35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Kometa no budyń jak nic
49 -cykl starańefcia, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina jak nic jutro na zakupowy szał staników wyciągam męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:58
caffe, Sabina, malgos741, kapturnica, macduska, Magda*, moremi, ania.g, satori, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ComeToMeBaby wrote:taaaaak? aaaaaa, bo to ja kurdę nie liczę. ale to działa odwrotnie niż w kolejkach... tzn kto ma największy numerek ten powinien jak najszybciej przejść na drugą stronę
no i o to mi chodziło, dlatego pisalam ze jestem gdzies na poczatku kolejki
oj budyń, budyńMega lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie dość, że lizus to jeszcze kabel!
efcia, Mega, Reni, Mimbla, malgos741, Dziobak, kapturnica, paszczakin, macduska, moremi, satori, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Sabcia a kiedy druga bete zrobisz ( jesli masz taki zamysl) bo 6 jest dniem wolnym?
SolarPolar, efcia, Aasiula, Mimbla, malgos741, BISCA, macduska, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:babo wredna , na początku kolejki
a dla scisłości Sabinke puscilam przed sie
edit: aaaaa, Sabinkę... czekaj czekaj- czyli że na początku początku z tej strony gdzie dają.to super! cieszę się
edit2: i czemu niby wredna???.... czuję się dzisiaj taka niezrozumiała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 21:19
efcia, Mega, malgos741, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale że z której strony? z tej co dają czy z tej co każą czekać?
edit: aaaaa, Sabinkę... czekaj czekaj- czyli że na początku początku z tej strony gdzie dają.to super! cieszę się
edit2: i czemu niby wredna???.... czuję się dzisiaj taka niezrozumiała...
wredna to tak pieszczotliwieSabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:tez mu to sugerowalam
a i jeszcze jeden kwiatek
jest szorstki,niemily,zaczyna wypominac mi moich ex partnerów
se mysle o co kaman ,a ten na trzeci dzien ,bo na fejsie lajkuje caroline ,vincenta,a jego to jakoś nie,
kurwa no!! to jua zalajkowac zdjecia faeta nie moge?
i usunal mnie z listy znajomych
czy to jest normalne,sie pytam??/
Nie zycze nikomu...Magda*, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:tez mu to sugerowalam
a i jeszcze jeden kwiatek
jest szorstki,niemily,zaczyna wypominac mi moich ex partnerów
se mysle o co kaman ,a ten na trzeci dzien ,bo na fejsie lajkuje caroline ,vincenta,a jego to jakoś nie,
kurwa no!! to jua zalajkowac zdjecia faeta nie moge?
i usunal mnie z listy znajomych
czy to jest normalne,sie pytam??/ -
Pocwiczone! Corka sie zawziela i zrobila caly program. Pewnie dlatego, ze zalozylysmy sie o 150 koron... Ale co sie nastekala to jej.
Ale jutro juz nie pocwiczy ze mna, bo: rozumiesz, ze mam trening i nie moge tak sie forsowac...
Jasne, ze rozumiem.efcia, macduska, moremi, ania.g, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
To i ja się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 12:39
Dziobak, Jastra, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, ivf-ivf, Mega, paszczakin, kapturnica, Berenika, efcia, pierwiastka, BISCA, caffe, macduska, moremi, ania.g, gretka, Sabina, satori, SolarPolar, krycha.stara, mama78 lubią tę wiadomość