X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Myślę że każdy ma prawo do ekscytowania się czymś innym
    Widzisz, widzisz?! A jednak ja dostałam zakaz. I już nie mogę pisać o tym co na początku :-P I nikt dla mnie zrozumienia nie miał, że się ekscytuję :-P Gdzie te dobre stare czasy. Chyba się przeniosę na jakiś wizaż czy co. Tu som same Brutusy.

Sabina, *aga*, Jastra, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Olałam temat i pojechaliśmy bez żadnych ciuchów, kosmetyków, zapasu pieluch (dwie mam zawsze w torebce). Afirmowałam i efekt jest. Ignacy jest zdrowy :-) ma tylko przedłużającą się żółtaczkę, ale nie nadaje się do leczenia szpitalnego :-D
    i git majonez :)

iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór
    Mam dziwne pytanie do Mimbli. Jak się nazywała mama Muminka zanim została mamą? Moja ośmiolatka mnie o to męczy.

Reni, BISCA, Mega, Mimbla, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam PMS.
    Nie zachodzić od tyłu. ;-)

SolarPolar, *aga*, Sabina, ania.g, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala jeszcze mi się przypomniało. Mam znajoma w moim wieku. Starali się o dziecko długo. Po drodze trzy późne poronienia. Dramat.
    Nie znana przyczyną, teoretycznie wsio ok. A dziecka nie było.

Trafiła do jakiegoś doktora magia co robił diagnozę na podstawie analizy składu włosa. Ustalił jej dietę, suplementy. Zabiegi. Przez chyba dwa lata tylko trzy dni nie trzymała diety. Zawzięła się.

I zaszła w ciąże, urodziła bez problemów. Po trzech latach niespodzianka i druga ciąża.

Moim zdaniem każdy sposób w miarę racjonalny jest dobry. W końcu co jest do stracenia?

Bozia3, Dziobak, Sabina, Magdala, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Mamy akcję z ortodontą, od lat córa jest pod opieką ortodonty, nie licząc przerwy jaką spowodowała moja wyprowadzka z miasta (ex z wielka wściekłościa orzekł wtedy że skoro stac mnie na dom to on ma w dupie ortodontę i przestaje płacić)
    Nasza ortodontka (inna niz ta "jego") miała inne widzi mi się, tak czy siak akcja stanęła w miejscu
    Juz pomijam że daaaawno temu miał byc apart stały, walczyłam walczyłam walczyłam... i nic... on i jego ortodontka (najlepsza najcudowniejsza w kraju) mieli inne zdanie i poległam
    A dzisiaj okazuje się że jest dramat, trzeba natychmiast wyrwac jakis ząb, zrobic cos tam... już... teraz...
    Młoda była dzisiaj u stomatologa - niestety nie podjął sie wyrwania i skierował do chirurga...
    Ex ma swoje zdanie... umowil nas gdzies tam do tej swojej magicznej ortodontki ale oczywiście na moj koszt
    Ja chce pojechac do naprawde dpbrego chirurga (po znajomosci, przyjaciel i uczeń mojej ś.p. babci - tez stomatolog) ale co uslyszalam? ze mam nawet nie dzwonic... bo? on (czyli ex) to zalatwi... na - uwaga - innym poziomie bo jego syn chodzi z chirurga wnukiem do klasy... magia...
    Ja pierdole
    Nie wiem, wkurwia mnie ten facet jak nikt inny na świecie

Nie sposob opisac w 5 zdaniach to wszystko
    Ale wierzcie mi że typ jest ponad przeciętną jesli chodzi o talent we wkurwianiu innych :/ mnie zwlaszcza
    anulka - jeśli Ty płacisz za specjalistę - to po co w ogóle cokolwiek z nim konsultujesz? Zabierasz dziecko do lekarza, płacisz, wychodzisz i do widzenia...

ComeToMeBaby, caffe, BISCA, iwcia77, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kometa - to kciuki za miliony w ml. :-)
    Dzięki, ale teraz nie oddawał. Miałam na myśli czas kiedy oddawał. Ostatnio na posiew. I chyba właśnie o tym nie pisałam. Ale dzięki :-)
    W zamian możesz trzymać za to aby nam się zarodek elegancko rozmroził. To na początek.

BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Anulka... Czy Ty możesz trochę mniej pisać o tej swojej temperaturze w dół i co się okaże w piątek? Nie chce mi się liczyć ale było tego już sporo, w twojej krótkiej na forum obecności. Trochę to irytujące jednak. Ja rozumiem tą twoją ekscytację staraniami ale się kurka trochę opanuj - do piątku daleko. Nie wiem jak to przetrwam, a mam Pmsa. Ty nie masz? :-P

No cos takiego, hihihi. A czym nalezy sie ekscytowac na forum staraniowym jesli nie wykresami i oczekiwaniem ze stresem na "dzien zero"?

Kometa, moze ty w cionzy jestes :) Znowu bede ciociom.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:04

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:26

ComeToMeBaby, Reni, BISCA, Mimbla, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Olałam temat i pojechaliśmy bez żadnych ciuchów, kosmetyków, zapasu pieluch (dwie mam zawsze w torebce). Afirmowałam i efekt jest. Ignacy jest zdrowy :-) ma tylko przedłużającą się żółtaczkę, ale nie nadaje się do leczenia szpitalnego :-D

I bardzo dobrze. :-)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, super ze nie musieliscie zostac!

moremi lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    I to jest dobry temtat - pomagałaś mu :-P ?
    42kmoig.gif
    To jest tajemnica lekarska.

*aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Super! Cieszę się.

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry wieczór
    Mam dziwne pytanie do Mimbli. Jak się nazywała mama Muminka zanim została mamą? Moja ośmiolatka mnie o to męczy.
    Ona zawsze wiedziała, że będzie mama Muminka, a poza tym wyszła za tatę Muminka. Siła rzeczy, dziecko urodzone w tym związku ma na.imię Muminek.
    A w ogóle to.miała na imię Halina.
    ;-)

Sabina, macduska, ania.g, BISCA, iwcia77, Mega, Magdala, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

BISCA lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    anulka - jeśli Ty płacisz za specjalistę - to po co w ogóle cokolwiek z nim konsultujesz? Zabierasz dziecko do lekarza, płacisz, wychodzisz i do widzenia...
    Dokładnie tak też bym zrobiła

Bozia3 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa! Ty! sterroryzowana buahahaha :) jesteś miszcz <3

ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    No cos takiego, hihihi. A czym nalezy sie ekscytowac na forum staraniowym jesli nie wykresami i oczekiwaniem ze stresem na "dzien zero"?

Kometa, moze ty w cionzy jestes :)
    Nie wiem. Odzwyczaiłam się. Ostatnio się tu wszyscy ekscytują gołąbkami to myślałam, że się trendy zmieniły.
    W ciąży będę za około tydzień.

BISCA, Mimbla, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja tam akarit lubilam Twoje seksualne ekscesy. Zazdroscilam ze mi sie tak juz nie chce:-)
    Ciiiicho, ciiicho, bo cię ukamienują <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 13023 13024 13025 13026 13027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ