35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Zien dobry wieczor. Żyje, ale najpierw gratulacje dlaaaa wszystkich! Najbardziej dla Ani i Julii (jest imienniczka mojej corki)
, dla Sabinki ciazy (wg bety będzie corka) ,
Paszcza, a pamiętasz jak ja się wkręcałam, że mam taka wysoka betę, to bedzie corka?
I co? Adaś jest
A może to dlatego, że Ty urodziłaś a ja zaszłammoremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no niby stosowały...ale jakoś nie edukowały wnuczek...
ja np. uważam, że to forum,a raczej ovu, to nic innego, jak właśnie napro...nauczyłam się tu bardzo dużo i wiele innych osób też....a może są kobiety, które nie umieją skorzystać z tak podanej wiedzy - i wtedy taki trener napro im pomoże???
zraził mnie do napro...no ale może to jak z lekarzami: zależy na jakiego trafisz?
i jeszcze jedno mi się nie podobało: przymus że obydwoje z partnerem musimy uczestniczyć w tym całym szkoleniu i że z tego co mówili to np zioła czy masaże nie są w "ofercie" toz przecie już te prababki stosowały takoweBozia3, caffe, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyA tak przy okazji to Adaś ma chyba skok rozwojowy. Wg tabelki nawet tak wychodzi 5ty tydzień. Nie chce zasypiać ładnie, kręci się, stęka, popłakuje. Wzięty na ręce, uspokaja się. Na brzuchu u mnie zasypia, odkładany do łóżeczka znowu stęka. Zasypia po 1-1,5 godzinie dopiero. Chociaż dziś po południu 2x spał od razu po karmieniu, teraz już kwęka godzinę.
-
to jeszcze siem pożalem że jakoś mnie ten koncert noworoczny nie urzekł... no ziewaliśmy z maużem jak najęci! jakoś te z poprzednich lat dużo bardziej udane były
dorbie, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzieki baby..
Paradoksalnie, czym dziecko młodsze, tym łatwiej oddać. Znaczy jemu łatwiej, bo nie kuma, matce trudniej. Mi najbardziej pomogło patrzenie na tego małego technofana (swoją drogą, dzieciak 9mcy, a o połowę mniejszy od Adama, taka laleczka). Emanowala z niego taka radość, że aż się zastanawiam, czy go w domu w ciemnej piwnicy nie trzymają (może być, skoro nie urósł)skoro żłob go tak cieszy.
Jak odbierałem Adama, to tamten właśnie się obudził i tak samo zareagował na opiekunkę. Tam jest jedną babka, 5 dzieci. Adam najmłodszy, ale reszta chodzi tam już 4 miesiące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 23:02
dorbie, Bozia3, Dziobak, moremi, satori, sandra80, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Paszcza, a pamiętasz jak ja się wkręcałam, że mam taka wysoka betę, to bedzie corka?
I co? Adaś jest
A może to dlatego, że Ty urodziłaś a ja zaszłam
To taka technologia. Betotechnologia. Jak beta jest parzysta, to bydzie dziewczynka, bo XX ma parzyste końcówki. Jak nieparzysta to chłopak, bo w Y kreski do pary brakuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 23:09
Bozia3, moremi, satori, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dzewczyny za odzew.
Mysle ze Jastra ma racje to nie chodzi tylko o saune czy lajki na fb,za tym stoi cos grubszego,Caffe tyz ma troche racje z tym odstawieniem,
Ale wiecie,po prostu mi smutno..bo zNadii ojcem mi nie wyszlo,pozniej jeszcze dwa zwiazki,no i teraz chcialam zeby naprawde nam wyszlo,szczegolnie ze jest Sebastiaan i zrobie wszystko zeby tak bylo tylko cholera no to nie moze byc tak ze ja zwiazek ciagne.
Prosze o kciuki,wiedzmowe czary za nas,kazda dobra mysl sie przyda.
Dziobak, Berenika, moremi, ania.g, Sabina, satori, kapturnica, sandra80, ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara, Mega, beates lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no niby stosowały...ale jakoś nie edukowały wnuczek...
ja np. uważam, że to forum,a raczej ovu, to nic innego, jak właśnie napro...nauczyłam się tu bardzo dużo i wiele innych osób też....a może są kobiety, które nie umieją skorzystać z tak podanej wiedzy - i wtedy taki trener napro im pomoże???
To tak jak bym sprzedawała przepis na makaron składający się z wody i maki, bo tyle wystarczy..
moremi, gretka, Sabina, satori, kapturnica, sandra80, Simba, ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Zostawic Was na jeden dzien!
W ciaze zachodza, dzieci rodza, jajka hoduja..
Taki zapierdziel mialam w pracy dnia pierwszego, ze nic nie wiedzialam, ze tyle sie dzieje.
Taki poczatek roku lubie.
No coz nie zostane dlugo, bo mam obowiazki.
Bardzo mi wesolo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 23:26
dorbie, moremi, ania.g, Sabina, satori, kapturnica, Aasiula, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara, Mega, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala, ocale Cię! Chwyc słownik i edytuj posta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 23:21
dorbie, ivf-ivf, Magdala, Berenika, moremi, ania.g, satori, kapturnica, Aasiula, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Oj tam Dorbi, to nie tak.
To taka technologia. Betotechnologia. Jak beta jest parzysta, to bydzie dziewczynka, bo XX ma parzyste końcówki. Jak nieparzysta to chłopak, bo w Y kreski do pary brakuje..
A ja myślałam, że jak wysoka, bo to taka teoria też jest, że wyższe wartości to dziewczynkaSimba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Oj tam Dorbi, to nie tak.
To taka technologia. Betotechnologia. Jak beta jest parzysta, to bydzie dziewczynka, bo XX ma parzyste końcówki. Jak nieparzysta to chłopak, bo w Y kreski do pary brakuje..
Robiłam betę 3x i za każdym razem miałam parzystą
pierwsza 792 chyba w 15 dpo
moremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Magdala, ocale Cię! Chwyc słownik i edytuj posta!
Ja pierdziu.
Dzieki.
Eee, morek spi...albo karmi.
Ps. Wesolo mi tez na mysl o Adasiowym debiucie zlobkowym. Brawo Wy! Ale glownie On.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 23:28
paszczakin, moremi, satori, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyDorbie,ale Adas ma slodkiego buziaczka
Powiedzcie mi kiedy dziecko powinno obserwowac swoje raczki,bodzis Sebek byl z tata na kontroli i doktorka zapytala czy juz to robi
A mlodyraczej nie oglada swoich rak ,jedyneco to pcha je do buzi i namietnie mietolidorbie lubi tę wiadomość