X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabbcia piekny suwaczek <3 Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze z Twojej ciąży.Gadałam z Elfem i masz wielkie zadanie-ciaąg Wacie za soba i reszte <3

Sabina, BISCA, efcia, Berenika, beates lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, super relacja, tak szybko po CC, mam nadzieję, że po prysznicu dali Ci malutka zobaczyć i przytulić ;)

kapturnica, ania.g, Bozia3, moremi, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabb robilas testa??Robila to dawaj oko pociesze :P

BISCA lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ania, dzielna kobieto! Jak się cieszę :-)

Sabinka, Satori odpowiedziała, ale dorzuce - na początku nawet wskazane regularne branie nospy. Forte trzy razy dziennie co 8 godzin, zwykłą co 4 godziny. I magnez. Tak, zgadzam się, że nawet większe niż zalecane dawki.

O i ja też potwierdze- nospe lub buscopan bier, bo te skurcze to i początkowa ekscytacja poteguje. Z nospa trzeba na koniec ciąży uważać, teraz żadnych przeciwwskazań..

kapturnica, moremi, Sabina, Lucky, Jastra, efcia, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Aniu, super relacja, tak szybko po CC, mam nadzieję, że po prysznicu dali Ci malutka zobaczyć i przytulić ;)
    Mogłam tylko wsadzić łapę do inkubatora i głaskać ją po główce. Po obchodzie znów do niej idę.

kapturnica, pierwiastka, moremi, paszczakin, Sabina, Lucky, ivf-ivf, malgos741, Jastra, Simba, BISCA, macduska, caffe, ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara, gosia7122, Berenika, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda przykre jak sie czyta o facetach , którzy nie stają na wysokości zadania jako partnerzy.Mi osobiście się wydaje ,że on ma albo niskie poczucie własnej wartości i to powoduje u niego własnie takie zachowanie.Albo sprawa ma inne podloze , jeśli to jego pierwsze dziecko(nie pamietam czy pisalas) to facet sie czuje odstawiony na boczny tor przez Ciebie i autentycznie zazdrosny.Bo badz co badz jednak dziecko teraz na pierwszym planie.Gdybym miala Ci ckolwiek doradzac to szczera ,spokojna rozmowe.Tym bardziej ,ze wiem ,ze pisalas tu ,ze myslisz o rodzenstwie dla Sebastiana jeszcze z tym samym partnerem.Moze on sie wystraszyl tego wlasnie i szuka pretekstu by wszystko popsuc?Tylko szczera rozmowa Was uratuje zwl ,ze facet to nie dzieciak z mlecznym wąsem pod nosem.Trzymam kciuki by sie u Ciebie wszystko poukladalo.
    Dodam ,ze zawsze cos musi byc bo nie moze byc pieknie jak z reklamy.U mnie maz ideal ojca bo bawi mlodego , ma super kontakt ze starszym i miedzy nami jest jak przed kilkunastu laty .A non stop sie musimy rozstawac przez jego prace :( No to sieM wyzalilam.Ehhh pozbieram swoje witki i ciagnie dalej swoje taczki .

Bozia3, moremi, Sabina, Lucky, ivf-ivf, Dziobak, malgos741, Jastra, Magda*, BISCA, caffe, efcia, krycha.stara, Berenika, beates, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a co się dzieje ze starszą córką? Wróciła do domu?

ivf-ivf, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O i ja też potwierdze- nospe lub buscopan bier, bo te skurcze to i początkowa ekscytacja poteguje. Z nospa trzeba na koniec ciąży uważać, teraz żadnych przeciwwskazań..
    Dodam ,ze ja chyba nawet buscopan wolalam ;)

Lucky, ivf-ivf lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, ja chcę z powrotem swoje antyki yaz. Idealnie do mnie dopasowane i najlepiej niech mi dadzą receptę już przy wypisie ze szpitala ;) nie chcę wkładek i tym podobnych. A antyki zawsze łykałam co do minuty. I gdyby nie to że gin się w kwietniu uparł i dał mi wtedy inne a ja po przeczytaniu ulotki je wyrzuciłam to teraz by nie było Julii. Teraz kramik dzieciowy zamykam na amen i póki nie ruszy antykoncepcja to mnie mąż nawet palcem nie tknie.

moremi, kapturnica, Sabina, Lucky, ivf-ivf, Jastra, BISCA, Simba, caffe, efcia, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ania a co się dzieje ze starszą córką? Wróciła do domu?
    Wróciła pełna skruchy. Zobaczymy co dalej. Na pewno jej konsekwencje nie ominą muszę tylko do domu wrócić.

paszczakin, moremi, Bozia3, kapturnica, Sabina, Lucky, ivf-ivf, Aasiula, BISCA, caffe, efcia, dorbie, Berenika, satori lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Co imputujesz z tom higienom? Bo coś nie skumalam za bardzo?
    Czytaj Dziobak że zrozumieniem, bo powiem Simbie, zeby na Ciebie nakablowala do Pani!
    Nie Ciebie imputuje, tylko mikroby pojawiające się tu od czasu do czasu.. ;)

Bozia3, moremi, kapturnica, Dziobak, BISCA, Reni, Simba, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja w drugim trymestrze odstawiłam i brałam tylko profilaktycznie jak miałam te krwawienia. Do końca pierwszego trymestru łykałam regularnie.

Sabina lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kapta, ja chcę z powrotem swoje antyki yaz. Idealnie do mnie dopasowane i najlepiej niech mi dadzą receptę już przy wypisie ze szpitala ;) nie chcę wkładek i tym podobnych. A antyki zawsze łykałam co do minuty. I gdyby nie to że gin się w kwietniu uparł i dał mi wtedy inne a ja po przeczytaniu ulotki je wyrzuciłam to teraz by nie było Julii. Teraz kramik dzieciowy zamykam na amen i póki nie ruszy antykoncepcja to mnie mąż nawet palcem nie tknie.
    To dobrze Aniu bo jednak i tak teraz bedziesz miala ciezko.Zwl ,ze nie dosc ,ze po cc dwojka maluschow to jeszcze starsza corka nie ulatwia Ci zycia.Duzo sil dla Ciebie to tego bedziesz potrzebowala teraz <3
    Ps.Ja bralam stare sprawdzone latami stedirill ale karmiac nie ma szans.I zast sie jak rozwiazac to wszystko bo bez antykncepcji nie ma szans z mojej strony jesli chodzi o sex.Za bardzo sie boje

ania.g lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To prawda - zdzierstwo okropne, ale tak to już jest, że na największych potrzebach zarabia się najwięcej. Według mnie ( rozmawiałyśmy tu o tym niedawno) in vitro to dopiero jest nabijanie kabzy i żerowanie na ludziach...
    No ale tam przynajmniej coś robią, a nie rozciągają kisiel na dwóch palcach. Wepchnac plemniora do jajka na szkiełku jest chyba jeszcze niemożliwe przez forum..

Apropos kisielu.

ZIE KISIEL! Była ostatnio i przegapilam?

kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:11

Sabina, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mogłam tylko wsadzić łapę do inkubatora i głaskać ją po główce. Po obchodzie znów do niej idę.
    Czy domaganie się foty będzie nietaktem? Może być bez flesza ;)

kapturnica, Lucky, Sabina, Jastra, BISCA, Mimbla, Berenika, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,milego dnia :-)

Lucky, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To dobrze Aniu bo jednak i tak teraz bedziesz miala ciezko.Zwl ,ze nie dosc ,ze po cc dwojka maluschow to jeszcze starsza corka nie ulatwia Ci zycia.Duzo sil dla Ciebie to tego bedziesz potrzebowala teraz <3
    Ps.Ja bralam stare sprawdzone latami stedirill ale karmiac nie ma szans.I zast sie jak rozwiazac to wszystko bo bez antykncepcji nie ma szans z mojej strony jesli chodzi o sex.Za bardzo sie boje
    A gumki się nie da?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabb robilas testa??Robila to dawaj oko pociesze :P
    Nie. Nie robiłam. Przecież jestem.w ciąży ;)

Lucky, ivf-ivf, Reni, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    I mam pytanie.
    Nadal mam silne bóle brzucha. Mimo że biorę lutke. Więc biorę tez nospe. A nie wiem czy powinnam :O wczoraj wzięłam 2 nospy przez cały dzień

Sabinko, bierz nospę, możesz 4 x nospa forte, 2 razy dziennie magnez i luteinę minimum 2 x100
    trzeba to przetrzymać
    no i wypoczywaj!
    będzie dobrze

Aniu wielkie gratulacje. Jak ja się cieszę że ta blizna wytrzymała ile trzeba. Sciskam Ciebie i Juleczkę. Duże buziaki od nas!

Sabina, kapturnica, Simba, satori lubią tę wiadomość

‹‹ 12817 12818 12819 12820 12821 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ