35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Sandra, slyszala? wynegocjowalam ci łino, moze byc?
a słyszała, słyszała, dzienki Ci o dobra kobieto, to wyciągam dietę ze śmietnika i piszę; wino zamiast arbuza albo melona, o i od razu świat piękniejszy jestkrycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:O dietach widze znowu i znowu te same mity, ze od slodyczy sie tyje. To nieprawda,cukier nalezy spalac wysilkiem fizycznym. I to nie zadne chichi, wiem, co mowie. Na Sylwestra dostalam nowa sukienke i jak sie w niej zobaczylam, to padlam. Z wrazenia, ze ciacha z tesciowka wciagam, a brzuch plaski i bez wciagania. Takze ten, kijki w dlon moje panie, nie ma to tamto!
jestem ciekawa co Ty w tych butach i z tymi kijkami uprawiasz za dyscyplinękrycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Kijki wsadzam w mrowisko, a szpilki wbijam w tylki
to ja nadstawiam mrowisko jakby co, bo tyłek mnie po Chodaku boli jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 13:48
krycha.stara, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Krycha i Wacia mam coś dla Was
taaaaadaaaam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/513c2d5333eb.jpgBISCA, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Dziobak, Simba, moremi, kapturnica, Mimbla, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba daj sobie spokój z tymi dietami! To niezdrowe
Niby też ktoś coś mówił, gdzieś lecz nie wiem gdzie, że o wagę przy staraniach trzeba dbać..
nie wiem dlaczego, ale ok..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/109ae504814c.jpgkrycha.stara, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, Simba, moremi, Jastra, gosia7122, Mimbla, Mega, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po sporcie. Po ponad miesiecznej przerwie poszlo calkiem gladko. 45 biezni i 10 min innych cwiczen. Bravo ja
To jest moje Noworoczne postanowienie. Powrot do sportu.krycha.stara, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Aasiula, Simba, Jastra, *aga*, beates, moremi, Mimbla, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja od nowego roku zaczynam biegać..ale jeszcze 361 dni, więc poleżę sobie i zjem ciastko
krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Simba, moremi, *aga*, Jastra, beates, gosia7122, Mimbla, Mega, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Z ostatniej chwili Ania jest na porodowce ,rodzimy ,szykuja cc
efcia, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, Sabina, moremi, Jastra, BISCA, beates, ivf-ivf, Lucky, gosia7122, Mimbla, satori, Simba, paszczakin, anna maria, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Foch! Od dzis cwiczysz sama!
Docen to
I przestan popijac spirytus do dezynfekcji. Widze toefcia, Dziobak, moremi, macduska, BISCA, ivf-ivf, malgos741, Mimbla, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Jestem Twoja motywacja do cwiczen
Docen to
I przestan popijac spirytus do dezynfekcji. Widze to
To jodyna...efcia, moremi, BISCA, krycha.stara, satori, Simba lubią tę wiadomość