35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy akcję z ortodontą, od lat córa jest pod opieką ortodonty, nie licząc przerwy jaką spowodowała moja wyprowadzka z miasta (ex z wielka wściekłościa orzekł wtedy że skoro stac mnie na dom to on ma w dupie ortodontę i przestaje płacić)
Nasza ortodontka (inna niz ta "jego") miała inne widzi mi się, tak czy siak akcja stanęła w miejscu
Juz pomijam że daaaawno temu miał byc apart stały, walczyłam walczyłam walczyłam... i nic... on i jego ortodontka (najlepsza najcudowniejsza w kraju) mieli inne zdanie i poległam
A dzisiaj okazuje się że jest dramat, trzeba natychmiast wyrwac jakis ząb, zrobic cos tam... już... teraz...
Młoda była dzisiaj u stomatologa - niestety nie podjął sie wyrwania i skierował do chirurga...
Ex ma swoje zdanie... umowil nas gdzies tam do tej swojej magicznej ortodontki ale oczywiście na moj koszt
Ja chce pojechac do naprawde dpbrego chirurga (po znajomosci, przyjaciel i uczeń mojej ś.p. babci - tez stomatolog) ale co uslyszalam? ze mam nawet nie dzwonic... bo? on (czyli ex) to zalatwi... na - uwaga - innym poziomie bo jego syn chodzi z chirurga wnukiem do klasy... magia...
Ja pierdole
Nie wiem, wkurwia mnie ten facet jak nikt inny na świecie
Nie sposob opisac w 5 zdaniach to wszystko
Ale wierzcie mi że typ jest ponad przeciętną jesli chodzi o talent we wkurwianiu innychmnie zwlaszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:16
Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:może sex tantryczny?
A to nie jest przypadkiem taki gdzie sie oszczedza nasienie bo cos tam cos tam chlop dusze traci i sile?
Na razie normalne łubu -dubu robimy.
Wspolczuje exa. Tez mialam egzemplarz niczego sobie.krycha.stara, loret1, BISCA, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
to przecież my wszystkie tantryczny uprawiamy
Na lody nie chodzimy, oszczedzamy nasiona...gary w przerwach myjemy, jedzenie robimy- czyli to wszystko trwa ...jak nic tantrycznykrycha.stara, anulka1978, ania.g, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Co racja to racja
Małż ćwiczy... wkurza mnie oczywiście - ma motywacjętzn ja też mam ale do tego żeby pojsc spać
Ide chociaz nędznego ABSa strzele
I potem spac, chce spać !!
ciekawe jak temperatura jutro, juz mi rece opadną chyba jak dalej bedzie leciec w dol
-
Anulka... Czy Ty możesz trochę mniej pisać o tej swojej temperaturze w dół i co się okaże w piątek? Nie chce mi się liczyć ale było tego już sporo, w twojej krótkiej na forum obecności. Trochę to irytujące jednak. Ja rozumiem tą twoją ekscytację staraniami ale się kurka trochę opanuj - do piątku daleko. Nie wiem jak to przetrwam, a mam Pmsa. Ty nie masz?
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Anulka... Czy Ty możesz trochę mniej pisać o tej swojej temperaturze w dół i co się okaże w piątek? Nie chce mi się liczyć ale było tego już sporo, w twojej krótkiej na forum obecności. Trochę to irytujące jednak. Ja rozumiem tą twoją ekscytację staraniami ale się kurka trochę opanuj - do piątku daleko. Nie wiem jak to przetrwam, a mam Pmsa. Ty nie masz?
PMS masz czy co?daj się nowej poekscytowac
krycha.stara, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Anulka... Czy Ty możesz trochę mniej pisać o tej swojej temperaturze w dół i co się okaże w piątek? Nie chce mi się liczyć ale było tego już sporo, w twojej krótkiej na forum obecności. Trochę to irytujące jednak. Ja rozumiem tą twoją ekscytację staraniami ale się kurka trochę opanuj - do piątku daleko. Nie wiem jak to przetrwam, a mam Pmsa. Ty nie masz?
a to w końcu forum staraniowe.
I nie wypominaj. Bo ja Ci wypomne ze przez pierwsze miesiace tylko bzykaniu, sexie i lodach pisałaśtakże wiesz
krycha.stara, SolarPolar, macduska, *aga*, Iwone, Bozia3, Dziobak, Reni, Kisiel, caffe, BISCA, Mega, Mimbla, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Natka_79, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:PMS masz czy co?
daj się nowej poekscytowac
A nie chciałam być niemiła. Natomiast na tym forum ciąże na zawołanie to raczej halucynacje. Trochę się jednak trzeba nastarać. Co nie znaczy, że źle życzę nowej koleżance. Wręcz przeciwnie. Ale no kuźwa... Poczekamy do tego piątku.krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kometa przesadzasz. Dziewczyna przeżywa. Na prawo , dopiero zaczyna to i niecierpliwa w temacie
a to w końcu forum staraniowe.
I nie wypominaj. Bo ja Ci wypomne ze przez pierwsze miesiace tylko bzykaniu, sexie i lodach pisałaśtakże wiesz
A jeśli chodzi o wypominanie mi to chciałabym przypomnieć, że już mi to dawno temu wypomniano. Także ja to mam już za sobą. I jestem taka sterroryzowana, że się boję napisać, że mąż nasienie oddał do badaniaSabina, krycha.stara, macduska, SolarPolar, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Myślę że każdy ma prawo do ekscytowania się czymś innym .
Jedni pisza o kotach inni uwielbiają gołąbki ja o dupie marynie...każdy ma prawo do wypowiedzi o swoich odczuciach...przecież po to tutaj jesteśmy...żeby móc się wygadać i zaczerpnąć wiedzy na różne tematykrycha.stara, Bozia3, anulka1978, Jastra, caffe, Mega, kapturnica, Iwone, iwcia77, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ComeToMeBaby wrote:I jestem taka sterroryzowana, że się boję napisać, że mąż nasienie oddał do badania
I to jest dobry temtat - pomagałaś mu?
SolarPolar, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
macduska wrote:W temacie pobytu z dzieckiem w szpitalu to wobec moich szerokich doswiadczeń w tej dziedzinie mam taką radę:
Moremi, najlepiej zadzwoń na oddział i zapytaj co i jak.
Ile szpitali, tyle różnych form pobytu.
Od spania
-półdupkiem na twardym stołeczku, gdzie rodzic przy dwumiesięcznym dziecku był traktowany jako zło konieczne,
przez spanie
-na karimacie pod łóżeczkiem,
-na łóżku polowym (szpitalnym),
- na jednym łózku z dzieckiem,
po wypasiony dwuosobowy pokój z łazienką, telewizorwm na pół sciany oraz hydraulicznymi łóżkami.
I to wszystko na NFZma tylko przedłużającą się żółtaczkę, ale nie nadaje się do leczenia szpitalnego
Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, SolarPolar, *aga*, Sabina, Magdala, ania.g, BISCA, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Iwone, gosia7122, Natka_79, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!