X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Udalo jej się,ma syna.To jest ważne.
    dla kogo? chyba dla niej i jej męża, ok.
    my tu rozpatrujemy inną kwestię.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo Kometa <3

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Halo Kometa <3
    już cię zauważyłam, ić tam, na stronę ;)

Mimbla, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa ciekawe jak tam u ani ?

a ja z G byłam 1.01 na Gwiezdnych Wojnach i polecam ,jak ktoś lubi sagę to warto obejrzeć i tą część :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:16

BISCA, beates, ania.g lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, dziś Adaś ma na sobie bodziaki z Muminkami. Zatrzymam je dla Ciebie. Na dobrą wrozbe!

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, satori, Mega, Mimbla, efcia, nick nieaktualny, BISCA, pierwiastka, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dla kogo? chyba dla niej i jej męża, ok.
    my tu rozpatrujemy inną kwestię.

Tak ona ma szczęście :-) i mąż :-)

Nie będę wchodzić z Tobą w dyskusję, bo nie rozumiem o co Ci chodzi w sumie... każdy podejmuje swoje decyzje i tyle. Nie podoba mi się tylko takie nabijanie się z decyzji innych ludzi, ktorych nawet nie znasz, a wiesz tyle ile na Pudelku przeczytalas :-) trochę tolerancji i luzu :-)

SolarPolar, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Ani i Julii. <3
    Laski, zachodzić w ciążę, bo Porodowka się nam skraca.
    Dla Sabiny dodatkowa witamina ce, de i kwas. ;-) Bo czujna dziewczyna jest i dba, żeby nie było puch na Porodowce. :-)

nick nieaktualny, efcia, Mimbla, BISCA, Simba, moremi, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:

Nie będę wchodzić z Tobą w dyskusję, bo nie rozumiem o co Ci chodzi w sumie... każdy podejmuje swoje decyzje i tyle. Nie podoba mi się tylko takie nabijanie się z decyzji innych ludzi, ktorych nawet nie znasz, a wiesz tyle ile na Pudelku przeczytalas :-) trochę tolerancji i luzu :-)
    To nie o to chodzi. Chodzi o to,że media robia z tego halo i politycy traktują jako zamiennik in vitro. Wielka niezrozumiała nazwa, a to jest to, co lekarze i pacjentki stosują od lat.
    Ja mam do tego taki stosunek

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Natka_79, Dziobak, Mimbla, nick nieaktualny, Simba, pierwiastka, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:

mam gdzies Kożuchowską i jej dziecko. Nawet jej męża na tym zdjęciu to po raz pierwszy zobaczyłam. Wcale mnie takie rzeczy nie obchodzą i nie jestem fanką Pudelka ani żadnego Życia gwiazd itp. Nie zrozumiałaś przekazu.
    Powiedziałam, że twierdzenie że dzięki dwóm miesiącom stosowania naproTECHNOLOGII udało im się począć dziecko to gruba przesada i przekłamanie.
    I mogła to powiedzieć Kożuchowska, Iksińska, Kowalska czy Wojewódzka. Obojętnie kto. Jesli ktoś po długim czasie starań o dziecko nagłą ciążę będzie kojarzył ze stosowaniem od dwóch miesięcy badania śluzu to... to niech i umrze w tej świadomości, ale mnie oczu nie zamydli. Jeśli w ten sposób działałaby napro to wszystkie byłybyśmy dawno w ciąży. Nie traktujmy napro jak panaceum na ciążę. Ot co.

nick nieaktualny, Mimbla, efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla AniG. Julka zdrowa, duża jak na ten tydzien ciązy i super, że już Ania nie będzie się stresować blizną, tylko będzie mogła troszczyć się o dzieciaczki.
    Buziak w stópkę malutkiej :-)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, malgos741, satori, Mimbla, efcia, nick nieaktualny, beates, Simba, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Gratulacje dla AniG. Julka zdrowa, duża jak na ten tydzien ciązy i super, że już Ania nie będzie się stresować blizną, tylko będzie mogła troszczyć się o dzieciaczki.
    Buziak w stópkę malutkiej :-)

Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
    Poprosze o info powtorne w takim razie,prosze, proooosze

nick nieaktualny, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To nie o to chodzi. Chodzi o to,że media robia z tego halo i politycy traktują jako zamiennik in vitro. Wielka niezrozumiała nazwa, a to jest to, co lekarze i pacjentki stosują od lat.
    dokładnie tak.
    i mam gdzieś jej decyzje. i tym bardziej nie rozumiem zarzutu nabijania się z nich. ivf- w ogóle nie zrozumiałaś przekazu.

pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka gratulacje .. piękny wynik bety :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mam gdzies Kożuchowską i jej dziecko. Nawet jej męża na tym zdjęciu to po raz pierwszy zobaczyłam. Wcale mnie takie rzeczy nie obchodzą i nie jestem fanką Pudelka ani żadnego Życia gwiazd itp. Nie zrozumiałaś przekazu.
    Powiedziałam, że twierdzenie że dzięki dwóm miesiącom stosowania naproTECHNOLOGII udało im się począć dziecko to gruba przesada i przekłamanie.
    I mogła to powiedzieć Kożuchowska, Iksińska, Kowalska czy Wojewódzka. Obojętnie kto. Jesli ktoś po długim czasie starań o dziecko nagłą ciążę będzie kojarzył ze stosowaniem od dwóch miesięcy badania śluzu to... to niech i umrze w tej świadomości, ale mnie oczu nie zamydli. Jeśli w ten sposób działałaby napro to wszystkie byłybyśmy dawno w ciąży. Nie traktujmy napro jak panaceum na ciążę. Ot co.

Kometa, a gdzie ja napisałam, że to panaceum? Nigdzie, Ty się nakrecilas :-) chyba się nudzisz :-)

Tak na marginesie to in vitro w Polsce ma skuteczność ok. 30%, więc to tez żadne panaceum.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Iwcia, chyba mogę podać, prawda?
    Julka 2950g 52cm, urodziła się o 15.00

nick nieaktualny, satori, kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, Mimbla, gosia7122, nick nieaktualny, beates, BISCA, Simba, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    No właśnie.... Gdzie to info?
    Pewnie w kuluarach ;) tzn na fb ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:34

nick nieaktualny, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Julia 2950 i 52 cm. Urodzona dziś o 15stej.
    Dosatała 10 punktów, ale jest w inkubatorze na obserwacji, bo jest wcześniakiem.

(info z ostatniej chwili)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:35

malgos741, nick nieaktualny, satori, nick nieaktualny, Mimbla, nick nieaktualny, beates, Bozia3, paszczakin, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Ok, ona ma inny, ma prawo? Tylko o to mi chodziło...

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu gratulacje Julci ;)

nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Kometa, a gdzie ja napisałam, że to panaceum? Nigdzie, Ty się nakrecilas :-) chyba się nudzisz :-)

Tak na marginesie to in vitro w Polsce ma skuteczność ok. 30%, więc to tez żadne panaceum.
    ty nigdzie. ja komentowałam artykuł.
    to ty się przyczepiłaś do tego, że się przyczepiłam do decyzji Kożuchowskiej.
    dostaniesz pałę od Pani za czytanie ze zrozumieniem.

i tak na marginesie to nikt z nas nie napisał, że invitro panaceum jest. a co do napro to już się naczytałam i nasłuchałam, że to cudowna metoda, dzięki której dzieją się prawdziwe cuda. i ludzie w to wierzą.

42kmoig.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:38

malgos741, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 12809 12810 12811 12812 12813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ