35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ania, dzielna kobieto! Jak się cieszę
Sabinka, Satori odpowiedziała, ale dorzuce - na początku nawet wskazane regularne branie nospy. Forte trzy razy dziennie co 8 godzin, zwykłą co 4 godziny. I magnez. Tak, zgadzam się, że nawet większe niż zalecane dawki.
O i ja też potwierdze- nospe lub buscopan bier, bo te skurcze to i początkowa ekscytacja poteguje. Z nospa trzeba na koniec ciąży uważać, teraz żadnych przeciwwskazań..kapturnica, moremi, Sabina, Lucky, Jastra, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Aniu, super relacja, tak szybko po CC, mam nadzieję, że po prysznicu dali Ci malutka zobaczyć i przytulić
kapturnica, pierwiastka, moremi, paszczakin, Sabina, Lucky, ivf-ivf, malgos741, Jastra, Simba, BISCA, macduska, caffe, ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara, gosia7122, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Magda przykre jak sie czyta o facetach , którzy nie stają na wysokości zadania jako partnerzy.Mi osobiście się wydaje ,że on ma albo niskie poczucie własnej wartości i to powoduje u niego własnie takie zachowanie.Albo sprawa ma inne podloze , jeśli to jego pierwsze dziecko(nie pamietam czy pisalas) to facet sie czuje odstawiony na boczny tor przez Ciebie i autentycznie zazdrosny.Bo badz co badz jednak dziecko teraz na pierwszym planie.Gdybym miala Ci ckolwiek doradzac to szczera ,spokojna rozmowe.Tym bardziej ,ze wiem ,ze pisalas tu ,ze myslisz o rodzenstwie dla Sebastiana jeszcze z tym samym partnerem.Moze on sie wystraszyl tego wlasnie i szuka pretekstu by wszystko popsuc?Tylko szczera rozmowa Was uratuje zwl ,ze facet to nie dzieciak z mlecznym wąsem pod nosem.Trzymam kciuki by sie u Ciebie wszystko poukladalo.
Dodam ,ze zawsze cos musi byc bo nie moze byc pieknie jak z reklamy.U mnie maz ideal ojca bo bawi mlodego , ma super kontakt ze starszym i miedzy nami jest jak przed kilkunastu laty .A non stop sie musimy rozstawac przez jego praceNo to sieM wyzalilam.Ehhh pozbieram swoje witki i ciagnie dalej swoje taczki .
Bozia3, moremi, Sabina, Lucky, ivf-ivf, Dziobak, malgos741, Jastra, Magda*, BISCA, caffe, efcia, krycha.stara, Berenika, beates, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:O i ja też potwierdze- nospe lub buscopan bier, bo te skurcze to i początkowa ekscytacja poteguje. Z nospa trzeba na koniec ciąży uważać, teraz żadnych przeciwwskazań..
Lucky, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Kapta, ja chcę z powrotem swoje antyki yaz. Idealnie do mnie dopasowane i najlepiej niech mi dadzą receptę już przy wypisie ze szpitala
nie chcę wkładek i tym podobnych. A antyki zawsze łykałam co do minuty. I gdyby nie to że gin się w kwietniu uparł i dał mi wtedy inne a ja po przeczytaniu ulotki je wyrzuciłam to teraz by nie było Julii. Teraz kramik dzieciowy zamykam na amen i póki nie ruszy antykoncepcja to mnie mąż nawet palcem nie tknie.
moremi, kapturnica, Sabina, Lucky, ivf-ivf, Jastra, BISCA, Simba, caffe, efcia, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:Ania a co się dzieje ze starszą córką? Wróciła do domu?
paszczakin, moremi, Bozia3, kapturnica, Sabina, Lucky, ivf-ivf, Aasiula, BISCA, caffe, efcia, dorbie, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziobak wrote:Co imputujesz z tom higienom? Bo coś nie skumalam za bardzo?
Nie Ciebie imputuje, tylko mikroby pojawiające się tu od czasu do czasu..Bozia3, moremi, kapturnica, Dziobak, BISCA, Reni, Simba, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:O i ja też potwierdze- nospe lub buscopan bier, bo te skurcze to i początkowa ekscytacja poteguje. Z nospa trzeba na koniec ciąży uważać, teraz żadnych przeciwwskazań..
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Kapta, ja chcę z powrotem swoje antyki yaz. Idealnie do mnie dopasowane i najlepiej niech mi dadzą receptę już przy wypisie ze szpitala
nie chcę wkładek i tym podobnych. A antyki zawsze łykałam co do minuty. I gdyby nie to że gin się w kwietniu uparł i dał mi wtedy inne a ja po przeczytaniu ulotki je wyrzuciłam to teraz by nie było Julii. Teraz kramik dzieciowy zamykam na amen i póki nie ruszy antykoncepcja to mnie mąż nawet palcem nie tknie.
Ps.Ja bralam stare sprawdzone latami stedirill ale karmiac nie ma szans.I zast sie jak rozwiazac to wszystko bo bez antykncepcji nie ma szans z mojej strony jesli chodzi o sex.Za bardzo sie bojeania.g lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:To prawda - zdzierstwo okropne, ale tak to już jest, że na największych potrzebach zarabia się najwięcej. Według mnie ( rozmawiałyśmy tu o tym niedawno) in vitro to dopiero jest nabijanie kabzy i żerowanie na ludziach...
Apropos kisielu.
ZIE KISIEL! Była ostatnio i przegapilam?kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mogłam tylko wsadzić łapę do inkubatora i głaskać ją po główce. Po obchodzie znów do niej idę.
kapturnica, Lucky, Sabina, Jastra, BISCA, Mimbla, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To dobrze Aniu bo jednak i tak teraz bedziesz miala ciezko.Zwl ,ze nie dosc ,ze po cc dwojka maluschow to jeszcze starsza corka nie ulatwia Ci zycia.Duzo sil dla Ciebie to tego bedziesz potrzebowala teraz
Ps.Ja bralam stare sprawdzone latami stedirill ale karmiac nie ma szans.I zast sie jak rozwiazac to wszystko bo bez antykncepcji nie ma szans z mojej strony jesli chodzi o sex.Za bardzo sie boje -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:I mam pytanie.
Nadal mam silne bóle brzucha. Mimo że biorę lutke. Więc biorę tez nospe. A nie wiem czy powinnamwczoraj wzięłam 2 nospy przez cały dzień
Sabinko, bierz nospę, możesz 4 x nospa forte, 2 razy dziennie magnez i luteinę minimum 2 x100
trzeba to przetrzymać
no i wypoczywaj!
będzie dobrze
Aniu wielkie gratulacje. Jak ja się cieszę że ta blizna wytrzymała ile trzeba. Sciskam Ciebie i Juleczkę. Duże buziaki od nas!Sabina, kapturnica, Simba, satori lubią tę wiadomość