Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja standardowo mam w dupie i na dupie diety. Kupiłam wczoraj pudło faworków (uwielbiam ten okres kiedy faworki są legalne ;-) ) będę je żreć i popiję colą
    mhmm..

nick nieaktualny, Bozia3, pierwiastka, ComeToMeBaby, Dziobak, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A ja standardowo mam w dupie i na dupie diety. Kupiłam wczoraj pudło faworków (uwielbiam ten okres kiedy faworki są legalne ;-) ) będę je żreć i popiję colą
    mhmm..
    A u mnie w robocie do kibla wstawili dwie szafy z lustrami .... dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł żeby wagę też wstawić...

nick nieaktualny, Bozia3, Reni, pierwiastka, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak znajdziesz taką dietę, że nie trzeba będzie przy jedzeniu nic "gmerać" ani nie trzeba będzie ćwiczyć to daj namiary. Dupa mi urosła o.O.
    nie ma takiej...:) ale widząc Cię na zdjęciach, to ta twoja dupa jest wielkości mojego łokcia...także ten...

Reni, Magdala, paszczakin, efcia, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A u mnie w robocie do kibla wstawili dwie szafy z lustrami .... dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł żeby wagę też wstawić...

a przestań z wagą? jak Ci będą kazali dbać o wagę, to przetrzesz ją dwa, trzy razy dziennie z kurzu i gitarra

nick nieaktualny, caffe, Bozia3, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie ma takiej...:) ale widząc Cię na zdjęciach, to ta twoja dupa jest wielkości mojego łokcia...także ten...
    srata tata :P

BISCA lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a przestań z wagą? jak Ci będą kazali dbać o wagę, to przetrzesz ją dwa, trzy razy dziennie z kurzu i gitarra
    w domu tak dbam :P

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko ja na wiecznej diecie :P
    Czasami mam chęć odpuścić, a jakże, ale wizja nadchodzącej wiosny i lata motywuje wystarczająco ;)

Ogarnęłam się jako tako, włosy skróciłam bo już wyglądałam jak człowiek z buszu :P moge jechac do miasta ;)
    Jednak obok tuszu do rzęs, maszynka do strzyżenia jest absolutnie moim niezbędnikiem :)
    Szkoda tylko że nie jestem w kwestii fryzurowej samowystrczalna i małż drobne poprawki musi nanosić (szyja z tyłu) ale tak czy siak krzywa humoru odrobinę w góre bo wizualnie zaczęłam przypominac człowieka ;)

Lecę zaraz do miasta... trzeba jakies zakupy na weekend uskutecznić :)

Bozia3, Magdala, efcia, moremi, ania.g, BISCA, satori lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jakies flaki w oleju tu dzisiaj, nic sie nie dzieje, nuda. A moze ja zbyt wiele wymagam w piatek?
    Trochę się powtarzasz...to dopiero jest nudne....a tu nie jest cyrk, żeby Cię bawić...:)

caffe, Reni, Magdala, Dziobak, ivf-ivf, efcia, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Widzę, że nie tylko ja na wiecznej diecie :P
    Czasami mam chęć odpuścić, a jakże, ale wizja nadchodzącej wiosny i lata motywuje wystarczająco ;)

Ogarnęłam się jako tako, włosy skróciłam bo już wyglądałam jak człowiek z buszu :P moge jechac do miasta ;)
    Jednak obok tuszu do rzęs, maszynka do strzyżenia jest absolutnie moim niezbędnikiem :)
    Szkoda tylko że nie jestem w kwestii fryzurowej samowystrczalna i małż drobne poprawki musi nanosić (szyja z tyłu) ale tak czy siak krzywa humoru odrobinę w góre bo wizualnie zaczęłam przypominac człowieka ;)

Lecę zaraz do miasta... trzeba jakies zakupy na weekend uskutecznić :)
    ja jeszcze nigdy na diecie nie byłam....

na zapałkę się strzyżesz? :)

efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    w domu tak dbam :P

ja poszłam jeszcze dalej! Schowałam głęboko, żeby się nie kurzyła szczerzyzebek.gif

nick nieaktualny, caffe, efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ja jeszcze nigdy na diecie nie byłam....

na zapałkę się strzyżesz? :)
    5mm ;)

ja na wiecznej diecie więc uznaję to juz za tryb zycia, nie za dietę :)

caffe, moremi, BISCA, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    5mm ;)

ja na wiecznej diecie więc uznaję to juz za tryb zycia, nie za dietę :)

O maryjo.

No to ja raz zostalam obcieta do uszu.
    Moja mama ma jakas obsesje z tymi uszami, bo zawsze jak ide do fryzjera podcinac wlosy to mi sugeruje te 'do uszu'.
    No jak raz mnie owalila fryzjerka do uszu, a mloda bylam i glupia i dalam sie namowic przez wlasna, zazdrosna chyba o moje ladne, krecone wtedy i geste rude loki, to bylo to raz ostatni.
    Traume chyba mam, bo nigdy od tamtego czasu nie mialam wlosow krotszych niz do ramion.

Reni, ivf-ivf, Dziobak, efcia, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Wyobrazalam sobie Ciebie raczej jako dlugowlosa blondynke. Tak jakos ;-)
    Długie lata tak właśnie było ;) włosy blond, do pasa :) aż przyszedł czas na zmiany i jest 5mm i nie ma blondu, stała sie rzecz conajmniej dziwna - w ciąży z 2gą córką włosy ktore rosły nie były juz blond tylko mocno ciemne, brązowe i efekt był taki że po 9 miesiacach miałam jakby ciemne odrosty :P

Dzisiaj pojechalam na 5mm bo nienawidze sie czesto strzyc ale zdarza sie ze mam 7 czy 9 :) czasami jakis irokez czy zmiana koloru na biały lub czerwony ale to sa krotkie akcje :) zawsze szybko wracam do stałego image ;)

efcia, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka
    zjedz parówkę jak się nudzisz albo znajdź pandę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/415796a1a3fd.jpg

nick nieaktualny, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka mało?

znajdź pandę ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/493c62bd105d.jpg

nick nieaktualny, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wygląda na to,że moje dziecię zdało testy. Zostaje jeszcze egzamin praktyczny 27.01.Od wczoraj poszukiwałam testów w necie,ale były tylko odpowiedzi. Nikt im nie powiedział, że pytania mogą sobie zabrać.
    Zostały do zdania jeszcze dwie kwalifikacje i matura.
    W życiu się tak nie stresowałam. Nawet jak zdawał na prawo jazdy, nie stresowałam się tak bardzo.
    30.03 oficjalne wyniki :)

Reni, Dziobak, efcia, moremi, BISCA, Aasiula, anulka1978, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka i jak? nuda

to znajdź pandę ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f7d815f1e5e.jpg

nick nieaktualny, caffe, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka i jak?

nuda? Pandy są nudne? To znajdź kota ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8d64d2c7608.jpg

nick nieaktualny, caffe, efcia, moremi, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka nuda?

To masz na szczęście ;-) znajdź czterolistną koniczynę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d26be82f36b.jpg

nick nieaktualny, caffe, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka pociesz się, ja też nie utrzymuję kontaktów z sąsiadami.
    Z jednej strony mam rodzinę patologiczną, z drugiej teściową, z trzeciej największą plotkarę na ulicy. Po za dzień dobry i krótką wymianą zdań nie rozmawiam z nikim.
    Niestety nie mam tu nikogo w zbliżonym wieku,więc jakoś tak wyszło.

BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 12957 12958 12959 12960 12961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ