X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Sabina no to zaszalałaś w grudniu pewnie w przerwie miedzy lepieniem uszek i pierogów ;-)

Gratuluję :-)

Czyli plan już jest ...muszę zacząć lepić i kupić nowy biustonosz żeby mógł być szybko za mały :-P ...
    Biustonosz w tej sprawie jest kluczową kwestią ;)

macduska, kapturnica, Aasiula, satori, *aga*, efcia, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Sabciaaaaa!!!!!!!! Jes, jes, jes!!!!!
    Pieknie otworzylas ten rok!!! :) :) :)
    A moją masą idę jak taran XD

macduska, kapturnica, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    10zł? ;)

Pudło!
    9,50 ;-)

Sabina, Aasiula, Mimbla, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia gratulacje, piękna beta :)

Sabina, Berenika lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam wyniki!
    Beta 139,74
    Progesteron 23,70

:) :) :) :) :) :)
    Invision-Board-France-163.gif

Sabina lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A moją masą idę jak taran XD

Idz, idz kochana, torujesz droge, moze nam bedzie latwiej;)

Sabina, dorbie, BISCA, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Sabbcia normalnie cudnie ten rok zaczęłaś na naszym forumie.Oby do Ciebie dołaczyły dziewczyny a zwł weteranki walczące tak jak Ty długo <3

Sabina, dorbie, Aasiula, Berenika, efcia, BISCA, beates, Simba, Bozia3, moremi, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurcze Sabbcia normalnie cudnie ten rok zaczęłaś na naszym forumie.Oby do Ciebie dołaczyły dziewczyny a zwł weteranki walczące tak jak Ty długo <3
    Może się ciąże teraz sypną, zawsze szły min. parami

Aasiula, kapturnica, BISCA, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W zeszłym roku też się działo :) taka widać naszą tradycja :)
    Najpier Ty, potem Elf, Peppa. Dorbie też była...

dorbie, Aasiula, Berenika, satori, kapturnica, efcia, Bozia3, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to normalne, że jak małego nakarmie, to jestem głodna jak wilk? Nigdy nie schudne :-( powstrzymac się nie mogę

peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf, małgoś... ja o Kożuchowskiej to tak 42kmoig.gif
    nazywanie napro technologią to gruba przesada... no i biorąc pod uwagę to, że starali się z mężem długo a napro opiera się na obserwacji cyklu kobiety to... to oni wagarowali na biologii w podstawówce, że im napro pomogła??? Nie wiedzieli kiedy zalać formę, że się tak wyrażę? A może zawsze celowali w sufit? Albo we firanki??? Albo... w zęby? Nie wiem... To, że jej się udało (nawet jeśli przyjmiemy, ze naturalnie) nie miało za dużego związku z tym, że akurat zaczęła się zapoznawać z napro. Bo nie oszukujmy się- żadna z nas ucząca się cyklu, wykresów, tempek, śluzów itd w drugim miesiącu nie była alfa i omegą. Przypadek a nie cud naprotechnologii. Akurat się wstrzeliła i już. Po tym x okresie starań wcześniejszych. Ale o tym nikt nie mówi.

Sabina, dorbie, Dziobak, Mimbla, Aasiula, Berenika, malgos741, efcia, gosia7122, gretka, beates, pierwiastka, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • satori Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:31

Sabina, Berenika lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nazywanie napro technologią to gruba przesada... no i biorąc pod uwagę to, że starali się z mężem długo a napro opiera się na obserwacji cyklu kobiety to... to oni wagarowali na biologii w podstawówce, że im napro pomogła??? Nie wiedzieli kiedy zalać formę, że się tak wyrażę? A może zawsze celowali w sufit? Albo we firanki??? Albo... w zęby? Nie wiem... To, że jej się udało (nawet jeśli przyjmiemy, ze naturalnie) nie miało za dużego związku z tym, że akurat zaczęła się zapoznawać z napro. Bo nie oszukujmy się- żadna z nas ucząca się cyklu, wykresów, tempek, śluzów itd w drugim miesiącu nie była alfa i omegą. Przypadek a nie cud naprotechnologii. Akurat się wstrzeliła i już. Po tym x okresie starań wcześniejszych. Ale o tym nikt nie mówi.
    No właśnie ja nie rozumiem tego szału wokół naprotechnologii. Przecież większość kobiet starajacych się "kombinuje" wokół cyklu z lekarzem czy bez

ComeToMeBaby, Berenika, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia ogromnie sie ciesze <3
    Ciagnij mnie ze soba kochana :)
    Najwspanialsza wiadomosc w tym roku :)

dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, Berenika, malgos741, satori, efcia, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina gratulejszyn i uklony z Doliny Muminkowej

Sabina, Berenika, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Udalo jej się,ma syna.To jest ważne.

Bozia3, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się

o matko i córko ,takie fajne rzeczy się dzieją a ja znów w tyle :O

Sabina ,gratulacje,piękna beta <3

aniu kciuki za szczęśliwy poród &&&

Sabina, ania.g, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos ma wiesci od Ani?

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No właśnie ja nie rozumiem tego szału wokół naprotechnologii. Przecież większość kobiet starajacych się "kombinuje" wokół cyklu z lekarzem czy bez
    tak, ale są tacy co robią z tego kursy i każą sobie płacić za naukę pt. "jak się robi dzieci". mówienie, że już po dwóch miesiącach terapii udało się począć dziecko dzięki naprotechnologii to gruba przesada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 19:09

dorbie, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po krotkiej przerwce.i tak nikt za mna nie tesknil jak widze.No ale nic to.
    Nawiedzil mnie dzis piekny przyplyw Morza Czerwonego.Wczoraj dlugie godziny bujalam sie w jednym szpitalu bo mnie gin postraszyl (i slusznie)w sobote- ze moge miec ciaze pozamaciczna i dlatego Malpy nie ma.Stwierdzilam ze czas dac sie wybadac.
    Wygnietli mnie zdrowo, tzn dwie osoby badaly ginekologicznie, robili ultradlugie usg ...ponoc mam miesniaka- dziwna rzecz.Nikt go wczesniej nie zauwazyl.nawet na histero diagnostycznej w lipcu.
    A poza tym wszystko w normie.ciaza sama sie wchlonela..Pozamacicznej na pewno nie bylo.

Za tydzien w srode jade do kraka pogadac o insemce z dawca.
    Jestem troche wymeczona i chce psychicznie odpoczac od inv.
    A nuz sie uda- z jakims pancernym nasieniem, przy pomocy insemki?Byloby dobrze.Tanie i mniej obciazajace.Mniej klucia itd.

Aniu trzymam kegle, zwieracze, kciuki zacisniete...za Ciebie i Julke.

dorbie, ComeToMeBaby, Berenika, malgos741, Sabina, satori, *aga*, efcia, gosia7122, gretka, BISCA, beates, Simba, Bozia3, pierwiastka, macduska, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
‹‹ 12808 12809 12810 12811 12812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ