35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:To jest syndrom postherowy. Po odstawieniu tak bywa, pare dni odwyku i bedzie dobrze, przyzwyczaisz sie
W sensie koleżanki o wielu obliczachnieee, ja mam za dużo na głowie, czasem mnie przerasta wszystko.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Wacia masz jakiś sprawdzony przepis na przygotowanie ciasta?
Nie. Mój był taki.
1kg mąki
Kostka drożdży
1 łyżka cukru
Z pół szklanki oliwy
Zioła no. tymianek, bazylia...
I tak z 0,5l wody.
Wymieszać. Poczekać aż urośnie.
Wyszło dobre, średnio grube, miękkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:14
*aga*, Iwone, Jastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a co to znaczy prawie wszystko? faceta, dietę czy co?
Kurcze znowu latam.
Glownie styl zycia. Wdrozyla diete, suple, joge, akupunkture, usunela chemie z domu.
Wiem tyle ile mozna sie dowiedziec z opisu tylko.
Ale chyba to jest tak jak mowi Waci. Brzytwa dla tonacego.
Hmmmacduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja za to dopadłam się do murzynka a raczej to co z niego zostało po moich chłopakach.Muszę osłodzić kolejny dziwny cykl
clo + progesteron owulacja kosmicznie w 25dc a teraz w 42 spadek i
rozkręca sie @
także pochłaniając setną kawe;-)i murzynka trzymam kciuki za te z was co już są :_-rosnijcie okrąglutkie
i za te które walczą jak ja
Bozia3, macduska, Sabina, *aga*, Jastra, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
ivf-ivf wrote:Jakaś nerwowa dziś jestem, mam jakiś niepokój w sobie, nie lubię takich dni
ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Kurcze znowu latam.
Glownie styl zycia. Wdrozyla diete, suple, joge, akupunkture, usunela chemie z domu.
Wiem tyle ile mozna sie dowiedziec z opisu tylko.
Ale chyba to jest tak jak mowi Waci. Brzytwa dla tonacego.
Hmmkrycha.stara, anulka1978, ivf-ivf, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Tez jestem sceptycznie nastawiona do takich publikacji
Dbac o diete, odstawic fajki, alkohol
Witaminki itp
Na jedno wychodzi
No chyba ze babka faceta zmieniłato co innego
Mimbla, krycha.stara, ivf-ivf, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, Jastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Upiekłam cztery blachy pizzy. Zaraz pęknę z przejedzenia. Sabina, to przez Ciebie.
Sabina, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:no to może pomóc, jeśli dieta ma wpływ na gospodarkę hormonalną, czy w ogóle na zaburzenia organizmu - ale jak ktoś ma zdiagnozowane inne choroby - no to troche nie teges...po cholerę Ci ta książka - odżywiaj się zdrowo, zapisz się na jogę i na to samo wyjdzie....
Ja tylko mam taką myśl, czy w konfrontacji z medycyną konwencjonalną, która jeśli nawet nie przynosi efektów oczekiwanych... zmiana diety czy środków czystości i gimnastyka pomoże, mam dylemat.
W Warszawie jest szał na akupresurę, akupunkturę i inne kulki tybetańskie, sama znam osoby, które próbują się tym leczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:38
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni widzę same dobre wiadomości; ) cieszę się..
Sabina, *aga*, Reni lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bozia3 wrote:no to może pomóc, jeśli dieta ma wpływ na gospodarkę hormonalną, czy w ogóle na zaburzenia organizmu - ale jak ktoś ma zdiagnozowane inne choroby - no to troche nie teges...po cholerę Ci ta książka - odżywiaj się zdrowo, zapisz się na jogę i na to samo wyjdzie....
Niby tak.
Wkurza mnie, ze zaraz rok bedzie jak z ołówkiem w reku i kalendarzem sie staramy i nic. Nawet zadnego zaskomu, bo cykle 25-27 dni wiec nic nie probowalo sie zagnieżdżac.
A ja oprocz dworoznosci wszystko mam cacy.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Lubie piwo, po winie mnie strasznie głowa, nawet po małej ilości, mąż robi wina i nalewki, pigwówkę, cytrynówkę, malinową, z głogu,z czarnego bzu, z reguły trochę wypijemy, a dużo w formie prezentów jest rozdawane
anulka1978, malgos741, Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja sobie niczego nie żałuję... na razie dwa miesiące jeszcze luzu i zobaczy się. .
krycha.stara, anulka1978, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77, BISCA, *aga*, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
U mnie tez piwo to podstawa
choc czerwone wino lubię... ale pijam odświętnie...
nalewki tez lubie ale to tylko tak pociumkać lubię, wypic tego jakos nie umiem tzn kieliszek moze ale nie wiecej
Nie akceptuje wysokoprocentowych trunków za to, wódki i inne mogłby nie istniec dla mnie
Piwo...a jeszcze jak jest grillowanko... opalanko na leżaczku... mmmmmm
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość