35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję za pomoc.
Powiem Wam że dziś rano bolało mocno, pojawiło się nawet malutkie brudzenie. Więc się obesralam ze strachurozumiecie.
Będę ladować nospe bez stresu. A powiem Wam jeszcze, ze w żadnej ciąży mnie tak brzuch nie bolał. Taka sytuacja. -
paszczakin wrote:No ale tam przynajmniej coś robią, a nie rozciągają kisiel na dwóch palcach. Wepchnac plemniora do jajka na szkiełku jest chyba jeszcze niemożliwe przez forum..
Apropos kisielu.
ZIE KISIEL! Była ostatnio i przegapilam?anna maria, pierwiastka, Jastra, Magda*, Simba, caffe, efcia, krycha.stara, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:I mam pytanie.
Nadal mam silne bóle brzucha. Mimo że biorę lutke. Więc biorę tez nospe. A nie wiem czy powinnamwczoraj wzięłam 2 nospy przez cały dzień
Sabcia, pierwszą ciążę mi prowadził Dębski, więc można mu zaufać. Ja bardzo bałam się brać nospy, a miałam silne bóle. Dębski mnie opierdzielił, żeby z siebie matki Polki nie robić i jak boli to pomyśleć, że dziecko się o tą nospę upomina. No to brałam prawie całą ciąże;)
malgos741, anna maria, moremi, Jastra, Sabina, BISCA, efcia, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki... nadaje jeszcze z łóżka .. nie chce mi sie wstawać, dobrze ze jutro wolne
anna maria, Sabina, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySabina wrote:I mam pytanie.
Nadal mam silne bóle brzucha. Mimo że biorę lutke. Więc biorę tez nospe. A nie wiem czy powinnamwczoraj wzięłam 2 nospy przez cały dzień
Sabinka nospę możesz, jesli Ci pomaga. W szpitalu podawali ją kobietom w ciąży przy bólach czy skurczach, więc możesz. Ale oczywiście wiesz...jak długo to będzie trwało, idź do lekarza, może ma coś lepszego. Sprawdzania nigdy dośćmalgos741, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dzień dobry
Rano byłam się kłuć, kobieta była jedna w laboratorium i taaaaaaaaaaaak jej to wooooolno szło.
No ale po południu maja być wyniki.
Świat zwariował, żeby robić bete i chcieć żeby spadałamoremi, Sabina, kapturnica, Reni, BISCA, efcia, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
bry dziewczyny
jak mi się dziś ciężko oczy otwierało....a łóżko tak mnie woła...no obudziło się we mnie zwierzę i jest to leniwiec
sandra80, anna maria, Jastra, malgos741, Sabina, ivf-ivf, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziń dybry
Doczytałam, Ania gratulacje :)Julka witaj na świecie
Magda, trzymam kciuki za poprawę relacji.
Za Sabcię coby beta rosła, za Jastrę coby spadała.
Za Paszczaka coby się dzielnie trzymała
No i za całą resztę potrzebujących
My się przestajemy starać...
....robimy IUI, a niech się inni starają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 08:33
pierwiastka, anna maria, Jastra, malgos741, Sabina, Magda*, SolarPolar, Aasiula, ania.g, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, krycha.stara, Mega, Berenika, beates, satori, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Jastra a jak sie czujesz ? wszystko ok?
Tak, czekam na koniec plamienia, porobię wszystkie badania, jeśli jeszcze jakieś zostały (chyba tylko cytologia;) i jeśli wszystko będzie ok, to chcę jak najszybciej znów mieć zielone światło na starania.
Dziś mam wizytę u gina, więc ciekawa jestem co tam wymyśli.
Zastanawiam sie tylko czy nie za szybko ta wizyta, ale miałam już ustalony termin jako kolejny ciążowy, więc go nie odwołałam.
Ale ciąża Sabci podziałała na mnie jak wiatr w skrzydłaSabina, SolarPolar, BISCA, efcia, moremi, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Co za niesprawiedliwość na tym forum...
Może choć streszczenie filmu?
Na poczatku najazd kamery na inkubator - w srodku Julka. W samej pieluszcze. Lezy cichusko. Widzimy ja coraz blizej. Pika pikacz od monitorowania akcji serca i oddechu - pika nieznosnie trzeba przyznac. Julka macha sobie delikatniutko lapkami. Macha i sie troche kula na boczku. Na koncu strzela niesmiely usmieszek do kamery. Jesli sliczniutka i podobna do Marcela.
Ciecie! Napisy. Publicznosc szaleje, leja sie lzy.
Sabina, SolarPolar, pierwiastka, Lucky, Jastra, Aasiula, ivf-ivf, kapturnica, malgos741, BISCA, Simba, paszczakin, efcia, Bozia3, moremi, Berenika, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To ja moze opowiem!
Na poczatku najazd kamery na inkubator - w srodku Julka. W samej pieluszcze. Lezy cichusko. Widzimy ja coraz blizej. Pika pikacz od monitorowania akcji serca i oddechu - pika nieznosnie trzeba przyznac. Julka macha sobie delikatniutko lapkami. Macha i sie troche kula na boczku. Na koncu strzela niesmiely usmieszek do kamery. Jesli sliczniutka i podobna do Marcela.
Ciecie! Napisy. Publicznosc szaleje, leja sie lzy.Dziobak, BISCA, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyDziobak wrote:To ja moze opowiem!
Ciecie! Napisy. Publicznosc szaleje, leja sie lzy.
Dzięęęęęęęęęęęęęęęęęki Dziobaku... się wzruszyłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 08:59
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość