35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Trudno powiedzieć DOŚĆ prawda?
To jak uzależnienie.
Witam w ten zimny poranekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 06:27
macduska, Sabina, *aga*, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sabina, ten miód z cytryną często piję bo lubię. Latem dokładam jeszcze kostki lodu i miętę. A syropu z kwiatów bzu nie masz? Też by Ci dobrze zrobił.
Sabina, *aga*, Aasiula, anulka1978, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
-15 to jakieś żarty...ciekawe czy auto mi odpali.Przecież katar w nosie zamarzaPrzez te wasze śledzie usnąć nie mogłam
Tak więc bardzo proszę z góry zapowiadać wczesniej co jemy i u kogo pijemy kawę żebym była przygotowana i tak bez sensu nie kręciła się koło lodówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:01
Sabina, Jastra, moremi, macduska, kapturnica, Bozia3, Mega, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Sabina, ten miód z cytryną często piję bo lubię. Latem dokładam jeszcze kostki lodu i miętę. A syropu z kwiatów bzu nie masz? Też by Ci dobrze zrobił.chyba mi trochę lepiej
Ivone nie dam rady takich mikstur. Odrzucają mnie zapachy.
Witamdo.piątku coraz bliżej, zaczyna.mi się uaktywniac przewód pokarmowy, mam nadzieję ze nie zejdą ze strachu w gabinecie
Miłego dnia!
A szydełkowe i robić na drutach to i ja potrafięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:17
*aga*, Aasiula, moremi, macduska, kapturnica, ania.g, Magdala, Mega, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
U mnie ciazy nie bedzie i tym razem , temperatura siega podlogi .
No nic , moze jeszcze sie kiedys uda w nastepnym cyklu? albo w jeszcze nastepnym ?
Udanego dnia .Sabina, ComeToMeBaby, *aga*, Jastra, moremi, macduska, Bozia3, Mimbla, beates, Mega, Simba, efcia, Kisiel, Berenika lubią tę wiadomość
-
Bry
Bułeczki z bananami i cynamonem zrobione, pranie się robi, zmywarka pracuje, syn nakarmiony śpi, a ja wcinam owsiankę i obejrzę film. Jakoś mnie natchnęło na Holliday.
Miłego dnia.
Magdala, ja też szydelkowałam i zrobilam sobie fajną bluzkę z rozszerzanymi rękawami, a później drugą. Torebek i sakiewek nie zliczę. W ramach przypomnienia miałam zrobić otulacz na chustę (teraz na syna zarzucam kocyk z polaru) i poprosiłam męża, żeby zamówił 6 motków wybranej przeze mnie włóczki z wełną. Zamówił jeden. Chyba wydziergam mu chustkę do nosa i obrażę się jeżeli nie będzie jej nosiłpffffff
Sabina, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, Jastra, Dziobak, ania.g, Magdala, Bozia3, Mimbla, BISCA, beates, Mega, Simba, efcia, iwcia77, Kisiel, Berenika lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:U mnie ciazy nie bedzie i tym razem , temperatura siega podlogi .
No nic , moze jeszcze sie kiedys uda w nastepnym cyklu? albo w jeszcze nastepnym ?
Udanego dnia .
Pewnie że tak. W tym następnym bo przecież miałaś być mojom parom. A ja w następnym cyklu właśnie
Nie smutkaj ty też. Jeszcze się zdziwisz, zobaczysz.Aasiula, *aga*, Sabina, Mega, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry,
Sabcia najlepszy naturalny lek na kaszel to sok z buraka. Wystarczy buraka pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce i zasypać cukrem. Działa wykrztuśnie. Dobre są też inhalacje z tymianku.Sabina, anulka1978 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Bry,
Sabcia najlepszy naturalny lek na kaszel to sok z buraka. Wystarczy buraka pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce i zasypać cukrem. Działa wykrztuśnie. Dobre są też inhalacje z tymianku.Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry,
Mega, Sabcia
Zaparkowałam ostatnio jedno auto trochę "pod górkę", a że mrozy miały być, to nie zaciągałam ręcznego, więc podłożyliśmy z Igorem asekuracyjne kamienie za kołami. Dziś chcieliśmy nim jechać rano, bo najszybciej się nagrzewa, ale kamienie tak przymarzły, że ruszyć ich nie sposób!
Więc wskoczyliśmy w drugie, bo prawie spóźnieni do szkoły i jakoś daliśmy radę.
Wskazówka na przyszłość - nie zabezpieczać kół podczas mrozówmoremi, Sabina, Magdala, Mega, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Coś mi się kojarzy, że własnie tymianek niewskazany w ciąży.
a no rzeczywiście tak piszą w internetach i że mięta też, a ja w ciąży się inhalowałam tymiankiem i miętę popijałam, ale jasne lepiej nie ryzykować, no to Sabcia burak Ci zostajeSabina, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
dzien
trzymajcie za mnie kciuki, za 5 minut ide robic rozpierduche w pracy.. wszytsko mi aktualnie jedno co z tego wyjdzie, bo sama nie wiem, czy chce tu zostac, wiec zdaje sie na los.Ale siedziec cicho nie bede jak mnie wku***ja..
napisalam do ubezpieczyciela i do kliniki. Pogadalam z M. idziemi na IVF jak najszybciej sie da ogarnac papierologie.. Nie czekamy z "zaczynaniem" do kwietnia.*aga*, macduska, sandra80, Jastra, Iwone, Reni, kapturnica, Sabina, malgos741, anna maria, caffe, Dziobak, ComeToMeBaby, ania.g, ivf-ivf, Magdala, Bozia3, Mimbla, BISCA, beates, moremi, Mega, Simba, efcia, krycha.stara, iwcia77, gosia7122, Kisiel, Berenika, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszczaku ja też trzymam kciuki, nie pozabijaj ich tam aby, Adasiowi matka potrzebna, poza tym Ty niedługo w ciąży będziesz
Sabina, ComeToMeBaby, ivf-ivf, moremi, paszczakin, Mega, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość