35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza wizyta NaProTECHNOLOGY (wliczony koszt USG i badania ginekologicznego) 290,00 zł
Kolejna wizyta NaProTECHNOLOGY (wliczony koszt USG i badania ginekologicznego) 200,00 zł
Wizyta z USG 150,00 zł
Ocena owulacji 100,00 zł
USG bez wizyty 100,00 zł
Wizyta z kwalifikacją do operacji wraz z badaniem USG 260,00 złBISCA, kapturnica, moremi, Mimbla, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pierwsza wizyta NaProTECHNOLOGY (wliczony koszt USG i badania ginekologicznego) 290,00 zł
Kolejna wizyta NaProTECHNOLOGY (wliczony koszt USG i badania ginekologicznego) 200,00 zł
Wizyta z USG 150,00 zł
Ocena owulacji 100,00 zł
USG bez wizyty 100,00 zł
Wizyta z kwalifikacją do operacji wraz z badaniem USG 260,00 zł
paszczakin, moremi, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
i jeszcze jedno
na początku jest jeszcze spotkanie z instruktorem od śluzu
Sesja wprowadzająca (ok 1,5 godz.) 150,00 zł
Spotkanie z instruktorem ( ok. 1,5 godz.) 150,00 zł
Materiały (podręcznik, karta obserwacji, znaczki - na cały okres leczenia) 100,00 złWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 10:15
moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ja nie rozumiem co Was tak boli... jak ktoś chce to niech sobie płaci
dajta ludziom kasę wydać
mnie nic nie boli
przedstawiam tylko cennik, żeby nie było, że to co łaska
krycha.stara, BISCA, caffe, moremi, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
mnie tylko wqrwia tylko to, że się licytują w rządzie komu ciąża się należy, a komu nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 10:20
kapturnica, BISCA, caffe, Simba, moremi, Mimbla, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mnie nic nie boli
przedstawiam tylko cennik, żeby nie było, że to co łaska
A co jest dziś co łaska?nic. Trzeba mieć czarę hajsu, żeby skutecznie niepłodność leczyć, piszę o leczeniu konwencjonalnym
zeby nie było, że napro popieram.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:mnie tylko wqrwia tylko to, że się licytują w rządzie komu ciąża się należy, a komu nie
Reni chorzy na SM nie mają programu lekowego, chorzy na WZW typu C też nie, gorsi są? Polska służba zdrowia to zarządzanie deficytem, ale to chyba wiesz.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A co jest dziś co łaska?
nic. Trzeba mieć czarę hajsu, żeby skutecznie niepłodność leczyć, piszę o leczeniu konwencjonalnym
zeby nie było, że napro popieram.
ja np gdybym trafiła wcześniej do mojego szpitala państwowego, to nie wydałabym ani złotówki
wszystko robili na miejscu -
krycha.stara wrote:Ech, no i musze, no. Bo nie tylko w Polsce i czasem nawet nie 30, a 20%. I co z tego? Ano tyle, ze in vitro daje 20% tym, co z naprotechnologia maja 0%, wiec jakby nie bylo, roznica jest. Bo nikt mi nie wmowi, ze zdrowi ludzie dla kaprysu kluja sie w brzuch! Robia to, jesli nic innego nie dziala, czyli podnosza szanse z 0% do 20-30%. Na marginesie: u zdrowych par szansa na ciaze w cyklu tez oscyluje w granicach 25%, takze ten...
Ja tu tylko sprzątam, jako woźna, ja nic nie wiembuziaki
krycha.stara, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Reni chorzy na SM nie mają programu lekowego, chorzy na WZW typu C też nie, gorsi są? Polska służba zdrowia to zarządzanie deficytem, ale to chyba wiesz.
co ma SM czy WZW do niepłodności? nie bardzo rozumiem
Myślisz, że jak obetną kasę na niepłodność to dadzą tym SM?Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja np gdybym trafiła wcześniej do mojego szpitala państwowego, to nie wydałabym ani złotówki
wszystko robili na miejscu
No coś za coś, ale czekasz od lipca na drugie podejście, pewnie z przyczyn finansowych. Bo szpital kasy nie dostał, zobacz jak kliniki komercyjnie migiem działają.kapturnica lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:A ja sie zaczynam martwic, ze cos u mnie nie tak. Juz 4 dzien @ sie spoznia. Nie ma nawet plamienia, ktore zawsze poprzedza @. Nie wiem co jest grane.Nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu
a testowała, a, może Ty para dla Sabci jesteś