35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a widzisz, bo Ty masz jeszcze córkę - a ja zostałam sama z Kajtkiem - młody na obozie w Poroninie..
A dzisiaj przed wyjściem porannym Kajtek mnie ciągnie gdzieś i stęka eee, eeee i pokazuje coś ręką - myślę sobie ki czort....ale idę za nim - a on mi pokazuje pustą miskę z karmą dla kotów i leci po puszkę, żeby im dosypać - bo robi to codziennie rano z ojcem. W sumie uratował koty od głodowania dzisiaj, bo ja tej miski nie zauważyłam rano...To i przy okazji nakarmiłam rybki w pokoju starszego...
Boziu widzisz jak to dziecie dba o zwierzęta. To znak => kierunek WarszawaBozia3, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slyszalyscie o ksiazce Miracle pregnancy?
Autorka sama urodzila dzieci w wieku 43 i 45 lat po dlugich latach nieplodnosci.
Zmienila w swoim zyciu prawie wszystko i opisala to w ksiazce ( ze to niby naukowe podstawy ma) i mowi, ze jak sie zastosuje do tego jej programu to gwarantuje ze najdalej w ciagu dwoch miechow będę w ciazy.
Wypowiedzcie sie.
Ksiazka kosztuje 47$.
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Slyszalyscie o ksiazce Miracle pregnancy?
Autorka sama urodzila dzieci w wieku 43 i 45 lat po dlugich latach nieplodnosci.
Zmienila w swoim zyciu prawie wszystko i opisala to w ksiazce ( ze to niby naukowe podstawy ma) i mowi, ze jak sie zastosuje do tego jej programu to gwarantuje ze najdalej w ciagu dwoch miechow będę w ciazy.
Wypowiedzcie sie.
Ksiazka kosztuje 47$.
Wiesz Magdala. Tonący brzytwy się chwyta.
Może warto?
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Slyszalyscie o ksiazce Miracle pregnancy?
Wypowiedzcie sie.
Ksiazka kosztuje 47$.krycha.stara, ivf-ivf, anulka1978, iwcia77, *aga*, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie pobytu z dzieckiem w szpitalu to wobec moich szerokich doswiadczeń w tej dziedzinie mam taką radę:
Moremi, najlepiej zadzwoń na oddział i zapytaj co i jak.
Ile szpitali, tyle różnych form pobytu.
Od spania
-półdupkiem na twardym stołeczku, gdzie rodzic przy dwumiesięcznym dziecku był traktowany jako zło konieczne,
przez spanie
-na karimacie pod łóżeczkiem,
-na łóżku polowym (szpitalnym),
- na jednym łózku z dzieckiem,
po wypasiony dwuosobowy pokój z łazienką, telewizorwm na pół sciany oraz hydraulicznymi łóżkami.
I to wszystko na NFZSabina, Mimbla, ivf-ivf, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Czytajac juz jakis czas Twoje kulinarne przygody, zastanawia mnie jedna rzecz: ile Ty masz piekarnikow w domu? Bez jaj, ja te cztery blachy pol dnia bym piekla, w sensie samego procesu pieczenia. A co pradu by to kosztowalo, to nie wspomne...
a nagrzany piekarnik już tak nie ciągnie, najdroższe jest nagrzewanie
krycha.stara, macduska, iwcia77, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:No mimo wszystko jednak 4 razy 20 to szmat czasu przeca. Ale racja, z drugiej strony, w takim wypadku na ogrzewaniu mozna oszczedzic, bo staje sie zbedne w tym czasie
Najdłużej czeka się na pierwszą blachę, bo ślinka cieknie, jak się zasyci pierwszy głód, to potem już jest łatwiej i nie dluzy się takkrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Slyszalyscie o ksiazce Miracle pregnancy?
Wypowiedzcie sie.
Ksiazka kosztuje 47$.
jakoś mi się w takie cuda i gwarancje wierzyć nie chce, może ja za małej wiary?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:07
ivf-ivf, krycha.stara, *aga*, moremi lubią tę wiadomość