X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale joge to sobie zapodam.
    Sa pozy na macice. Hehe.

krycha.stara, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy akcję z ortodontą, od lat córa jest pod opieką ortodonty, nie licząc przerwy jaką spowodowała moja wyprowadzka z miasta (ex z wielka wściekłościa orzekł wtedy że skoro stac mnie na dom to on ma w dupie ortodontę i przestaje płacić)
    Nasza ortodontka (inna niz ta "jego") miała inne widzi mi się, tak czy siak akcja stanęła w miejscu
    Juz pomijam że daaaawno temu miał byc apart stały, walczyłam walczyłam walczyłam... i nic... on i jego ortodontka (najlepsza najcudowniejsza w kraju) mieli inne zdanie i poległam
    A dzisiaj okazuje się że jest dramat, trzeba natychmiast wyrwac jakis ząb, zrobic cos tam... już... teraz...
    Młoda była dzisiaj u stomatologa - niestety nie podjął sie wyrwania i skierował do chirurga...
    Ex ma swoje zdanie... umowil nas gdzies tam do tej swojej magicznej ortodontki ale oczywiście na moj koszt
    Ja chce pojechac do naprawde dpbrego chirurga (po znajomosci, przyjaciel i uczeń mojej ś.p. babci - tez stomatolog) ale co uslyszalam? ze mam nawet nie dzwonic... bo? on (czyli ex) to zalatwi... na - uwaga - innym poziomie bo jego syn chodzi z chirurga wnukiem do klasy... magia...
    Ja pierdole
    Nie wiem, wkurwia mnie ten facet jak nikt inny na świecie

Nie sposob opisac w 5 zdaniach to wszystko
    Ale wierzcie mi że typ jest ponad przeciętną jesli chodzi o talent we wkurwianiu innych :/ mnie zwlaszcza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:16

Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ale joge to sobie zapodam.
    Sa pozy na macice. Hehe.
    może sex tantryczny? ;)

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    może sex tantryczny? ;)

A to nie jest przypadkiem taki gdzie sie oszczedza nasienie bo cos tam cos tam chlop dusze traci i sile?
    Na razie normalne łubu -dubu robimy. ;)

Wspolczuje exa. Tez mialam egzemplarz niczego sobie.

krycha.stara, loret1, BISCA, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja :P czasu potrzeba ;)

Oszczedzac mozna, bedzie zyskiwac na jakości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:23

krycha.stara lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to przecież my wszystkie tantryczny uprawiamy ;-)

Na lody nie chodzimy, oszczedzamy nasiona...gary w przerwach myjemy, jedzenie robimy- czyli to wszystko trwa ...jak nic tantryczny :-P

krycha.stara, anulka1978, ania.g, Simba, moremi lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co racja to racja :P

Małż ćwiczy... wkurza mnie oczywiście - ma motywację :/ tzn ja też mam ale do tego żeby pojsc spać :P
    Ide chociaz nędznego ABSa strzele :/

I potem spac, chce spać !!

ciekawe jak temperatura jutro, juz mi rece opadną chyba jak dalej bedzie leciec w dol :(

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę... :-( a ja nie oszczędzam, ale też i nie marnuję. Czyli co? Mój nie tantryczny?... Aaaaaaaaaaaaaa to nic, to nic. Niech i tak będzie ;-) trudno.

krycha.stara lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka... Czy Ty możesz trochę mniej pisać o tej swojej temperaturze w dół i co się okaże w piątek? Nie chce mi się liczyć ale było tego już sporo, w twojej krótkiej na forum obecności. Trochę to irytujące jednak. Ja rozumiem tą twoją ekscytację staraniami ale się kurka trochę opanuj - do piątku daleko. Nie wiem jak to przetrwam, a mam Pmsa. Ty nie masz? :-P

ivf-ivf lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Anulka... Czy Ty możesz trochę mniej pisać o tej swojej temperaturze w dół i co się okaże w piątek? Nie chce mi się liczyć ale było tego już sporo, w twojej krótkiej na forum obecności. Trochę to irytujące jednak. Ja rozumiem tą twoją ekscytację staraniami ale się kurka trochę opanuj - do piątku daleko. Nie wiem jak to przetrwam, a mam Pmsa. Ty nie masz? :-P

PMS masz czy co? :-P daj się nowej poekscytowac ;-)

krycha.stara, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kometa przesadzasz. Dziewczyna przeżywa. Na prawo , dopiero zaczyna to i niecierpliwa w temacie ;) a to w końcu forum staraniowe.

I nie wypominaj. Bo ja Ci wypomne ze przez pierwsze miesiace tylko bzykaniu, sexie i lodach pisałaś ;) także wiesz ;)

krycha.stara, SolarPolar, macduska, *aga*, Iwone, Bozia3, Dziobak, Reni, Kisiel, caffe, BISCA, Mega, Mimbla, kapturnica, iwcia77, gosia7122, Natka_79, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:27

Sabina, krycha.stara, *aga*, Bozia3, caffe, kapturnica, Iwone, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    PMS masz czy co? :-P daj się nowej poekscytowac ;-)
    Przecież starałam się delikatnie.
    A nie chciałam być niemiła. Natomiast na tym forum ciąże na zawołanie to raczej halucynacje. Trochę się jednak trzeba nastarać. Co nie znaczy, że źle życzę nowej koleżance. Wręcz przeciwnie. Ale no kuźwa... Poczekamy do tego piątku.

krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kometa przesadzasz. Dziewczyna przeżywa. Na prawo , dopiero zaczyna to i niecierpliwa w temacie ;) a to w końcu forum staraniowe.

I nie wypominaj. Bo ja Ci wypomne ze przez pierwsze miesiace tylko bzykaniu, sexie i lodach pisałaś ;) także wiesz ;)
    Przecież napisałam, że rozumiem jej ekscytację. A czy przesadzam to już jest subiektywna ocena.

A jeśli chodzi o wypominanie mi to chciałabym przypomnieć, że już mi to dawno temu wypomniano. Także ja to mam już za sobą. I jestem taka sterroryzowana, że się boję napisać, że mąż nasienie oddał do badania :-P

Sabina, krycha.stara, macduska, SolarPolar, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Albo o sukience slubnej:-)
    Same chciałyście.
    42kmoig.gif

SolarPolar, rybka33, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że każdy ma prawo do ekscytowania się czymś innym .
    Jedni pisza o kotach inni uwielbiają gołąbki ja o dupie marynie...każdy ma prawo do wypowiedzi o swoich odczuciach...przecież po to tutaj jesteśmy...żeby móc się wygadać i zaczerpnąć wiedzy na różne tematy :-)

krycha.stara, Bozia3, anulka1978, Jastra, caffe, Mega, kapturnica, Iwone, iwcia77, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    I jestem taka sterroryzowana, że się boję napisać, że mąż nasienie oddał do badania :-P

I to jest dobry temtat - pomagałaś mu :-P ?

SolarPolar, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:28

krycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:28

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    W temacie pobytu z dzieckiem w szpitalu to wobec moich szerokich doswiadczeń w tej dziedzinie mam taką radę:
    Moremi, najlepiej zadzwoń na oddział i zapytaj co i jak.
    Ile szpitali, tyle różnych form pobytu.

Od spania
    -półdupkiem na twardym stołeczku, gdzie rodzic przy dwumiesięcznym dziecku był traktowany jako zło konieczne,

przez spanie
    -na karimacie pod łóżeczkiem,
    -na łóżku polowym (szpitalnym),
    - na jednym łózku z dzieckiem,
    po wypasiony dwuosobowy pokój z łazienką, telewizorwm na pół sciany oraz hydraulicznymi łóżkami.

I to wszystko na NFZ
    Olałam temat i pojechaliśmy bez żadnych ciuchów, kosmetyków, zapasu pieluch (dwie mam zawsze w torebce). Afirmowałam i efekt jest. Ignacy jest zdrowy :-) ma tylko przedłużającą się żółtaczkę, ale nie nadaje się do leczenia szpitalnego :-D

Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, SolarPolar, *aga*, Sabina, Magdala, ania.g, BISCA, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Iwone, gosia7122, Natka_79, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 13022 13023 13024 13025 13026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ