X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja standardowo mam w dupie i na dupie diety. Kupiłam wczoraj pudło faworków (uwielbiam ten okres kiedy faworki są legalne ;-) ) będę je żreć i popiję colą
    mhmm..

krycha.stara, Bozia3, pierwiastka, ComeToMeBaby, Dziobak, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A ja standardowo mam w dupie i na dupie diety. Kupiłam wczoraj pudło faworków (uwielbiam ten okres kiedy faworki są legalne ;-) ) będę je żreć i popiję colą
    mhmm..
    A u mnie w robocie do kibla wstawili dwie szafy z lustrami .... dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł żeby wagę też wstawić...

krycha.stara, Bozia3, Reni, pierwiastka, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak znajdziesz taką dietę, że nie trzeba będzie przy jedzeniu nic "gmerać" ani nie trzeba będzie ćwiczyć to daj namiary. Dupa mi urosła o.O.
    nie ma takiej...:) ale widząc Cię na zdjęciach, to ta twoja dupa jest wielkości mojego łokcia...także ten...

Reni, Magdala, paszczakin, efcia, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A u mnie w robocie do kibla wstawili dwie szafy z lustrami .... dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł żeby wagę też wstawić...

a przestań z wagą? jak Ci będą kazali dbać o wagę, to przetrzesz ją dwa, trzy razy dziennie z kurzu i gitarra

krycha.stara, caffe, Bozia3, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie ma takiej...:) ale widząc Cię na zdjęciach, to ta twoja dupa jest wielkości mojego łokcia...także ten...
    srata tata :P

BISCA lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a przestań z wagą? jak Ci będą kazali dbać o wagę, to przetrzesz ją dwa, trzy razy dziennie z kurzu i gitarra
    w domu tak dbam :P

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko ja na wiecznej diecie :P
    Czasami mam chęć odpuścić, a jakże, ale wizja nadchodzącej wiosny i lata motywuje wystarczająco ;)

Ogarnęłam się jako tako, włosy skróciłam bo już wyglądałam jak człowiek z buszu :P moge jechac do miasta ;)
    Jednak obok tuszu do rzęs, maszynka do strzyżenia jest absolutnie moim niezbędnikiem :)
    Szkoda tylko że nie jestem w kwestii fryzurowej samowystrczalna i małż drobne poprawki musi nanosić (szyja z tyłu) ale tak czy siak krzywa humoru odrobinę w góre bo wizualnie zaczęłam przypominac człowieka ;)

Lecę zaraz do miasta... trzeba jakies zakupy na weekend uskutecznić :)

Bozia3, Magdala, efcia, moremi, ania.g, BISCA, satori lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jakies flaki w oleju tu dzisiaj, nic sie nie dzieje, nuda. A moze ja zbyt wiele wymagam w piatek?
    Trochę się powtarzasz...to dopiero jest nudne....a tu nie jest cyrk, żeby Cię bawić...:)

caffe, Reni, Magdala, Dziobak, ivf-ivf, efcia, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Widzę, że nie tylko ja na wiecznej diecie :P
    Czasami mam chęć odpuścić, a jakże, ale wizja nadchodzącej wiosny i lata motywuje wystarczająco ;)

Ogarnęłam się jako tako, włosy skróciłam bo już wyglądałam jak człowiek z buszu :P moge jechac do miasta ;)
    Jednak obok tuszu do rzęs, maszynka do strzyżenia jest absolutnie moim niezbędnikiem :)
    Szkoda tylko że nie jestem w kwestii fryzurowej samowystrczalna i małż drobne poprawki musi nanosić (szyja z tyłu) ale tak czy siak krzywa humoru odrobinę w góre bo wizualnie zaczęłam przypominac człowieka ;)

Lecę zaraz do miasta... trzeba jakies zakupy na weekend uskutecznić :)
    ja jeszcze nigdy na diecie nie byłam....

na zapałkę się strzyżesz? :)

efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    w domu tak dbam :P

ja poszłam jeszcze dalej! Schowałam głęboko, żeby się nie kurzyła szczerzyzebek.gif

krycha.stara, caffe, efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ja jeszcze nigdy na diecie nie byłam....

na zapałkę się strzyżesz? :)
    5mm ;)

ja na wiecznej diecie więc uznaję to juz za tryb zycia, nie za dietę :)

caffe, moremi, BISCA, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    5mm ;)

ja na wiecznej diecie więc uznaję to juz za tryb zycia, nie za dietę :)

O maryjo.

No to ja raz zostalam obcieta do uszu.
    Moja mama ma jakas obsesje z tymi uszami, bo zawsze jak ide do fryzjera podcinac wlosy to mi sugeruje te 'do uszu'.
    No jak raz mnie owalila fryzjerka do uszu, a mloda bylam i glupia i dalam sie namowic przez wlasna, zazdrosna chyba o moje ladne, krecone wtedy i geste rude loki, to bylo to raz ostatni.
    Traume chyba mam, bo nigdy od tamtego czasu nie mialam wlosow krotszych niz do ramion.

Reni, ivf-ivf, Dziobak, efcia, moremi, Bozia3, krycha.stara, malgos741, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Wyobrazalam sobie Ciebie raczej jako dlugowlosa blondynke. Tak jakos ;-)
    Długie lata tak właśnie było ;) włosy blond, do pasa :) aż przyszedł czas na zmiany i jest 5mm i nie ma blondu, stała sie rzecz conajmniej dziwna - w ciąży z 2gą córką włosy ktore rosły nie były juz blond tylko mocno ciemne, brązowe i efekt był taki że po 9 miesiacach miałam jakby ciemne odrosty :P

Dzisiaj pojechalam na 5mm bo nienawidze sie czesto strzyc ale zdarza sie ze mam 7 czy 9 :) czasami jakis irokez czy zmiana koloru na biały lub czerwony ale to sa krotkie akcje :) zawsze szybko wracam do stałego image ;)

efcia, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka
    zjedz parówkę jak się nudzisz albo znajdź pandę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/415796a1a3fd.jpg

krycha.stara, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka mało?

znajdź pandę ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/493c62bd105d.jpg

krycha.stara, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wygląda na to,że moje dziecię zdało testy. Zostaje jeszcze egzamin praktyczny 27.01.Od wczoraj poszukiwałam testów w necie,ale były tylko odpowiedzi. Nikt im nie powiedział, że pytania mogą sobie zabrać.
    Zostały do zdania jeszcze dwie kwalifikacje i matura.
    W życiu się tak nie stresowałam. Nawet jak zdawał na prawo jazdy, nie stresowałam się tak bardzo.
    30.03 oficjalne wyniki :)

Reni, Dziobak, efcia, moremi, BISCA, Aasiula, anulka1978, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka i jak? nuda

to znajdź pandę ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f7d815f1e5e.jpg

krycha.stara, caffe, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka i jak?

nuda? Pandy są nudne? To znajdź kota ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8d64d2c7608.jpg

krycha.stara, caffe, efcia, moremi, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka nuda?

To masz na szczęście ;-) znajdź czterolistną koniczynę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d26be82f36b.jpg

krycha.stara, caffe, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka pociesz się, ja też nie utrzymuję kontaktów z sąsiadami.
    Z jednej strony mam rodzinę patologiczną, z drugiej teściową, z trzeciej największą plotkarę na ulicy. Po za dzień dobry i krótką wymianą zdań nie rozmawiam z nikim.
    Niestety nie mam tu nikogo w zbliżonym wieku,więc jakoś tak wyszło.

BISCA, Berenika lubią tę wiadomość

‹‹ 12957 12958 12959 12960 12961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ