35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Trzymaj sie. Wiem jak cierpisz. Ja w pracy slysze, jak mnie Ferrero Rocher wzywaja z domu

a mnie Rafaelko
póki co wisi na choince ( taka gwiazdka) , ale przy rozbieraniu choinki nie ręcze że wytrzymam
malgos741, Sabina, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Wizyta u kardiologa na 29.01 dopiero. Ale czuje się dobrze, mam nadzieję że to wtedy była jednorazowa akcjasatori wrote:Mega a jak córa? Jakoś niedługo to ekg chyba macie?
satori, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Mimbla, BISCA, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurcze Sabbcia normalnie cudnie ten rok zaczęłaś na naszym forumie.Oby do Ciebie dołaczyły dziewczyny a zwł weteranki walczące tak jak Ty długo

u mnie namber 49, wiec ten tego, jestem gdzieś na poczatku kolejki
chyba
Sabcia mordo ty moja
kciuki trzymam aż do porodówki
malgos741, Sabina, BISCA, kapturnica, moremi, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ale nie rozumiem czemu się tak nakręcaszivf-ivf wrote:Kometa, wybacz mi, lubie Cię, nie chcę się kłócić
nie porozni nas Kożuchowska chyba... 
hyhyhyhhyhyyy
przecież to wcale o nią nie chodzi.
ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu ciocia Mimbla przesyla ucalowania dla malej;) i dla Ciebie oczywiscie tez.
A co do Kozuchowskiej- zupelnie szczerze, wisi mi ona pod odwlokiem.i powiewa.
malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, moremi, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam w nowym roku

Sabina ,gratuluje!! jak to dobrze czasem odpusic
no i witamy Juleczke
WIECIE CO ,normalnie to sie tak nie uzewnetrzniam,ale musze bo sie udusze
moj facet jest głupi i tyle!
ponad rok temu bylismy razem w saunie,on po raz pierwszy w zyciu,chcialam zrobic mu przyjemnsc i go zaprosiłam ,szybko tego pozałowałam bo narzekał cały czas a on teraz do mnie ze ja sie tam na facetow gapilam i dlatego tak mu sie nie podobala ta sauna.
nosz normalnie niech mnie uj strzeli,cos mnie sie wydaje ze on mnie mierzy swoja własna miara.
w ogóle facet mnie ostatnio do bialej goraczki doprowadza.
musialam sie wyzalic,no,bo on mi robi awantury o gówno dosłownie
źle mi z tym dziewczyny
ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość