35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry z wyra nadaję
Paszczu walcz. Jak się o swoje nie upomnisz, to nikt tego za Ciebie nie zrobi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 09:23
Sabina, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Bozia3, Mimbla, moremi, paszczakin, Simba, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Asia tule mocno
Paszcza poka na co Cie stac i dokop komu trzeba
I co to ja mialam jeszcze?A wiem!Młody zlitował sie i dał matce w miare normalnie rpzespac.
JeZdem jak mlody bUkSabina, Sabina, malgos741, macduska, Iwone, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Magdala, anna maria, Mimbla, beates, moremi, paszczakin, Mega, efcia, iwcia77, gosia7122, Kisiel lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Bułeczki z bananami i cynamonem zrobione, pranie się robi, zmywarka pracuje, syn nakarmiony śpi, a ja wcinam owsiankę i obejrzę film. Jakoś mnie natchnęło na Holliday.
Miłego dnia.
Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana... mróz brrr
Sabcia zdrówka
Asiula póki nie ma @ nic nie spisuj na straty
Paszcza zrób porządek po swojemu w pracyi kciuki za rozwój sprawy z ivf
Sabina, Iwone, ivf-ivf, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry!
- 16 na dworze i + 14 w salonie. Pewnego dnia się nie obudzimy i znajdą nas zamarzniete, przytulonych do siebie...
Córka mi dziś z rana ciśnienie podniosła, do tego przypalila mlekiem garnek ( gotuje w nim sode, co jeszcze może pomóc??) i humor mam do bani.
Paszcza, idź tam atakuj, poszłabym dziś z tobą, ale daleko trochę. Za to w bojowosci jestem jak trza!
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 09:40
Sabina, Bozia3, moremi, paszczakin, Mega, efcia, krycha.stara, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:http://m.onet.pl/styl-zycia/kobieta/dziecko/ciaza-i-porod,xefehf
Takie tam patrzenie w przyszłość.
A a propos polityki prorodzinnej to czytam że te pińset na dziecko będzie wypłacać gmina i do niej należeć będzie decyzja o sposobie wypłaty - na konto, gotówką lub, uwaga, za pomocą karty prepaid - możliwość wydawania pieniędzy na z góry określone produkty i w określonych miejscach. Hipermarkety już zacierają ręce. Miałoby to zapobiegać wydawaniu pieniędzy dla dzieci na alkohol, papierosy itp. Co myślicie o takich kartach?Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:w domu gorzej tzn nie mogę patrzeć jak moje dziecie cierpi, jej związek sie rozpadł, chłopak nawet nie chce z nią gadać, on słucha tylko swoich kumpli, ktorzy nie wiadomo czemu tak podkoloryzowali to jej spotkanie z kolega, ze ten z nią zerwał
ja sie ciesze, bo on nie jest jej wart, ale córa zakochana, rozżalona, obwinia siebie za całą sytuacje
no cóż, trzeba przeczekać, jak to mówią czas goi rany, oby szybko, bo mi serce pęka jak na nią patrze
Współczuję, przerabiam co jakis czas wzloty i upadki "związku" mojej córysama nie wiem ktore z nich gorsze, ona czy moze on?
raz sa jak 2 aniołki, zakochańce... a za chwilę pioruny, łacina i pozamiatane
nie nadąży człowiek
EFCIA albo sie pogodza albo znajdzie się fajniejszy chłopak na jego miejscedługo się spotykali?
Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Co do testowania mojego to zaczęłam plamic ...także ten, pozamiatane.
Ja mam dzisiaj plamienie mega delikatne, w zasadzie jestem pewna ze znowu krotki cykl i @ ale oczywiscie pokusilam sie o test mimo ze to dopiero 11 dpo i mam niby drugą kreske ale blada tzn dobrze widoczna ale np. na fotkach trudno ją uchwycic i dupa, nie wiem nic, stresuje sie*aga*, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, paszczakin, Mega, Simba, Natka_79, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Ja mam dzisiaj plamienie mega delikatne, w zasadzie jestem pewna ze znowu krotki cykl i @ ale oczywiscie pokusilam sie o test mimo ze to dopiero 11 dpo i mam niby drugą kreske ale blada tzn dobrze widoczna ale np. na fotkach trudno ją uchwycic i dupa, nie wiem nic, stresuje sie
no to jak masz kreskę to masz i ciążęmalgos741, Sabina, Jastra, anulka1978, Mimbla, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Anulka no to ciąża jak nic
ps spadam do roboty.... będę zaglądaćefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Anulka no to ciąża jak nic
ps spadam do roboty.... będę zaglądać
Dzisiaj mi córa drugi test zakupi...
Po wykresie nie widac ciąży
Ot i tyle - kupa stresu -
nick nieaktualny
-
anulka1978 wrote:To nie byloby takie od razu bo jakby nie bylo anty nie biore od poczatku pazdziernika
Ale nie wiem jak to działa, czasem się udaje, czasem nie.Ale kilka przypadków było!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:06
anulka1978, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
moze tu cos dojrzycie, oparlam teścior o etui od telefonu bo mi aparat w telefonie w ogole tej kreski nie uwidacznia, marnie widac, na żywo widać, po prostu jest ale blada
Moglam nie mierzyc temperatury, moze mniej bym sie stresowalaDziobak, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Mimbla, BISCA, moremi, efcia, Kisiel, Berenika lubią tę wiadomość