza ma kontrolę u onkologa jakoś zawsze te wizyty przyprawiają mnie o ból serca,poproszę o kciuki.
Ania oby wszystko szczęsliwie poszło.
nick nieaktualny, Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, satori, caffe, efcia, gretka, Simba, Bozia3, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina no to zaszalałaś w grudniu pewnie w przerwie miedzy lepieniem uszek i pierogów

Gratuluję
Czyli plan już jest ...muszę zacząć lepić i kupić nowy biustonosz żeby mógł być szybko za mały
...
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, satori, efcia, beates, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny