35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja standardowo mam w dupie i na dupie diety. Kupiłam wczoraj pudło faworków (uwielbiam ten okres kiedy faworki są legalne
) będę je żreć i popiję colą
mhmm..krycha.stara, Bozia3, pierwiastka, ComeToMeBaby, Dziobak, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A ja standardowo mam w dupie i na dupie diety. Kupiłam wczoraj pudło faworków (uwielbiam ten okres kiedy faworki są legalne
) będę je żreć i popiję colą
mhmm..krycha.stara, Bozia3, Reni, pierwiastka, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jak znajdziesz taką dietę, że nie trzeba będzie przy jedzeniu nic "gmerać" ani nie trzeba będzie ćwiczyć to daj namiary. Dupa mi urosła
.
ale widząc Cię na zdjęciach, to ta twoja dupa jest wielkości mojego łokcia...także ten...
Reni, Magdala, paszczakin, efcia, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A u mnie w robocie do kibla wstawili dwie szafy z lustrami .... dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł żeby wagę też wstawić...
a przestań z wagą? jak Ci będą kazali dbać o wagę, to przetrzesz ją dwa, trzy razy dziennie z kurzu i gitarra
krycha.stara, caffe, Bozia3, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Widzę, że nie tylko ja na wiecznej diecie
Czasami mam chęć odpuścić, a jakże, ale wizja nadchodzącej wiosny i lata motywuje wystarczająco
Ogarnęłam się jako tako, włosy skróciłam bo już wyglądałam jak człowiek z buszumoge jechac do miasta
Jednak obok tuszu do rzęs, maszynka do strzyżenia jest absolutnie moim niezbędnikiem
Szkoda tylko że nie jestem w kwestii fryzurowej samowystrczalna i małż drobne poprawki musi nanosić (szyja z tyłu) ale tak czy siak krzywa humoru odrobinę w góre bo wizualnie zaczęłam przypominac człowieka
Lecę zaraz do miasta... trzeba jakies zakupy na weekend uskutecznićBozia3, Magdala, efcia, moremi, ania.g, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jakies flaki w oleju tu dzisiaj, nic sie nie dzieje, nuda. A moze ja zbyt wiele wymagam w piatek?
caffe, Reni, Magdala, Dziobak, ivf-ivf, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Widzę, że nie tylko ja na wiecznej diecie
Czasami mam chęć odpuścić, a jakże, ale wizja nadchodzącej wiosny i lata motywuje wystarczająco
Ogarnęłam się jako tako, włosy skróciłam bo już wyglądałam jak człowiek z buszumoge jechac do miasta
Jednak obok tuszu do rzęs, maszynka do strzyżenia jest absolutnie moim niezbędnikiem
Szkoda tylko że nie jestem w kwestii fryzurowej samowystrczalna i małż drobne poprawki musi nanosić (szyja z tyłu) ale tak czy siak krzywa humoru odrobinę w góre bo wizualnie zaczęłam przypominac człowieka
Lecę zaraz do miasta... trzeba jakies zakupy na weekend uskutecznić
na zapałkę się strzyżesz?efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:5mm
ja na wiecznej diecie więc uznaję to juz za tryb zycia, nie za dietę
O maryjo.
No to ja raz zostalam obcieta do uszu.
Moja mama ma jakas obsesje z tymi uszami, bo zawsze jak ide do fryzjera podcinac wlosy to mi sugeruje te 'do uszu'.
No jak raz mnie owalila fryzjerka do uszu, a mloda bylam i glupia i dalam sie namowic przez wlasna, zazdrosna chyba o moje ladne, krecone wtedy i geste rude loki, to bylo to raz ostatni.
Traume chyba mam, bo nigdy od tamtego czasu nie mialam wlosow krotszych niz do ramion.Reni, ivf-ivf, Dziobak, efcia, moremi, Bozia3, krycha.stara, malgos741, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Wyobrazalam sobie Ciebie raczej jako dlugowlosa blondynke. Tak jakos
włosy blond, do pasa
aż przyszedł czas na zmiany i jest 5mm i nie ma blondu, stała sie rzecz conajmniej dziwna - w ciąży z 2gą córką włosy ktore rosły nie były juz blond tylko mocno ciemne, brązowe i efekt był taki że po 9 miesiacach miałam jakby ciemne odrosty
Dzisiaj pojechalam na 5mm bo nienawidze sie czesto strzyc ale zdarza sie ze mam 7 czy 9czasami jakis irokez czy zmiana koloru na biały lub czerwony ale to sa krotkie akcje
zawsze szybko wracam do stałego image
efcia, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Wygląda na to,że moje dziecię zdało testy. Zostaje jeszcze egzamin praktyczny 27.01.Od wczoraj poszukiwałam testów w necie,ale były tylko odpowiedzi. Nikt im nie powiedział, że pytania mogą sobie zabrać.
Zostały do zdania jeszcze dwie kwalifikacje i matura.
W życiu się tak nie stresowałam. Nawet jak zdawał na prawo jazdy, nie stresowałam się tak bardzo.
30.03 oficjalne wyniki
Reni, Dziobak, efcia, moremi, BISCA, Aasiula, anulka1978, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Anulka pociesz się, ja też nie utrzymuję kontaktów z sąsiadami.
Z jednej strony mam rodzinę patologiczną, z drugiej teściową, z trzeciej największą plotkarę na ulicy. Po za dzień dobry i krótką wymianą zdań nie rozmawiam z nikim.
Niestety nie mam tu nikogo w zbliżonym wieku,więc jakoś tak wyszło.BISCA, Berenika lubią tę wiadomość