35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tak więcej nas się zbierze na PMS w jednym czasie to krwawa rzeź
Wciągam pączka tak uwodzicielsko się do mnie uśmiechał i żal mi się go zrobiło że tak samotnie leży i czekaSolarPolar, macduska, emeska, Iwone, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nie wiem. Odzwyczaiłam się. Ostatnio się tu wszyscy ekscytują gołąbkami to myślałam, że się trendy zmieniły.
W ciąży będę za około tydzień.
I bardzo dobrze. Będziesz miała smaki i zaczniemy znowu gołąbkach
Znowu bede ciociom, znowu bede ciociom....SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak to jeden? A co z Twixami?
Znalazłam bardzo dużo przeciwwskazań do ciąż bliźniaczych, zagrożeń i powikłań. Zdaje mi się, że się boję ciąży bliźniaczej w przeciwieństwie do mojego męża. Heh, ale co on tam wie jak nic nie wie...iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Moremi super że młody zdrowy
Ortodonta temat rzeka - on płaci za aparat, ja za przygotowanie "szczeki" do aparatuale nie mogę nic na własną rękę czy u wybranego przeze mnie speca bo mój ex to spec nad spece a "jego" to czysta magia wiec on umawia a ja mam placic... w skrocie...
Przeciez grzecznie czekam do piątku... test leży, omijam go szerokim łukiem póki co
Heh... no nic, idę zaliczyc prysznic i wreszcie psać, o 5 zaczyna się przeciez nowy dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:09
ComeToMeBaby, Jastra, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kometa! Ty! sterroryzowana buahahaha
jesteś miszcz
Przykład last minute: nie skomentowałam posta Dziobaka o Pms i zachodzeniu od tyłu. A mogłabym, mogłabym. Ale się pilnujęMega lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No, ale okazuje się że to dupa a nie specjalista.
i niewazne ze stomatolog sie nie podejmuje akcji, że kieruje do chirurga, nic nie jest wazne... wazne jest zdanie cudownej pani ortodontki...
Wychodzi na to ze teraz jednak do niej trzeba jechac i u niej rwac zęby bo ona mimo iz nie chirurg zrobi to najlepiej
Taki z tego wniosek
Dobranoc :* -
Dziobak wrote:Ona zawsze wiedziała, że będzie mama Muminka, a poza tym wyszła za tatę Muminka. Siła rzeczy, dziecko urodzone w tym związku ma na.imię Muminek.
A w ogóle to.miała na imię Halina.
padłam
Sabina, Dziobak, BISCA, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
http://m.onet.pl/styl-zycia/kobieta/dziecko/ciaza-i-porod,xefehf
Takie tam patrzenie w przyszłość.
A a propos polityki prorodzinnej to czytam że te pińset na dziecko będzie wypłacać gmina i do niej należeć będzie decyzja o sposobie wypłaty - na konto, gotówką lub, uwaga, za pomocą karty prepaid - możliwość wydawania pieniędzy na z góry określone produkty i w określonych miejscach. Hipermarkety już zacierają ręce. Miałoby to zapobiegać wydawaniu pieniędzy dla dzieci na alkohol, papierosy itp. Co myślicie o takich kartach? -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:http://m.onet.pl/styl-zycia/kobieta/dziecko/ciaza-i-porod,xefehf
Takie tam patrzenie w przyszłość.
A a propos polityki prorodzinnej to czytam że te pińset na dziecko będzie wypłacać gmina i do niej należeć będzie decyzja o sposobie wypłaty - na konto, gotówką lub, uwaga, za pomocą karty prepaid - możliwość wydawania pieniędzy na z góry określone produkty i w określonych miejscach. Hipermarkety już zacierają ręce. Miałoby to zapobiegać wydawaniu pieniędzy dla dzieci na alkohol, papierosy itp. Co myślicie o takich kartach?
Gowno to da. Taka moja opiniaComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawe czy gmina bedzie wszystkim w ten sam sposob wyplacac, czy beda decydowac "po gebie"
Tak powaznie to szlag by mnie trafil zeby biegac do urzedu, tym badziej ze pracuja w tych godzinach co ja, lub zeby mi przy pomocy karty mowili gdzie mam zakupy robic dziecku.
Mam nadzieje ze to plotki...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Ciekawe czy gmina bedzie wszystkim w ten sam sposob wyplacac, czy beda decydowac "po gebie"
Tak powaznie to szlag by mnie trafil zeby biegac do urzedu, tym badziej ze pracuja w tych godzinach co ja, lub zeby mi przy pomocy karty mowili gdzie mam zakupy robic dziecku.
Mam nadzieje ze to plotki...Jastra, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny