35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Trzymaj sie. Wiem jak cierpisz. Ja w pracy slysze, jak mnie Ferrero Rocher wzywaja z domu
a mnie Rafaelko
póki co wisi na choince ( taka gwiazdka) , ale przy rozbieraniu choinki nie ręcze że wytrzymammalgos741, Sabina, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Mega a jak córa? Jakoś niedługo to ekg chyba macie?
satori, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, Mimbla, BISCA, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurcze Sabbcia normalnie cudnie ten rok zaczęłaś na naszym forumie.Oby do Ciebie dołaczyły dziewczyny a zwł weteranki walczące tak jak Ty długo
u mnie namber 49, wiec ten tego, jestem gdzieś na poczatku kolejki
chyba
Sabcia mordo ty mojakciuki trzymam aż do porodówki
malgos741, Sabina, BISCA, kapturnica, moremi, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kometa, wybacz mi, lubie Cię, nie chcę się kłócić
nie porozni nas Kożuchowska chyba...
hyhyhyhhyhyyy
przecież to wcale o nią nie chodzi.
ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu ciocia Mimbla przesyla ucalowania dla malej;) i dla Ciebie oczywiscie tez.
A co do Kozuchowskiej- zupelnie szczerze, wisi mi ona pod odwlokiem.i powiewa.malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, moremi, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam w nowym roku
Sabina ,gratuluje!! jak to dobrze czasem odpusic
no i witamy Juleczke
WIECIE CO ,normalnie to sie tak nie uzewnetrzniam,ale musze bo sie udusze
moj facet jest głupi i tyle!
ponad rok temu bylismy razem w saunie,on po raz pierwszy w zyciu,chcialam zrobic mu przyjemnsc i go zaprosiłam ,szybko tego pozałowałam bo narzekał cały czas a on teraz do mnie ze ja sie tam na facetow gapilam i dlatego tak mu sie nie podobala ta sauna.
nosz normalnie niech mnie uj strzeli,cos mnie sie wydaje ze on mnie mierzy swoja własna miara.
w ogóle facet mnie ostatnio do bialej goraczki doprowadza.
musialam sie wyzalic,no,bo on mi robi awantury o gówno dosłownie
źle mi z tym dziewczynyania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość