35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni, ale to jak to cię przeorała, jak pisałaś, że nie mogła Ci pobrać bo robiła co innego. Zrozumiałam, że odeszłaś z kwitkiem. Czym cię tak przeorała? Może ona nie umie pobierać wymazów z szyjki? Mi kazali z tym do lekarza iść. W takim punkcie jednak położna powinna być przeszkolona jak taki wymaz pobrać, są specjalne instrukcje dla personelu medycznego jak pobierać wymazy (sama czytałam w necie). I po grzebaniu szczotką w szyjce możliwe jest plamienie. Ja miałam pobranie o 18stej, a rano plamiłam. I tylko rano.
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Reni, ale to jak to cię przeorała, jak pisałaś, że nie mogła Ci pobrać bo robiła co innego. Zrozumiałam, że odeszłaś z kwitkiem. Czym cię tak przeorała? Może ona nie umie pobierać wymazów z szyjki? Mi kazali z tym do lekarza iść. W takim punkcie jednak położna powinna być przeszkolona jak taki wymaz pobrać, są specjalne instrukcje dla personelu medycznego jak pobierać wymazy (sama czytałam w necie). I po grzebaniu szczotką w szyjce możliwe jest plamienie. Ja miałam pobranie o 18stej, a rano plamiłam. I tylko rano.
u mnie w punkcie tylko w soboty są wymazy ginekologiczne, robi je położna -
macduska wrote:Ja jestem kompletnie zielona jeśli chodzi o diety ale czy nie wystarczy jeść to samo co zawsze tylko trochę mniej? I zero słodyczy rzecz jasna.
W tej diecie sie fajnie I bezpiecznie chudnie
moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja zjadłam owsiankę na wodzie z jabłkami. Pycha.
Bry, kurka ale zimno
Sabinka chętnie zabiorę się z tobą na zieloną falę, trzymam kciuki za wysoką betęSabina, Aasiula, moremi, BISCA, kapturnica, satori, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:u mnie w punkcie tylko w soboty są wymazy ginekologiczne, robi je położna
A ten twój szpital to nie jest gin- położniczy? Może tam mają swój lab, który robi takie rzeczy? Dziewczyny na innych wątkach tak robiły na przykład, wynik w ciągu chyba 2-3 godzin? Tyle że to szpital ginekologiczno- położniczy, w Poznaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 12:17
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Znajdz dla mnie rade, wuju
Zobaczysz bedziesz zadowolona
Pozniej Nie dasz rady zjesc tego wszystkiego
Ale warunkiem jest jedzenie wszystkiego z konkretnego dnia
Ja sobie gotuje na 2-3 dni to samo
A ostatnio jak bylam zabiegana to tydzien I nawet dwa jadlam to samo
Fajne jest to , ze pozniej nie tyjesz po niej
W ciagu tygodnia staram sie uwazac co jem ale w weekend wszystko i waga stala w miejscu
AA I zero alkoholuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 12:22
Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:WROCILAM!!!!!!!
Kto nie tesknil, ten dzis zmywa
W skrocie: zyje, chyba nie przytylam, tesciowa zyje i chlop zyje. Wszyscy cali i zdrowi, nawet zatruc pokarmowych nie bylo. Ja garow zem nie tykala, w koncu w gosciach bylam. A tesciowa frajde miala, ze ma komu podogadzac. Wiecie co, ona nawet ludzka potrafi byc jak sie ciastek naje!
Krycha rozgryzlam cie
myslisz ze jak znikniesz z foruma to wrocisz z cionza
no chyba że.... wlasnie to chcesz oznajmic
krycha.stara, Simba, moremi, BISCA, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Simba sprobuj tej diety
Zobaczysz bedziesz zadowolona
Pozniej Nie dasz rady zjesc tego wszystkiego
Ale warunkiem jest jedzenie wszystkiego z konkretnego dnia
Ja sobie gotuje na 2-3 dni to samo
A ostatnio jak bylam zabiegana to tydzien I nawet dwa jadlam to samo
Fajne jest to , ze pozniej nie tyjesz po niej
W ciagu tygodnia staram sie uwazac co jem ale w weekend wszystko i waga stala w miejscu
AA I zero alkoholu
no i Asiula tym ostatnim zdaniem rozwaliłaś systemkrycha.stara, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, moremi, BISCA, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Piękny dziś news dniaSabina ! Trzymam kciuki! Cieszę się bardzo i życzę spokojnych 9 miesięcy
Mam nadzieje ze zielonacfala wzbiera, niech porwie was jak najwiecej
Dieta... Hmm, mnie mróz wzbudził apetyt, więdnie zjadlam jakieś odnalezione pierogi teściowej. Kompletnie nie słone. Ale tak serio to muszę się pilnować bo mój bonus pociążowy szybko zniknie
Asiula, kciuki zaciskam!
A u mnie dziwnie pobolewanie w brzuchu, być może już owu nadciąga. Wczoraj spróbowałam sobie zbadać szyjkę i doznałam szokudo gina muszę iść jak najszybciej, szyjka jest zbyt nisko
Aasiula, Sabina, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:no i Asiula tym ostatnim zdaniem rozwaliłaś system
nie tylko system, mój plan na tą dietę też, a tak se pięknie wszystko podrukowałamkrycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
czeeeej czeeej, połączyłam wątki!!!
ComeToMeBaby wrote:Reni, ale to jak to cię przeorała, jak pisałaś, że nie mogła Ci pobrać bo robiła co innego. Zrozumiałam, że odeszłaś z kwitkiem.Reni wrote:tak czy inaczej nie mogła mi pobrać, bo pobierała cytologię oraz biocenozęReni wrote:strasznie mnie przeorała w sobotę i dwa dni krwawiłam
no- zapomniałaś napisać, że to TOBIE pobierała cytologię i biocenozę i już zapaskudziła ci Grażynę i nie pobrała wymazu z szyjki. A ja zrozumiałam, ze Tobie nie mogła pobrać bo miała kogoś zapisanego na pobranie cyto i biocenozy i nie mogła ci pobrać. A ty piszesz, że cię przeorała...
Weź się wyrażaj wyraźniej!idę po kawę, zwiększę obroty.
Swoją drogą, mogła tak ustalić kolejność żeby móc wykonać te trzy badania chyba. A jeśli nie to ja bym brała najpierw szyjkę w obroty, bo na to się najdłużej czeka na wyniki. Ale że pani taka mądra była i chciała dyskutować o wyższości patyka nad kijkiem no to już trudno. Ciekawe czy jakbyś jej powiedziała na co ci to badanie to też by debatowała. Heh.