35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Dziobak, ale kota na plaży znalazłaś?
Jakas podkurwiona jestem dzis, corka mnie wnerwia na maxa, chlop nie, bo wyjechal ( jego szczescie ), Adasia na wszelki wypadek do usypiania oddalam corce.
Moze mi cukier spada??krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zostalam po raz drugi ciocią.Mam bratanice
.
Jeszcze nie wiem ile waży i mierzy ale jest już na świecie . Urodziła sie przez cc. Kamien z serca.Nasze dzieciaki dzieli 4miesiace różnicy
Ogromnie gratuluję !!!kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:odpuscilas najfajniejsze
faworki omnonomnom
Pieke foccacie. Zaraz ja bede omnommnomnom...
Edit: nie zakumalam... Ide zrobic odpuszczone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 19:30
krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Wieczór bry
Zaczynam weekend
Będę dziś prasowaćw końcu to dzień wypłaty za te moje zaiwanianie od 5 do 20
Wypije wasze zdrowie i za wszystko co trzeba
Może jutro do czytam ostatni tydzień i będę wiedziała za co dziś pijekrycha.stara, Reni, Dziobak, efcia, beates, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta, to wspaniale .Nie ukrywam ze myslalam caly dzien o tym
Wydaje mi sie taka malutka a przeciez Maks byl od niej 160gram lżejszy.Aasiula, Reni, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kisiel brakuje Ciebie
Mi też was brakuje
Czasu zresztą też niestety
Jutro musze jakieś zakupy ogarnąć , bo za tydzień mam imprezę firmowa z klientami a ja tu mam tylko trapery i adidasy
Aaa i oczywiście sztalkapy; )
A tam trzeba jakoś wyglądać wiec i kick jakaś będzie potrzebna
I proszę pani wpisać mi wizytę u gina 13 lutegokrycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, beates, BISCA, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Acha, acha, acha! Czyli to ten kryzys jest tak? Sluchaj, bo nie znam sie, a cukier z owocow mozna? W sensie owoce samodzielnie typu ananas, jablko czy cos tam?
Ja jem wszystko, slodze herbate, nie jem tylko slodyczy. A to znaczy: czekolad, ciastek, batonow, dropsikow, krowek, wafelkow, lizakow, zelkow. Kurcze, tyle wymienilam i nawet mi tetno nie podskoczylo... Brawo ja!krycha.stara, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak, ivf-ivf, BISCA, efcia, moremi, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Musialas?
I nie wiem, czy to przez koty, czy przez dzieci oczy mi sie spocily.BISCA, Reni, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Acha, acha, acha! Czyli to ten kryzys jest tak? Sluchaj, bo nie znam sie, a cukier z owocow mozna? W sensie owoce samodzielnie typu ananas, jablko czy cos tam?
No wlasnie, do tego chcialam sie odniesc juz od dawna ale zawsze czasu brak.
Nie wiem na czym polega to oczyszczanie trzustki ale prawda jest taka, ze cukier jest wszedzie.
Ok, mozna odpuscic i uniknac cukru w kawie, mozna uniknac cukierkow, czekolady, ciast itd. Ale cukier jest w keczupie, w sosach, w jogurtach, czasami w chlebie ( tak, tak) no i we wszystkich owocach. Ok, ten w owocach jest "naturalny" ale cukier to cukier, nie ?
Dziobak, oswiec mnie...efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Poko co ja. Dziobak cos tam robi, kasze je chyba.
Cukier jest wszedzie zgadza sie. W owocach tez. Szczegolnie winogron jest bogaty.
Weglowodany to wczesniej lub pozniej tez cukier, czyli chleb nie chyba, ale na pewno go zawiera.
Nie mozna byc na diecie zupelnie bezcukrowej. Tzn jest to mozliwe fizycznie, ale niezdrowe. Np. miesnie do pracy potrzebuja glikogenu, cukier w formie glukozy dostarcza nam energii.
Mowimy tu o czasowym wylaczeniu/ograniczeniu cukru, tak? I glownie chodzi nam o ten dodawany do jedzenia, nie zawart naturalnie w jedzeniu.BISCA, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.