35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:dla kogo? chyba dla niej i jej męża, ok.
my tu rozpatrujemy inną kwestię.
Tak ona ma szczęściei mąż
Nie będę wchodzić z Tobą w dyskusję, bo nie rozumiem o co Ci chodzi w sumie... każdy podejmuje swoje decyzje i tyle. Nie podoba mi się tylko takie nabijanie się z decyzji innych ludzi, ktorych nawet nie znasz, a wiesz tyle ile na Pudelku przeczytalastrochę tolerancji i luzu
SolarPolar, macduska, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Ani i Julii.
Laski, zachodzić w ciążę, bo Porodowka się nam skraca.
Dla Sabiny dodatkowa witamina ce, de i kwas.Bo czujna dziewczyna jest i dba, żeby nie było puch na Porodowce.
Sabina, efcia, Mimbla, BISCA, Simba, moremi, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Tak ona ma szczęście
i mąż
Nie będę wchodzić z Tobą w dyskusję, bo nie rozumiem o co Ci chodzi w sumie... każdy podejmuje swoje decyzje i tyle. Nie podoba mi się tylko takie nabijanie się z decyzji innych ludzi, ktorych nawet nie znasz, a wiesz tyle ile na Pudelku przeczytalastrochę tolerancji i luzu
Ja mam do tego taki stosunekBerenika, ComeToMeBaby, Natka_79, Dziobak, Mimbla, Sabina, Simba, pierwiastka, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Tak ona ma szczęście
i mąż
Powiedziałam, że twierdzenie że dzięki dwóm miesiącom stosowania naproTECHNOLOGII udało im się począć dziecko to gruba przesada i przekłamanie.
I mogła to powiedzieć Kożuchowska, Iksińska, Kowalska czy Wojewódzka. Obojętnie kto. Jesli ktoś po długim czasie starań o dziecko nagłą ciążę będzie kojarzył ze stosowaniem od dwóch miesięcy badania śluzu to... to niech i umrze w tej świadomości, ale mnie oczu nie zamydli. Jeśli w ten sposób działałaby napro to wszystkie byłybyśmy dawno w ciąży. Nie traktujmy napro jak panaceum na ciążę. Ot co.Berenika, Mimbla, efcia, Sabina, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dla AniG. Julka zdrowa, duża jak na ten tydzien ciązy i super, że już Ania nie będzie się stresować blizną, tylko będzie mogła troszczyć się o dzieciaczki.
Buziak w stópkę malutkiejBerenika, ComeToMeBaby, malgos741, satori, Mimbla, efcia, Sabina, beates, Simba, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Gratulacje dla AniG. Julka zdrowa, duża jak na ten tydzien ciązy i super, że już Ania nie będzie się stresować blizną, tylko będzie mogła troszczyć się o dzieciaczki.
Buziak w stópkę malutkiej
Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Poprosze o info powtorne w takim razie,prosze, prooooszeSabina, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:To nie o to chodzi. Chodzi o to,że media robia z tego halo i politycy traktują jako zamiennik in vitro. Wielka niezrozumiała nazwa, a to jest to, co lekarze i pacjentki stosują od lat.
Ja mam do tego taki stosunek
i mam gdzieś jej decyzje. i tym bardziej nie rozumiem zarzutu nabijania się z nich. ivf- w ogóle nie zrozumiałaś przekazu.pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:mam gdzies Kożuchowską i jej dziecko. Nawet jej męża na tym zdjęciu to po raz pierwszy zobaczyłam. Wcale mnie takie rzeczy nie obchodzą i nie jestem fanką Pudelka ani żadnego Życia gwiazd itp. Nie zrozumiałaś przekazu.
Powiedziałam, że twierdzenie że dzięki dwóm miesiącom stosowania naproTECHNOLOGII udało im się począć dziecko to gruba przesada i przekłamanie.
I mogła to powiedzieć Kożuchowska, Iksińska, Kowalska czy Wojewódzka. Obojętnie kto. Jesli ktoś po długim czasie starań o dziecko nagłą ciążę będzie kojarzył ze stosowaniem od dwóch miesięcy badania śluzu to... to niech i umrze w tej świadomości, ale mnie oczu nie zamydli. Jeśli w ten sposób działałaby napro to wszystkie byłybyśmy dawno w ciąży. Nie traktujmy napro jak panaceum na ciążę. Ot co.
Kometa, a gdzie ja napisałam, że to panaceum? Nigdzie, Ty się nakrecilaschyba się nudzisz
Tak na marginesie to in vitro w Polsce ma skuteczność ok. 30%, więc to tez żadne panaceum.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Poprosze o info powtorne w takim razie,prosze, proooosze
Julka 2950g 52cm, urodziła się o 15.00Jastra, satori, kapturnica, SolarPolar, Berenika, Mimbla, gosia7122, Sabina, beates, BISCA, Simba, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, krycha.stara, mama78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Pewnie w kuluarachtzn na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:34
Jastra, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Dosatała 10 punktów, ale jest w inkubatorze na obserwacji, bo jest wcześniakiem.
(info z ostatniej chwili)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:35
malgos741, Jastra, satori, Berenika, Mimbla, Sabina, beates, Bozia3, paszczakin, ania.g, krycha.stara, mama78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:To nie o to chodzi. Chodzi o to,że media robia z tego halo i politycy traktują jako zamiennik in vitro. Wielka niezrozumiała nazwa, a to jest to, co lekarze i pacjentki stosują od lat.
Ja mam do tego taki stosunek
Ok, ona ma inny, ma prawo? Tylko o to mi chodziło... -
ivf-ivf wrote:Kometa, a gdzie ja napisałam, że to panaceum? Nigdzie, Ty się nakrecilas
chyba się nudzisz
Tak na marginesie to in vitro w Polsce ma skuteczność ok. 30%, więc to tez żadne panaceum.
to ty się przyczepiłaś do tego, że się przyczepiłam do decyzji Kożuchowskiej.
dostaniesz pałę od Pani za czytanie ze zrozumieniem.
i tak na marginesie to nikt z nas nie napisał, że invitro panaceum jest. a co do napro to już się naczytałam i nasłuchałam, że to cudowna metoda, dzięki której dzieją się prawdziwe cuda. i ludzie w to wierzą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:38
malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość