35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morek- no to gra i buczy wiec bardzo jestemj kontenta
Sabcia - ja na bol gardla wyciskalam cala cytryne i dodawalam troszke miodu zeby mi kwas geby nie wykrecil na lewa strone..ale nie wiem jak sie ta mikstura ma do kaszlu ...mi na kaszel zawse pomagal syrop z cebuli ...
efcia, Sabina, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Czy ktoś widział Kaptura? Zwalniala się czy coś?
Sabina, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia - może dobrze, że tak się stało - ona by tego nie skończyła - a tak to chłop jej sam ułatwił sprawę. Pocierpi trochę i znajdzie fajnego chłopaka!!
ivf-ivf, Sabina, Dziobak, efcia, Mega, Magdala, BISCA, caffe, iwcia77, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Morek- no to gra i buczy wiec bardzo jestemj kontenta
Sabcia - ja na bol gardla wyciskalam cala cytryne i dodawalam troszke miodu zeby mi kwas geby nie wykrecil na lewa strone..ale nie wiem jak sie ta mikstura ma do kaszlu ...mi na kaszel zawse pomagal syrop z cebuli ...iwcia77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:A w jakiej postaci te śledzie wcinasz?
Sledzie moge w kazdej postaci.
Te akurat kupione jako matiasy, posiekane z cebulka, ziolami, oliwa i octem winnym.
Cebula zaparzana wczesniej.
Duzo ziol.Dziobak, Sabina, BISCA, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
A wy znowu o jedzeniu
ja na kolacje zrobiłam pastę rybna że śledzi w oleju, z cebula i jajkiem na twardo. Pycha było
A w niedziele razem robiliśmy kanapki z szynka, sałatą, pomidorem, cebulą, jajkiem i majonezem. Moja Młoda potrafi 4 kromki takie wpierniczyc
Co do testowania mojego to zaczęłam plamic ...także ten, pozamiatane.Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Olałam temat i pojechaliśmy bez żadnych ciuchów, kosmetyków, zapasu pieluch (dwie mam zawsze w torebce). Afirmowałam i efekt jest. Ignacy jest zdrowy
ma tylko przedłużającą się żółtaczkę, ale nie nadaje się do leczenia szpitalnego
Ja sie bardzo ciesze.
Ta zoltaczka, to wynik pozostalosci krwi matki w jego systemie, tak?
To nie jest zoltaczka z niewydolnosci watroby?
Bo ta od matki, jak mowila mi poloznaw Londynie, jak kuzyna zona rodzila i bylam troche za tlumacza, nie jest bardzo grozna chyba.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMega wrote:A wy znowu o jedzeniu
ja na kolacje zrobiłam pastę rybna że śledzi w oleju, z cebula i jajkiem na twardo. Pycha było
A w niedziele razem robiliśmy kanapki z szynka, sałatą, pomidorem, cebulą, jajkiem i majonezem. Moja Młoda potrafi 4 kromki takie wpierniczyc
Co do testowania mojego to zaczęłam plamic ...także ten, pozamiatane.Mega lubi tę wiadomość
-
*aga* wrote:Jak tak więcej nas się zbierze na PMS w jednym czasie to krwawa rzeź
Wciągam pączka tak uwodzicielsko się do mnie uśmiechał i żal mi się go zrobiło że tak samotnie leży i czeka
Glownie o ten post mi chodzilo, a w szczegolnosci o to, ze juz niebawem Tlusty czwartek!
Ja lubie takie preteksty.
Mega, BISCA, moremi, *aga* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.