35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostalam po raz drugi ciocią.Mam bratanice
.
Jeszcze nie wiem ile waży i mierzy ale jest już na świecie . Urodziła sie przez cc. Kamien z serca.Nasze dzieciaki dzieli 4miesiace różnicyIwone, ivf-ivf, ComeToMeBaby, *aga*, Dziobak, beates, Aasiula, anulka1978, krycha.stara, efcia, BISCA, Bozia3, malgos741, Mimbla, Natka_79, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zostalam po raz drugi ciocią.Mam bratanice
.
Jeszcze nie wiem ile waży i mierzy ale jest już na świecie . Urodziła sie przez cc. Kamien z serca.Nasze dzieciaki dzieli 4miesiace różnicy
Gratulacje serdeczne.kapturnica lubi tę wiadomość
-
SolarPolar to może ja się z Tobą napiję tylko tak delikatnie żeby mi nerwa puściła i za pępek Julii
Dzisiaj mój syn mnie rozłożył na łopatki- za oceny w szkole wykupiłam mu konto premium w grze, była też nutella z kakaem ...podobno jestem marzeniem każdego dziecka
Tak więc drogie Panie na podium "najlepszej mamy" zostały tylko 2 miejsca
Efcia a może jest jeszcze szansa...trzymam kciuki
Anulka ty to masz dobrze, włosów nie musisz układać, bo ja z włosami za ramiona codziennie rano się zastanawiam kogo to ja widzę w lustrze. Kusi mnie jednak żeby pierwszy raz ściąć na krótko. A kolorach włosów też nie jestem stała...lubie zmiany
Diety nigdy nie próbowałam, nie jestem chudzielcem ale bmi od 20 lat mam w normie, tak więc fałdki fałdeczki mnie w tym kierunku nie mobilizują, o dziwo bo jako dziecko byłam pulchna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:07
efcia, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Iwone wrote:Anulka pociesz się, ja też nie utrzymuję kontaktów z sąsiadami.
Z jednej strony mam rodzinę patologiczną, z drugiej teściową, z trzeciej największą plotkarę na ulicy. Po za dzień dobry i krótką wymianą zdań nie rozmawiam z nikim.
Niestety nie mam tu nikogo w zbliżonym wieku,więc jakoś tak wyszło.
Tu akurat (ci ktorzy mieszkaja) to wlasnie plotkarze, patole, pseudo katolicy (wielcy obrońcy krzyża, co niedziela kosciol ale np potrafią stłuc psa metalową rurą albo utopić szczeniaki czy strzelac z wiatrowki do kota, wróbli itp). Bywa.
No tak trafiłyśmy więc nic dziwnego uważam, że z nikim nie gadamy
Czytam dalej....
Iwone lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny.
Wygląda na to,że moje dziecię zdało testy. Zostaje jeszcze egzamin praktyczny 27.01.Od wczoraj poszukiwałam testów w necie,ale były tylko odpowiedzi. Nikt im nie powiedział, że pytania mogą sobie zabrać.
Zostały do zdania jeszcze dwie kwalifikacje i matura.
W życiu się tak nie stresowałam. Nawet jak zdawał na prawo jazdy, nie stresowałam się tak bardzo.
30.03 oficjalne wynikii trzymam kciuki za resztę
Iwone lubi tę wiadomość
-
*aga* wrote:Właśnie usłyszałam w radiu że przegłosowany dzisiaj został zakaz palenia węglem i drewnem. Kominki z płaszczem wodnym które kosztują grubą kasę do likwidacji...
Anulka ty to masz dobrze, włosów nie musisz układać
Diety nigdy nie próbowałam, nie jestem chudzielcem ale bmi od 20 lat mam w normie, tak więc fałdki fałdeczki mnie w tym kierunku nie mobilizują
Kobieto gdzie Ty mieszkasz? zabiłby mnie taki zakaz....
Włosy... nienawidze układaća że ja ciągle w biegu bo albo z psami albo na treningu albo jakis wyjazd... zdarzaja sie wypady pod namiot... nie nieeee
zadnych włosów
wstaję z łózka i jest spoko
do momentu az zaczna odrastac, wtedy maszynka i po 5 minutach jestem sobą
BMI mam chyba ponizej normy ale ja jakos sie tym nigdy nie sugerowalam, ja "na oko" musze stwierdzic czy jest dobrze czy zle