X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a widzisz, bo Ty masz jeszcze córkę - a ja zostałam sama z Kajtkiem - młody na obozie w Poroninie..:)
    A dzisiaj przed wyjściem porannym Kajtek mnie ciągnie gdzieś i stęka eee, eeee i pokazuje coś ręką - myślę sobie ki czort....ale idę za nim - a on mi pokazuje pustą miskę z karmą dla kotów i leci po puszkę, żeby im dosypać - bo robi to codziennie rano z ojcem. W sumie uratował koty od głodowania dzisiaj, bo ja tej miski nie zauważyłam rano...:) To i przy okazji nakarmiłam rybki w pokoju starszego...:)

Boziu widzisz jak to dziecie dba o zwierzęta. To znak => kierunek Warszawa

Bozia3, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak

IUI też tam robiłaś? Bo doczytałam że tam można na NFZ.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko miałam tam robione hsg, IUI, IVF, CIA, FBI, KGB, NBA,ITI a nie to nie ten program ;-)

sandra80, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wszystko miałam tam robione hsg, IUI, IVF, CIA, FBI, KGB, NBA,ITI a nie to nie ten program ;-)

Lewatywe tesz? ;)

sandra80, Reni, macduska, caffe, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany jak mi nie nic nie chce. Znaczy spać mi się chce, bo chęci do pracy to.ktoś mi zajumal jak nic :/

anulka1978, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slyszalyscie o ksiazce Miracle pregnancy?
    Autorka sama urodzila dzieci w wieku 43 i 45 lat po dlugich latach nieplodnosci.
    Zmienila w swoim zyciu prawie wszystko i opisala to w ksiazce ( ze to niby naukowe podstawy ma) i mowi, ze jak sie zastosuje do tego jej programu to gwarantuje ze najdalej w ciagu dwoch miechow będę w ciazy.

Wypowiedzcie sie.
    Ksiazka kosztuje 47$.

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Rany jak mi nie nic nie chce. Znaczy spać mi się chce, bo chęci do pracy to.ktoś mi zajumal jak nic :/

A bo Ty w ciąży jesteś? Chyba nie?

Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Autorka sama urodzila dzieci w wieku 43 i 45 lat po dlugich latach nieplodnosci.
    Zmienila w swoim zyciu prawie wszystko i opisala to w ksiazce ( ze to niby naukowe podstawy ma) i mowi, ze jak sie zastosuje do tego jej programu to gwarantuje ze najdalej w ciagu dwoch miechow będę w ciazy.

Wypowiedzcie sie.
    Ksiazka kosztuje 47$.

Wiesz Magdala. Tonący brzytwy się chwyta.
    Może warto?

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A bo Ty w ciąży jesteś? Chyba nie?
    Teoretycznie. Bo dzis to nie mam żadnych objawów. Więc tak na 100'/" to Ci powiem w piątek ;)

macduska, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

Wypowiedzcie sie.
    Ksiazka kosztuje 47$.
    a co to znaczy prawie wszystko? faceta, dietę czy co?

krycha.stara, ivf-ivf, anulka1978, iwcia77, *aga*, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie pobytu z dzieckiem w szpitalu to wobec moich szerokich doswiadczeń w tej dziedzinie mam taką radę:
    Moremi, najlepiej zadzwoń na oddział i zapytaj co i jak.
    Ile szpitali, tyle różnych form pobytu.

Od spania
    -półdupkiem na twardym stołeczku, gdzie rodzic przy dwumiesięcznym dziecku był traktowany jako zło konieczne,

przez spanie
    -na karimacie pod łóżeczkiem,
    -na łóżku polowym (szpitalnym),
    - na jednym łózku z dzieckiem,
    po wypasiony dwuosobowy pokój z łazienką, telewizorwm na pół sciany oraz hydraulicznymi łóżkami.

I to wszystko na NFZ

Sabina, Mimbla, ivf-ivf, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upiekłam cztery blachy pizzy. Zaraz pęknę z przejedzenia. Sabina, to przez Ciebie. :-)

krycha.stara, Sabina, Jastra, silvia, ivf-ivf, anulka1978, malgos741, iwcia77, *aga*, Kisiel, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Upiekłam cztery blachy pizzy. Zaraz pęknę z przejedzenia. Sabina, to przez Ciebie. :-)
    Polecam się na przyszłość :D

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Czytajac juz jakis czas Twoje kulinarne przygody, zastanawia mnie jedna rzecz: ile Ty masz piekarnikow w domu? Bez jaj, ja te cztery blachy pol dnia bym piekla, w sensie samego procesu pieczenia. A co pradu by to kosztowalo, to nie wspomne...
    Jedna blacha siedzi ok. 20min. Nie trzeba pół dnia ;) a nagrzany piekarnik już tak nie ciągnie, najdroższe jest nagrzewanie :)

krycha.stara, macduska, iwcia77, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a co to znaczy prawie wszystko? faceta, dietę czy co?

Metrykę ;-)

Sabina, Bozia3, iwcia77, BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No mimo wszystko jednak 4 razy 20 to szmat czasu przeca. Ale racja, z drugiej strony, w takim wypadku na ogrzewaniu mozna oszczedzic, bo staje sie zbedne w tym czasie :-)
    Dobrze kombinujesz ;)
    Najdłużej czeka się na pierwszą blachę, bo ślinka cieknie, jak się zasyci pierwszy głód, to potem już jest łatwiej i nie dluzy się tak ;)

krycha.stara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Wacia masz jakiś sprawdzony przepis na przygotowanie ciasta?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala dla mnie takie książki to nabijanie kabzy na desperacji ludzi, mam sceptyczne podejście, to tak jak chorzy na raka chodzący do lekarza medycyny tybetańskiej....

anulka1978, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Falszerstwo, to juz pod paragrafy podlega :-P Gorzej niz recydywa normalnie :-P

Krysia bardzo Cię lubię :-)

krycha.stara lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

Wypowiedzcie sie.
    Ksiazka kosztuje 47$.

jakoś mi się w takie cuda i gwarancje wierzyć nie chce, może ja za małej wiary?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:07

ivf-ivf, krycha.stara, *aga*, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 13019 13020 13021 13022 13023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ