35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:ale jak ty pójdziesz w sobotę, 9-go to ty nie zdążysz z wynikami na wizytę. Dobrze pamiętam, ze masz 16-go? Wyniki Alab robi do 11 dni roboczych.
A ten twój szpital to nie jest gin- położniczy? Może tam mają swój lab, który robi takie rzeczy? Dziewczyny na innych wątkach tak robiły na przykład, wynik w ciągu chyba 2-3 godzin? Tyle że to szpital ginekologiczno- położniczy, w Poznaniu.
a mam to w dupie
inv mam w lutrym
a teraz w styczniu idę, żeby mógł pogrzebać i wypisać recepty
doniosę na pierwszą w lutymSimba, moremi, BISCA, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie nie nie
Pani powiedziała, że robią z wymazu z szyjki macicy też i jak się uprę to mi zrobi
ale maja info od genetyków, że bardziej dokładne jest badanie z moczu,
bardziej czułe
tak czy inaczej nie mogła mi pobrać, bo pobierała cytologię oraz biocenozę
zadzwonię do mojego szpitala zapytam się
no jak nie napisałam?
przecież napisałam, że pobierała cytologię i biocenozę
moremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Simba sprobuj tej diety
Zobaczysz bedziesz zadowolona
Pozniej Nie dasz rady zjesc tego wszystkiego
Ale warunkiem jest jedzenie wszystkiego z konkretnego dnia
Ja sobie gotuje na 2-3 dni to samo
A ostatnio jak bylam zabiegana to tydzien I nawet dwa jadlam to samo
Fajne jest to , ze pozniej nie tyjesz po niej
W ciagu tygodnia staram sie uwazac co jem ale w weekend wszystko i waga stala w miejscu
AA I zero alkoholu
To jak niby mam byc zadowolona?efcia, krycha.stara, Aasiula, ComeToMeBaby, sandra80, BISCA, Mega, Mimbla, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Chyba ciazy, w kazdym razie kreske osikana pokazywala. Ja tez nie na biezaco, ale jak po lebkach lecialam, to mi sie fota w oko rzucila
I to po tym, jak tydzień temu twierdziła, że rezygnuje ze starania! Cieszę się bardzo i też gratuluję!!! Niech kolor kreski się pogłębia, a brzuch rośniekrycha.stara, Sabina, BISCA, beates, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Takze ten, kijki w dlon moje panie, nie ma to tamto!
i co mam zrobić z tymi kijkami jak już je wezmę??Simba, krycha.stara, moremi, Dziobak, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i co mam zrobić z tymi kijkami jak już je wezmę??
Moze to kijki do nabijania kielbasek na ogniskokrycha.stara, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, Reni, moremi, Dziobak, macduska, BISCA, Mega, Mimbla, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no jak nie napisałam?
przecież napisałam, że pobierała cytologię i biocenozę
potem się zaczęłaś rozpisywać: że nie mogła ci pobrać z szyjki, nawet jakbyś się uparła, bo pani pobierała cytologię i biocenozę. ja nadal w przeświadczeniu że odeszłaś z kwitkiem wywnioskowałam, że komuś innemu pobierała a tobie nie mogła pobrać. dopiero jak napisałaś że cię przeorała zaczęło mi się nie zgadzać.
wszystko byłoby dla mnie jasne gdybyś użyła również słowa "mi" w zdaniu "pobierała cytologię i biocenozę" lub napisała, że po pobraniu cyto i biocenozy nie mogła ci już pobrać wymazu z szyjki.
ale nie piję do ciebie tylko wykładam swój sposób rozumowania na podstawie dostarczanych przez ciebie szczątkowych informacji w trakcie rozwoju rozmowyhyhyhy już wszystko jasne
-
Alis wrote:W dupę sobie takim przyłożyć, jak się będziesz do ciastek zbliżać
to jak iść do sklepu? Jak tam na wejściu leżą i trzeba koło nich przejść
i tam napisała kijki czyli w l. mnogiej
nic mi się nie zgadza
krycha.stara, moremi, Alis, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tez Wam medycznie-staraniowo zamelduje cosik. Spadlo mi TSH. Z 2,5 do 1,7 w ciagu dwoch lat bez zadnych dzialan w tym kierunku. Taka ciekawostka
krycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!