35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala a co powiesz o ponad trzech latach?
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anulka1978 wrote:Tez jestem sceptycznie nastawiona do takich publikacji
Dbac o diete, odstawic fajki, alkohol
Witaminki itp
Na jedno wychodzi
No chyba ze babka faceta zmieniłato co innego
Nigdy nie palilam, pije dosc rzadko, jem zdrowo bezchemicznie i bezhormonalnie, regularnie. Jestem zdrowa, szczupla i wesola.
Nic w zasadzie nie musze zmieniac.krycha.stara, anulka1978, iwcia77, BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Nigdy nie palilam, pije dosc rzadko, jem zdrowo bezchemicznie i bezhormonalnie, regularnie. Jestem zdrowa, szczupla i wesola.
Nic w zasadzie nie musze zmieniac.ivf-ivf, *aga*, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Chlop tez Magdala? Nie pytam zlosliwie bynajmniej
Ja naleze do grupy posiadajacych chłopów mlodziakow wiec on jest fit i kul.
Ostatnio badal nasienie i w komentarzu ma ze nadaje sie do każdej procedury.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:57
krycha.stara, Dziobak, Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, Mimbla, Simba, moremi lubią tę wiadomość
ivf-ivf wrote:Magdala, a ile Ty masz lat?
No wiem, ze wiek przeciez robi swoje. Nie musisz mi wypominac. 40 juz plus.☺
Mimo wszystko jestem na swoje cialo zla, ze nie kooperuje. A takie warunki mu stwarzam.
Sabina, SolarPolar, BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość
malgos741 wrote:Magdala a co powiesz o ponad trzech latach?
Żałuję, że nie zaczęłam tak na serio wcześniej.
Ale Ty juz na ostatniej prostej. Bedziesz matkiem w tym roku lub na początku nastepnego.☺Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Magdala wrote:No wiem, ze wiek przeciez robi swoje. Nie musisz mi wypominac. 40 juz plus.☺
Mimo wszystko jestem na swoje cialo zla, ze nie kooperuje. A takie warunki mu stwarzam.
Ja Ci nic nie wypominam, zapytałam tylko
Sabina lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja naleze do grupy posiadajacych chłopów mlodziakow wiec on jest fit i kul.
Ostatnio badal nasienie i w komentarzu ma ze nadaje sie do każdej procedury.
Jakie wy tam w tej Brytolii normy macie? Moze takie bardziej norweskie?*aga*, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mój też młody, fit i kul. I 2 lata trwało, zanim wpadłam, że trzeba go podrasowac, choć wg norweskich norm wsio było idealnie ( wg polskich już nie). Po suplementach zaszlam w 1 cyklu.
Jakie wy tam w tej Brytolii normy macie? Moze takie bardziej norweskie?
Może być, że bardziej norweskie. W Pl nie badalismy.
No ja też zaszlam. Dwa razy. Z Nim.
Ale chleba z tego nie było.
Bo śmiechy chichy swoja droga, ale pod spodem to jednak smutne jest, że nie wychodzi.
Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, Mimbla, BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Może być, że bardziej norweskie. W Pl nie badalismy.
No ja też zaszlam. Dwa razy. Z Nim.
Ale chleba z tego nie było.
Bo śmiechy chichy swoja droga, ale pod spodem to jednak smutne jest, że nie wychodzi.
Trzeba próbować albo pomyśleć o innej metodzie? I nie jesteś jeszcze stara, zobacz, takie babulinki jak Bozia i ja zachodzą, więc wiesz, da się jeszcze długoMagdala, Bozia3, BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Widzę że dzisiaj większość ma syndrom w kvrwienia, chyba giga okres na ofu się zbilża
. Ja swój nastrój właśnie przespałam. Telepało mnie zimno, poszłam się pogilgotać i pomyziać z synem i usnęłam. Przykrył mnie kocem i tak twardo spałam, że po obudzeniu zastanawiałam się gdzie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:57
anulka1978, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:A, to jednak inna para kaloszy.
Trzeba próbować albo pomyśleć o innej metodzie? I nie jesteś jeszcze stara, zobacz, takie babulinki jak Bozia i ja zachodzą, więc wiesz, da się jeszcze długo
Ty lepiej wyedytuj te babulinki, bo bozia jak ci zasadzi kopa to na gorce sie sniegowej sie znajdziesz. ☺kapturnica, Sabina, SolarPolar, Dziobak, macduska, Bozia3, emeska, caffe, BISCA, Mega, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość
krycha.stara wrote:Kup sobie ta ksiazke. Bo widac, ze chcesz. Humor Ci na pewno poprawi
Taa. Chyba humor.
Poguglowalam jeszcze. To jakas wielka tajemnica jest. Same oficjalne reviews.
Duzo chinszczyzny.
I trzeba chinskiego doktora se znalezc na wlasnosc.krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.