35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:ale jak ty pójdziesz w sobotę, 9-go to ty nie zdążysz z wynikami na wizytę. Dobrze pamiętam, ze masz 16-go? Wyniki Alab robi do 11 dni roboczych.
A ten twój szpital to nie jest gin- położniczy? Może tam mają swój lab, który robi takie rzeczy? Dziewczyny na innych wątkach tak robiły na przykład, wynik w ciągu chyba 2-3 godzin? Tyle że to szpital ginekologiczno- położniczy, w Poznaniu.
a mam to w dupie
inv mam w lutrym
a teraz w styczniu idę, żeby mógł pogrzebać i wypisać recepty
doniosę na pierwszą w lutym
Simba, moremi, BISCA, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie nie nie
Pani powiedziała, że robią z wymazu z szyjki macicy też i jak się uprę to mi zrobi
ale maja info od genetyków, że bardziej dokładne jest badanie z moczu,
bardziej czułe
tak czy inaczej nie mogła mi pobrać, bo pobierała cytologię oraz biocenozę
zadzwonię do mojego szpitala zapytam się
no jak nie napisałam?
przecież napisałam, że pobierała cytologię i biocenozę
moremi lubi tę wiadomość
-
Alkohol nigdy? Never? Ever?Aasiula wrote:Simba sprobuj tej diety
Zobaczysz bedziesz zadowolona
Pozniej Nie dasz rady zjesc tego wszystkiego
Ale warunkiem jest jedzenie wszystkiego z konkretnego dnia
Ja sobie gotuje na 2-3 dni to samo
A ostatnio jak bylam zabiegana to tydzien I nawet dwa jadlam to samo
Fajne jest to , ze pozniej nie tyjesz po niej
W ciagu tygodnia staram sie uwazac co jem ale w weekend wszystko i waga stala w miejscu
AA I zero alkoholu
To jak niby mam byc zadowolona?
efcia, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, sandra80, BISCA, Mega, Mimbla, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Chyba ciazy, w kazdym razie kreske osikana pokazywala. Ja tez nie na biezaco, ale jak po lebkach lecialam, to mi sie fota w oko rzucila

I to po tym, jak tydzień temu twierdziła, że rezygnuje ze starania! Cieszę się bardzo i też gratuluję!!! Niech kolor kreski się pogłębia, a brzuch rośnie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, beates, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Takze ten, kijki w dlon moje panie, nie ma to tamto!

i co mam zrobić z tymi kijkami jak już je wezmę??
Simba, nick nieaktualny, moremi, Dziobak, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tez wlasnie nie wiem.Reni wrote:i co mam zrobić z tymi kijkami jak już je wezmę??

Moze to kijki do nabijania kielbasek na ognisko
nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, Reni, moremi, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Mimbla, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
napisałaś najpierw że robią tylko z moczu i nie nasikałaś więc ci nie zrobili. wniosek: poszłaś stamtąd z kwitkiem i nic nie załatwiłaś.Reni wrote:no jak nie napisałam?
przecież napisałam, że pobierała cytologię i biocenozę
potem się zaczęłaś rozpisywać: że nie mogła ci pobrać z szyjki, nawet jakbyś się uparła, bo pani pobierała cytologię i biocenozę. ja nadal w przeświadczeniu że odeszłaś z kwitkiem wywnioskowałam, że komuś innemu pobierała a tobie nie mogła pobrać. dopiero jak napisałaś że cię przeorała zaczęło mi się nie zgadzać.
wszystko byłoby dla mnie jasne gdybyś użyła również słowa "mi" w zdaniu "pobierała cytologię i biocenozę" lub napisała, że po pobraniu cyto i biocenozy nie mogła ci już pobrać wymazu z szyjki.
ale nie piję do ciebie tylko wykładam swój sposób rozumowania na podstawie dostarczanych przez ciebie szczątkowych informacji w trakcie rozwoju rozmowy
hyhyhy już wszystko jasne
-
Reni wrote:i co mam zrobić z tymi kijkami jak już je wezmę??

W dupę sobie takim przyłożyć, jak się będziesz do ciastek zbliżać
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, moremi, BISCA, Mimbla, satori, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bez sensuAlis wrote:W dupę sobie takim przyłożyć, jak się będziesz do ciastek zbliżać

to jak iść do sklepu? Jak tam na wejściu leżą i trzeba koło nich przejść
i tam napisała kijki czyli w l. mnogiej
nic mi się nie zgadza
nick nieaktualny, moremi, Alis, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Nic dziwnego. To hormon, więc jak każde hormony nie ma wartości stałej. Dzisiaj 2,5, jutro 1,7, a pojutrze może byc 4,2.krycha.stara wrote:Tez Wam medycznie-staraniowo zamelduje cosik. Spadlo mi TSH. Z 2,5 do 1,7 w ciagu dwoch lat bez zadnych dzialan w tym kierunku. Taka ciekawostka

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krycha! bój się buka- takie mrozy a ty w dziurawych butach??!! bo ci stopy będzie trzeba amputować! na co ci będą wtedy kijki?!
nick nieaktualny, BISCA, Mega, Mimbla, satori, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

do gina muszę iść jak najszybciej, szyjka jest zbyt nisko