35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:dla kogo? chyba dla niej i jej męża, ok.
my tu rozpatrujemy inną kwestię.
Tak ona ma szczęście
i mąż 
Nie będę wchodzić z Tobą w dyskusję, bo nie rozumiem o co Ci chodzi w sumie... każdy podejmuje swoje decyzje i tyle. Nie podoba mi się tylko takie nabijanie się z decyzji innych ludzi, ktorych nawet nie znasz, a wiesz tyle ile na Pudelku przeczytalas
trochę tolerancji i luzu 
SolarPolar, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Ani i Julii.

Laski, zachodzić w ciążę, bo Porodowka się nam skraca.
Dla Sabiny dodatkowa witamina ce, de i kwas.
Bo czujna dziewczyna jest i dba, żeby nie było puch na Porodowce.
nick nieaktualny, efcia, Mimbla, BISCA, Simba, moremi, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo nie o to chodzi. Chodzi o to,że media robia z tego halo i politycy traktują jako zamiennik in vitro. Wielka niezrozumiała nazwa, a to jest to, co lekarze i pacjentki stosują od lat.ivf-ivf wrote:Tak ona ma szczęście
i mąż 
Nie będę wchodzić z Tobą w dyskusję, bo nie rozumiem o co Ci chodzi w sumie... każdy podejmuje swoje decyzje i tyle. Nie podoba mi się tylko takie nabijanie się z decyzji innych ludzi, ktorych nawet nie znasz, a wiesz tyle ile na Pudelku przeczytalas
trochę tolerancji i luzu 
Ja mam do tego taki stosunek
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Natka_79, Dziobak, Mimbla, nick nieaktualny, Simba, pierwiastka, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam gdzies Kożuchowską i jej dziecko. Nawet jej męża na tym zdjęciu to po raz pierwszy zobaczyłam. Wcale mnie takie rzeczy nie obchodzą i nie jestem fanką Pudelka ani żadnego Życia gwiazd itp. Nie zrozumiałaś przekazu.ivf-ivf wrote:Tak ona ma szczęście
i mąż 
trochę tolerancji i luzu 
Powiedziałam, że twierdzenie że dzięki dwóm miesiącom stosowania naproTECHNOLOGII udało im się począć dziecko to gruba przesada i przekłamanie.
I mogła to powiedzieć Kożuchowska, Iksińska, Kowalska czy Wojewódzka. Obojętnie kto. Jesli ktoś po długim czasie starań o dziecko nagłą ciążę będzie kojarzył ze stosowaniem od dwóch miesięcy badania śluzu to... to niech i umrze w tej świadomości, ale mnie oczu nie zamydli. Jeśli w ten sposób działałaby napro to wszystkie byłybyśmy dawno w ciąży. Nie traktujmy napro jak panaceum na ciążę. Ot co.
nick nieaktualny, Mimbla, efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dla AniG. Julka zdrowa, duża jak na ten tydzien ciązy i super, że już Ania nie będzie się stresować blizną, tylko będzie mogła troszczyć się o dzieciaczki.
Buziak w stópkę malutkiej
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, malgos741, satori, Mimbla, efcia, nick nieaktualny, beates, Simba, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Gratulacje dla AniG. Julka zdrowa, duża jak na ten tydzien ciązy i super, że już Ania nie będzie się stresować blizną, tylko będzie mogła troszczyć się o dzieciaczki.
Buziak w stópkę malutkiej
Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Poprosze o info powtorne w takim razie,prosze, proooosze
nick nieaktualny, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dokładnie tak.dorbie wrote:To nie o to chodzi. Chodzi o to,że media robia z tego halo i politycy traktują jako zamiennik in vitro. Wielka niezrozumiała nazwa, a to jest to, co lekarze i pacjentki stosują od lat.
i mam gdzieś jej decyzje. i tym bardziej nie rozumiem zarzutu nabijania się z nich. ivf- w ogóle nie zrozumiałaś przekazu.
pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabinka gratulacje .. piękny wynik bety

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ComeToMeBaby wrote:mam gdzies Kożuchowską i jej dziecko. Nawet jej męża na tym zdjęciu to po raz pierwszy zobaczyłam. Wcale mnie takie rzeczy nie obchodzą i nie jestem fanką Pudelka ani żadnego Życia gwiazd itp. Nie zrozumiałaś przekazu.
Powiedziałam, że twierdzenie że dzięki dwóm miesiącom stosowania naproTECHNOLOGII udało im się począć dziecko to gruba przesada i przekłamanie.
I mogła to powiedzieć Kożuchowska, Iksińska, Kowalska czy Wojewódzka. Obojętnie kto. Jesli ktoś po długim czasie starań o dziecko nagłą ciążę będzie kojarzył ze stosowaniem od dwóch miesięcy badania śluzu to... to niech i umrze w tej świadomości, ale mnie oczu nie zamydli. Jeśli w ten sposób działałaby napro to wszystkie byłybyśmy dawno w ciąży. Nie traktujmy napro jak panaceum na ciążę. Ot co.
Kometa, a gdzie ja napisałam, że to panaceum? Nigdzie, Ty się nakrecilas
chyba się nudzisz 
Tak na marginesie to in vitro w Polsce ma skuteczność ok. 30%, więc to tez żadne panaceum.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia, chyba mogę podać, prawda?Jastra wrote:Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Julka 2950g 52cm, urodziła się o 15.00
nick nieaktualny, satori, kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, Mimbla, gosia7122, nick nieaktualny, beates, BISCA, Simba, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No właśnie.... Gdzie to info?Jastra wrote:Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Pewnie w kuluarach
tzn na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:34
nick nieaktualny, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Julia 2950 i 52 cm. Urodzona dziś o 15stej.Jastra wrote:Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Dosatała 10 punktów, ale jest w inkubatorze na obserwacji, bo jest wcześniakiem.
(info z ostatniej chwili)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:35
malgos741, nick nieaktualny, satori, nick nieaktualny, Mimbla, nick nieaktualny, beates, Bozia3, paszczakin, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:To nie o to chodzi. Chodzi o to,że media robia z tego halo i politycy traktują jako zamiennik in vitro. Wielka niezrozumiała nazwa, a to jest to, co lekarze i pacjentki stosują od lat.
Ok, ona ma inny, ma prawo? Tylko o to mi chodziło... -
ty nigdzie. ja komentowałam artykuł.ivf-ivf wrote:Kometa, a gdzie ja napisałam, że to panaceum? Nigdzie, Ty się nakrecilas
chyba się nudzisz 
Tak na marginesie to in vitro w Polsce ma skuteczność ok. 30%, więc to tez żadne panaceum.
to ty się przyczepiłaś do tego, że się przyczepiłam do decyzji Kożuchowskiej.
dostaniesz pałę od Pani za czytanie ze zrozumieniem.
i tak na marginesie to nikt z nas nie napisał, że invitro panaceum jest. a co do napro to już się naczytałam i nasłuchałam, że to cudowna metoda, dzięki której dzieją się prawdziwe cuda. i ludzie w to wierzą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:38
malgos741, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość