X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To ja moze opowiem!
    Na poczatku najazd kamery na inkubator - w srodku Julka. W samej pieluszcze. Lezy cichusko. Widzimy ja coraz blizej. Pika pikacz od monitorowania akcji serca i oddechu - pika nieznosnie trzeba przyznac. Julka macha sobie delikatniutko lapkami. Macha i sie troche kula na boczku. Na koncu strzela niesmiely usmieszek do kamery. Jesli sliczniutka i podobna do Marcela. :)
    Ciecie! Napisy. Publicznosc szaleje, leja sie lzy.
    Pani Premier brawo!!!!!!!

Dzien dobry wszystkim :)

Dziobak, BISCA, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Czy domaganie się foty będzie nietaktem? Może być bez flesza ;)
    Nie mam jak z tel na forum wrzucić ale może któraś z wiedźm co ma fb mogłaby to zrobić w moim imieniu?

BISCA, Simba, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Aniu jesli nie chcesz odpowiadac to nic nie szkodzi. Powiedz czy Twoja najstarsza corka, ktora nie iest dzieckiem Twojego obecnego partnera/meza, dodatkowo bez zainteresowania ze strony biologicznego ojca, czy zaakceptowala i ma dobre relacje z Twoim obecnym mezem, bo z ojcem wlasnym nie ma zadnych kontaktow? . Mi sie widzi, ze w tym moze byc problem.
    Ona z każdym ma świetne relacje dopóki czegoś się od niej nie wymaga więc jest to bardzo zmienne.
    Jej własny ojciec ma ją niestety gdzieś. Ja wiem że to jest podłożem wielu problemów z nią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 09:07

Sabina lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    oo Sandra widzę krok do przodu ;)

No tak sobie obiecałam,nowy rok, nowy krok ;)
    Wiem, że ta metoda to nie żadne łał i cudów się nie spodziewam, ale jak tak poczytać wątek IUI to na niektórych działa, także ten zawsze cos do przodu :)

Sabina, malgos741, Jastra, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    No tak sobie obiecałam,nowy rok, nowy krok ;)
    Wiem, że ta metoda to nie żadne łał i cudów się nie spodziewam, ale jak tak poczytać wątek IUI to na niektórych działa, także ten zawsze cos do przodu :)
    będziesz wiedziała na czym stoisz ... ja też próbowałam... więc powodzenia ... trzeba mieć nadzieję ;)

Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A na ile obecny darzy ja miloscia ojcowska? Czy ma w nim bezinteresowne wsparcie?
    Może na niego liczyć w każdej sytuacji. On od początku postarał się aby mieć z nią dobre relacje i żeby czuła się ważna i potrzebna. Ale nie jest to ojciec biologiczny więc nigdy nie będzie dla niej tak ważny. Wiem że ją to bardzo boli. Tatuś ma nową rodzinę i nowe dziecko które nie ma roku. Córka po raz kolejny poszła w odstawkę. Mnie też to boli ale nie mam wpływu na tego barana.

SolarPolar, kapturnica, BISCA, Sabina, Bozia3, moremi, efcia, Berenika, satori lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Ania, dobrze ze najgorsze za Tobą. Czekam na fotę malutkiej i jeszcze raz gratuluje. Mam nadzieje ze wszystko w domu się ułoży i ta najstarsza jakiś się ogarnie.

Sabina, o nospie dziewczyny pisały i ja to potwierdzam. Ja zawsze na nospie i dupku byłam do ok połowy ciąży.
    Wiecie co... Jakoś tak mi dziwnie ze to koniec z ciąża i dziećmi... Gdzieś tam bym chciała powalczyć o dziewuche.... Totalnie tego nie ogarniam bo zawsze dwójka dzieci to było dla mnie optimum. Poczekam rok i jak mi nie przejdzie to będę urabiać chłopa ;) no chyba ze się okaże ze z moja macica coś nie tak. Naczytalam się o obniżonych narządach po porodzie i trochę się boje.

Kolędę dziś mam :/ powinnam ogarnąć chałupę a po średniej nocce nic mi się nie chce...

ania.g, SolarPolar, BISCA, Sabina, Magdala, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziękuję Wam za wsparcie, kciuki i za to że jesteście <3 kocham Was dziewczyny <3
    Dorzucili Ci morfiny? ;)
    A my Ciebie jak!
    Strasznie zem sie wzruchla na Twoja relacje.

BISCA, Sabina, paszczakin, ania.g, moremi, efcia, Berenika lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy u was na kolędę też jest rozpiska kto jakie posiłki robi?
    u moich rodziców nie dość że się ksiendzu kazał samochodem do pierwszego domu zawieźć, a ma 10 minut spaceru, to jeszcze ustalił kto jaki posiłek ma robić żeby się nie przejadł ani nie osłabł po drodze i dodatkowo zażyczył sobie że w dniu kolędy mają odwiedzane rodziny stawić się na mszy a w niedzielę grzmiał z ambony jaka to frekwencja marna była
    u mnie w tym roku odwiedza drugą część osiedla bo ma duże lollol360.gif

ComeToMeBaby, moremi, Berenika lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzbry

dorzucę coś do dyskusji nt. naproczarymaryzmleka

płacenie 250 zł. za spotkanie z trenerem, który powie jak obserwować śluz czy szyjkę jest totalnym frajerstwem
    sorry, ale wolę iść do lekarza i wydać te pieniądze na monitoring, który mi potwierdzi czy owu w ogóle istnieje

i teraz dofinansowanie napro z budżetu zamiast ivf jest dyskryminacją pacjentek, które mają pozapychane jajowody czy facet nie ma plemników

ta cała napro przecież jest stosowana przez zwykłych ginów, badania hormonów, laparo, histo, hsg, CIA, FBI, NBA i co tam jeszcze

takie jest moje zdanie
    ktoś niezłą kasę trzepie na marzeniach naiwnych lasek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 10:08

Simba, Dziobak, Sabina, kapturnica, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin, krycha.stara, moremi, Mimbla, efcia, Mega, Berenika, beates, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Może choć streszczenie filmu? :)

prosz!

dziecię leży
    paczy
    paczy w prawo paczy w lewo
    lewa renka wyciongnienta
    dalej paczy
    the end

Simba, SolarPolar, Sabina, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja newet nie wiem czy oni badania hormonów i monitoringi robią, sama nie byłam ale dobra moja kumpela była kilka razy ze względu na męża bo on bardzo w napro wierzy, potwierdzali jej ovu po objawach śluzu o.O a potem po śluzie i temperaturach bo już prowadziła wykres

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    ja newet nie wiem czy oni badania hormonów i monitoringi robią, sama nie byłam ale dobra moja kumpela była kilka razy ze względu na męża bo on bardzo w napro wierzy, potwierdzali jej ovu po objawach śluzu o.O a potem po śluzie i temperaturach bo już prowadziła wykres

mój znajomy (prawie święty) i jego żona (wielce święta) są takimi trenerami
    dlatego uciekłam na OF ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 09:43

Simba, Sabina, Dziobak, kapturnica, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój znajomy (prawie święty) i jego żona są takimi trenerami
    dlatego uciekłam na OF ;-)
    fcale siem nie dziwie ;)
    tu przynajmniej kopniaka na zapęd możesz dostać a u takiego trenera po bożemu to zawsze drugi policzek trzeba nadstawiać ;D

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Super, ze tyle sie dzieje :)

Ania, jeszcze raz ogromne gratulacje i buziaki dla Juleczki. Mam nadzieje, ze jaks fotka tutaj dotrze.

Sandra, powodzenia. IUI ma mala skutecznosc ale ma i sa dziewczyny, ktore zaszly dzieki tej metodzie. Bedziemy trzymac kciuki

Sabcia, Ty sluchaj rad forumowych kolezanek : nospa i odpoczynek.

Sabina, sandra80, Bozia3, ania.g, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zaczynam martwic, ze cos u mnie nie tak. Juz 4 dzien @ sie spoznia. Nie ma nawet plamienia, ktore zawsze poprzedza @. Nie wiem co jest grane.Nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu :(

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    prosz!

dziecię leży
    paczy
    paczy w prawo paczy w lewo
    lewa renka wyciongnienta
    dalej paczy
    the end

036.gif
    Boszzzzz, ..... ale wiem że się starałaś... doceniam chęci...

BISCA, Sabina, Dziobak, Reni, ComeToMeBaby, SolarPolar, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, może powinnaś zatestowac?

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem.w pracy. Także ten, z tym odpoczynkiem to wiecie ;)

moremi lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzbry

dorzucę coś do dyskusji nt. naproczarymaryzmleka

płacenie 250 zł. za spotkanie z trenerem, który powie jak obserwować śluz czy szyjkę jest totalnym frajerstwem
    sorry ale wolę iść do lekarza i wydać te pieniądze na monitoring, który mi potwierdzi czy owu w ogóle istnieje

i teraz dofinansowanie napro z budżetu zamiast ivf jest dyskryminacją pacjentek, które mają pozapychane jajowody czy facet nie ma plemników

ta cała napro przecież jest stosowana przez zwykłych ginów, badania hormonów, laparo, histo, hsg, CIA, FBI, NBA i co tam jeszcze

takie jest moje zdanie
    ktoś niezłą kasę trzepie na marzeniach naiwnych lasek

można się licytować ;-) ivf kosztuje i 15 tysiaków, a ciąży niet czasem. Mi generalnie chodziło o wybór, osobisty, prywatny każdej osoby. Sa ludzie co w potwora spaghetti wierzą :-) są też tacy co wierzą w napro, ich sprawa.

Hej, zimno :-)

macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 12819 12820 12821 12822 12823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ