35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam wyniki!
Beta 139,74
Progesteron 23,70
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:15
ivf-ivf, kapturnica, macduska, BISCA, SolarPolar, Dziobak, pierwiastka, Mango, gosia7122, Reni, ComeToMeBaby, satori, Aasiula, Mimbla, Berenika, peppapig, Mega, efcia, gretka, beates, Simba, Bozia3, paszczakin, moremi, ania.g, Lucky, krycha.stara, mama78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Sabina, ekstra
to na kiedy termin??
ivf-ivf, Natka_79, BISCA, Dziobak, gosia7122, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, Mimbla, satori, caffe, efcia, Simba, Bozia3, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabinka gratuluje.
Maryśka dziś prawie po miesięcznej przerwie wróciła do żłobka ,ciekawe jak długo?
u mnie same imprezy się szykują ,18 córki 17 stycznia ,nasza 20 rocznica i jeszcze remont kuchni na to wszystko a mi jakoś nic się nie chce.
W piątek starsza ma kontrolę u onkologa jakoś zawsze te wizyty przyprawiają mnie o ból serca,poproszę o kciuki.
Ania oby wszystko szczęsliwie poszło.Sabina, Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, peppapig, satori, caffe, efcia, gretka, Simba, Bozia3, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina no to zaszalałaś w grudniu pewnie w przerwie miedzy lepieniem uszek i pierogów
Gratuluję
Czyli plan już jest ...muszę zacząć lepić i kupić nowy biustonosz żeby mógł być szybko za mały...
Sabina, ComeToMeBaby, satori, efcia, beates, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny