35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Julia 2950 i 52 cm. Urodzona dziś o 15stej.
Dosatała 210 punktów, ale jest w inkubatorze na obserwacji, bo jest wcześniakiem.
(info z ostatniej chwili)jakaś nowa skala
A na poważnie to witamy Julię, spora z niej dziewczynkaniech zdrowo rośnie a mama niech wraca szybko do formy
malgos741, dorbie, satori, Jastra, Berenika, BISCA, pierwiastka, moremi, ania.g, Lucky, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo, dzieki dziewczyny. Teraz juz komplet informacji, moge isc wlaczyc pranie
Ania, waga rewelacja, wiecej niz moj Igor, urodzony tydzien po terminie!
Wielkie gratulacje:)
Mam nadzieje ze Ania tez czuje sie dobrze.
Achhh, jaki fajny dzien dzisiajmalgos741, Sabina, BISCA, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ho ho, 210 punktów
jakaś nowa skala
A na poważnie to witamy Julię, spora z niej dziewczynkaniech zdrowo rośnie a mama niech wraca szybko do formy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ty nigdzie. ja komentowałam artykuł.
to ty się przyczepiłaś do tego, że się przyczepiłam do decyzji Kożuchowskiej.
dostaniesz pałę od Pani za czytanie ze zrozumieniem.
i tak na marginesie to nikt z nas nie napisał, że invitro panaceum jest. a co do napro to już się naczytałam i nasłuchałam, że to cudowna metoda, dzięki której dzieją się prawdziwe cuda. i ludzie w to wierzą.
Normalnie widmo tej pały mi zasnąć nie pozwoli
malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, macduska, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Podawano juz relacje z wagi i wymiarow Julki??? Gdzie???
Poprosze o info powtorne w takim razie,prosze, proooosze
Bosz, kolejna lewatywa leci... Za nieuwazanie na lekcjach. I częste wagary!!efcia, malgos741, satori, Sabina, BISCA, kapturnica, macduska, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Doczytalam, gratulacje dla mam
Psze pani proszę o dopisanie do listy - 7.01 wizytaefcia, malgos741, satori, Berenika, ComeToMeBaby, Sabina, gosia7122, BISCA, Simba, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Małgosia Ty jesteś oaza spokoju to się da wyczuć
ivf-ivf, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017