35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry, dobry, bo ciazowy. ☺
Nam tez dzis przywalilo w nocy -4, a teraz ok 0. Wy wiecie co to znaczy dla tutejszych?
Rewia mody podbiegunowej.
Jakies, panie buty z futrem na wierzchu, czapy rodem z Syberii i kozuchy lub kurtki- pierzyny. O mama mia.
Mowilam, ze w weekend golabki bede zawijac?
Łącze sie w bólach z wszystkimi zawiedzionymi.Dziobak, Sabina, Bozia3, macduska, BISCA, beates, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
anulka1978 wrote:Nieśmiało zapytam - czy masz podobnie?
Ja jestem panikarą do potęgi, wszystkim się przejmuje, okropnośc
Sandra w sobotę będę w "wielkim mieście" hahah
Szkoda ze te krechy nie sa takie mega mega
z okolic Olsztyna jesteś? a w którą stronę od olsztyna? -
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:Nieśmiało zapytam - czy masz podobnie?
Ja jestem panikarą do potęgi, wszystkim się przejmuje, okropnośc
Sandra w sobotę będę w "wielkim mieście" hahah
Szkoda ze te krechy nie sa takie mega mega
Początek był ciężki, ale szybko się uspokoilam, albo dziewczyny sprowadzaly mnie do pionu jak przesadzalampo teście bardzo się cieszyłam, zaczęłam bać jak pojawiły się silne bole brzucha, ale już są słabsze. Kolejny atak strachu miałam jak nagle ustały mdlosci. Ze już po... Ale też mnie sprowadzily do pionu
No i czekam na wizytę. W poprzedniej ciąży nie dane mi było zobaczyć serduszko... więc tego się boję, ze historia się powtórzy. Uważam jednak, ze jak na mnie, to jestem bardzo spokojna
Też biorę Wit prenatalne i magnez.anulka1978, Bozia3, kapturnica, moremi, Simba, efcia, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Ja mam dzisiaj plamienie mega delikatne, w zasadzie jestem pewna ze znowu krotki cykl i @ ale oczywiscie pokusilam sie o test mimo ze to dopiero 11 dpo i mam niby drugą kreske ale blada tzn dobrze widoczna ale np. na fotkach trudno ją uchwycic i dupa, nie wiem nic, stresuje sie
edit: widziałam. jest tam jakiś bladzioch.
chyba się zaraz z tego foruma wyloguję i powrócę w całkiem jakiejś kurdę nowej odsłonie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:40
ivf-ivf, moremi, Mega, efcia, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:z okolic Olsztyna jesteś? a w którą stronę od olsztyna?
Po luteine moge meza wyslac dzisiaj do mojego gina
temperatura leci i martwie sie bo nie wyglada mi to tak jak sie spodziewalam -
Sabina wrote:Ależ czemu nieśmiało?
Początek był ciężki, ale szybko się uspokoilam, albo dziewczyny sprowadzaly mnie do pionu jak przesadzalampo teście bardzo się cieszyłam, zaczęłam bać jak pojawiły się silne bole brzucha, ale już są słabsze. Kolejny atak strachu miałam jak nagle ustały mdlosci. Ze już po... Ale też mnie sprowadzily do pionu
No i czekam na wizytę. W poprzedniej ciąży nie dane mi było zobaczyć serduszko... więc tego się boję, ze historia się powtórzy. Uważam jednak, ze jak na mnie, to jestem bardzo spokojna
Też biorę Wit prenatalne i magnez.
SABINA czyli mamy podobnie, ja juz mam pełne gacie bo ten podbarwiony sluz nie daje mi spokojui tempka rzecz jasna bo niby czemu leci w dol? cholera
Chyba chce do miasta, chce do gina, niech da mi luteine moze? a to rozumiem nie zaszkodzi? tylko pomoc moze?
Nic nie wiem
-
anulka1978 wrote:Lidzbark Warminski czyli kierunek Dobre Miasto - z Olsztyna ucieklam 4 lata temu
Po luteine moge meza wyslac dzisiaj do mojego gina
temperatura leci i martwie sie bo nie wyglada mi to tak jak sie spodziewalam
Zaraz dostaniesz bez łeb. ☺
Czego sie spodziewasz w 11dpo. Toz to dopiero sie zagnieżdża.
Wdech i wydech.
Melise wypij, albo rumianek.
Magnez mozesz nadal brac. Rozluznia ew skurcze.anulka1978, Sabina, Mimbla, moremi, Natka_79, Kisiel lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:Chyba odstawie ta B6 ale w wielkim strachu bo ja ją zaczelam brac przez ta moja krotka lutealna z poprzedniego cyklu
SABINA czyli mamy podobnie, ja juz mam pełne gacie bo ten podbarwiony sluz nie daje mi spokojui tempka rzecz jasna bo niby czemu leci w dol? cholera
Chyba chce do miasta, chce do gina, niech da mi luteine moze? a to rozumiem nie zaszkodzi? tylko pomoc moze?
Nic nie wiem
Skoro śluz tylko.podbarwiony to nie ma paniki. Po prostu dziś mi laz, nie nos, odpoczywaj. -
nick nieaktualny
-
Anulka - jeśli mąż może podjechac do ginki - to niech to sam zrobi i weźmie dla Ciebie lutkę - na pewno nie zaszkodzi i nawet jeśli teraz kicha - to przyda Ci sie taki zapas na kolejne cykle - gdybyś zaciążyła. Ty gdybys pojechała dzisiaj - to ginka nic kompletnie Ci nie powie - bo nic nie będzie widać - powie Ci, że masz czekać... a po co Ci ta beta dzisiaj?
Magdala, Dziobak, ania.g, anulka1978, efcia, iwcia77, Berenika lubią tę wiadomość
-
A po becie nie bedzie stresa? Bedzie. Bo czy przyrosnie.
Ja bym poczekala. Niech Ci przywioza testy ze dwa z miasta.
Takie plamienia sie zdarzaja.
Szczegolnie w czasie spodziewanej miesiaczki.
Moremi miala.
Nie panikuj juz anulka.
Idz z psami.
Ja idę z babcia, a potem wypijemy razem kakauko.Dziobak, BISCA, kapturnica, moremi, Bozia3, efcia, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
ania.g wrote:Beta po to żeby wiedzieć czy jest sens sięgania teraz po progesteron bo jak nie to po co sztucznie cykl przedłużać?
moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość