X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Sabina no to zaszalałaś w grudniu pewnie w przerwie miedzy lepieniem uszek i pierogów ;-)

Gratuluję :-)

Czyli plan już jest ...muszę zacząć lepić i kupić nowy biustonosz żeby mógł być szybko za mały :-P ...
    Biustonosz w tej sprawie jest kluczową kwestią ;)

macduska, kapturnica, Aasiula, satori, *aga*, efcia, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Sabciaaaaa!!!!!!!! Jes, jes, jes!!!!!
    Pieknie otworzylas ten rok!!! :) :) :)
    A moją masą idę jak taran XD

macduska, kapturnica, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    10zł? ;)

Pudło!
    9,50 ;-)

Sabina, Aasiula, Mimbla, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia gratulacje, piękna beta :)

Sabina, Berenika lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam wyniki!
    Beta 139,74
    Progesteron 23,70

:) :) :) :) :) :)
    Invision-Board-France-163.gif

Sabina lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A moją masą idę jak taran XD

Idz, idz kochana, torujesz droge, moze nam bedzie latwiej;)

Sabina, dorbie, BISCA, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Sabbcia normalnie cudnie ten rok zaczęłaś na naszym forumie.Oby do Ciebie dołaczyły dziewczyny a zwł weteranki walczące tak jak Ty długo <3

Sabina, dorbie, Aasiula, Berenika, efcia, BISCA, beates, Simba, Bozia3, moremi, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurcze Sabbcia normalnie cudnie ten rok zaczęłaś na naszym forumie.Oby do Ciebie dołaczyły dziewczyny a zwł weteranki walczące tak jak Ty długo <3
    Może się ciąże teraz sypną, zawsze szły min. parami

Aasiula, kapturnica, BISCA, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W zeszłym roku też się działo :) taka widać naszą tradycja :)
    Najpier Ty, potem Elf, Peppa. Dorbie też była...

dorbie, Aasiula, Berenika, satori, kapturnica, efcia, Bozia3, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne, że jak małego nakarmie, to jestem głodna jak wilk? Nigdy nie schudne :-( powstrzymac się nie mogę

peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf, małgoś... ja o Kożuchowskiej to tak 42kmoig.gif
    nazywanie napro technologią to gruba przesada... no i biorąc pod uwagę to, że starali się z mężem długo a napro opiera się na obserwacji cyklu kobiety to... to oni wagarowali na biologii w podstawówce, że im napro pomogła??? Nie wiedzieli kiedy zalać formę, że się tak wyrażę? A może zawsze celowali w sufit? Albo we firanki??? Albo... w zęby? Nie wiem... To, że jej się udało (nawet jeśli przyjmiemy, ze naturalnie) nie miało za dużego związku z tym, że akurat zaczęła się zapoznawać z napro. Bo nie oszukujmy się- żadna z nas ucząca się cyklu, wykresów, tempek, śluzów itd w drugim miesiącu nie była alfa i omegą. Przypadek a nie cud naprotechnologii. Akurat się wstrzeliła i już. Po tym x okresie starań wcześniejszych. Ale o tym nikt nie mówi.

Sabina, dorbie, Dziobak, Mimbla, Aasiula, Berenika, malgos741, efcia, gosia7122, gretka, beates, pierwiastka, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • satori Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:31

Sabina, Berenika lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nazywanie napro technologią to gruba przesada... no i biorąc pod uwagę to, że starali się z mężem długo a napro opiera się na obserwacji cyklu kobiety to... to oni wagarowali na biologii w podstawówce, że im napro pomogła??? Nie wiedzieli kiedy zalać formę, że się tak wyrażę? A może zawsze celowali w sufit? Albo we firanki??? Albo... w zęby? Nie wiem... To, że jej się udało (nawet jeśli przyjmiemy, ze naturalnie) nie miało za dużego związku z tym, że akurat zaczęła się zapoznawać z napro. Bo nie oszukujmy się- żadna z nas ucząca się cyklu, wykresów, tempek, śluzów itd w drugim miesiącu nie była alfa i omegą. Przypadek a nie cud naprotechnologii. Akurat się wstrzeliła i już. Po tym x okresie starań wcześniejszych. Ale o tym nikt nie mówi.
    No właśnie ja nie rozumiem tego szału wokół naprotechnologii. Przecież większość kobiet starajacych się "kombinuje" wokół cyklu z lekarzem czy bez

ComeToMeBaby, Berenika, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia ogromnie sie ciesze <3
    Ciagnij mnie ze soba kochana :)
    Najwspanialsza wiadomosc w tym roku :)

dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, Berenika, malgos741, satori, efcia, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina gratulejszyn i uklony z Doliny Muminkowej

Sabina, Berenika, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Udalo jej się,ma syna.To jest ważne.

Bozia3, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się

o matko i córko ,takie fajne rzeczy się dzieją a ja znów w tyle :O

Sabina ,gratulacje,piękna beta <3

aniu kciuki za szczęśliwy poród &&&

Sabina, ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos ma wiesci od Ani?

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No właśnie ja nie rozumiem tego szału wokół naprotechnologii. Przecież większość kobiet starajacych się "kombinuje" wokół cyklu z lekarzem czy bez
    tak, ale są tacy co robią z tego kursy i każą sobie płacić za naukę pt. "jak się robi dzieci". mówienie, że już po dwóch miesiącach terapii udało się począć dziecko dzięki naprotechnologii to gruba przesada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:09

dorbie, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po krotkiej przerwce.i tak nikt za mna nie tesknil jak widze.No ale nic to.
    Nawiedzil mnie dzis piekny przyplyw Morza Czerwonego.Wczoraj dlugie godziny bujalam sie w jednym szpitalu bo mnie gin postraszyl (i slusznie)w sobote- ze moge miec ciaze pozamaciczna i dlatego Malpy nie ma.Stwierdzilam ze czas dac sie wybadac.
    Wygnietli mnie zdrowo, tzn dwie osoby badaly ginekologicznie, robili ultradlugie usg ...ponoc mam miesniaka- dziwna rzecz.Nikt go wczesniej nie zauwazyl.nawet na histero diagnostycznej w lipcu.
    A poza tym wszystko w normie.ciaza sama sie wchlonela..Pozamacicznej na pewno nie bylo.

Za tydzien w srode jade do kraka pogadac o insemce z dawca.
    Jestem troche wymeczona i chce psychicznie odpoczac od inv.
    A nuz sie uda- z jakims pancernym nasieniem, przy pomocy insemki?Byloby dobrze.Tanie i mniej obciazajace.Mniej klucia itd.

Aniu trzymam kegle, zwieracze, kciuki zacisniete...za Ciebie i Julke.

dorbie, ComeToMeBaby, Berenika, malgos741, Sabina, satori, *aga*, efcia, gosia7122, gretka, BISCA, beates, Simba, Bozia3, pierwiastka, macduska, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
‹‹ 12808 12809 12810 12811 12812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ