35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Aż sama ryknęłam śmiechem. Jednak człowiek tutaj dojrzewa, poważnieje i już nie fasolkuje, a zachodzi w ciążę
Morek o ja pierdzioszkuję, to naprawdę Tyś była?kapturnica, moremi, BISCA, Sabina, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o ja Dusia, jak ladnie i jak okropnie
Anulka, oby sie ladnie rozwijalo..
ja juz po bojach- wyrzygalam szefowi wszystko, co mi na sercu lezalo.. zobaczymy co z tego bedzie, szef powiedzial, ze jego zadniem jest zeby miec tu szczesliwego paszczaka.. hmm, chyba sie nasze wizje szczescia nie pokrywaja, ale tego juz mu nie mowilam
Paszcza. Brawo za odwagę! Mam nadzieję że niezbyt długo będzie Cię ten szef uszcześliwiał. Za to zacznie uszcześliwiał kolejny mały Paszczaczek.
A droga faktycznie piękna, tylko kurcze ani grama soli ani ziarna piasku na niej nie było.
Koszmar kierowcy.kapturnica, moremi, Dziobak, Simba, Sabina, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO widzę, że lustrację na wątku robimy?
To przyznawać się po dobroci, co tam która i gdzie zapierdzioszkowała?
Fakty, daty, nicki....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 12:18
moremi, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:O widzę, że lustrację na wątku robimy?
To przyznawać się po dobroci. Co tam która i gdzie zapierdzioszkowała?
Fakty, daty, nicki....
rządy się zmieniły to i lustrację na wątku czas zacząć, dawać tu najbardziej pierdzioszkowate wypowiedzimoremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Paszczu to może Ty będziesz moją parą? Bursztyn porzuciła mnie juz chyba na zawsze!
Nie wiem, nie wiem wstać już?
O tej porze wstawać?
Nie opłaca się. Zaraz się ściemni.ComeToMeBaby, Dziobak, sandra80, anulka1978, Reni, BISCA, Sabina, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Phii tez tak pierdziuchowalam na poczatku kariery ovufriendowej na innym watku
ha, ja nigdy nie pierdzioszkowalam! moj pierwszy post tu jest wlasnie o tym, ze sie nie nadaje na inne watki (mam wrazenie, ze czym mlodsze, tym wiecej pierdziochowania)moremi, sandra80, ivf-ivf, kapturnica, Sabina, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Paszczu to może Ty będziesz moją parą? Bursztyn porzuciła mnie juz chyba na zawsze!
Nie wiem, nie wiem wstać już?
Reni, pamietasz, ja juz poprzednim razem chcialam byc z Toba w parze, ale zes mnie olala dla bursztyna.. ja bardzo chetnie..
Niemniej sadze, ze Ty sie wyrobisz wczesniej niz ja.. z klinika moze bym i zdarzyla, ale zeby dostac ok od ubezpieczyciela na bank troche potrwa..Reni, Simba, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Kurcze Paszcza ale ten czas leci.
Doczytałam ze wracacie do kliniki i pomyślałam : szybko zaczynają.
A teraz dojrzałam w Twoim suwaku ze Adaś juz skończył 9 miesięcy.
A przecieź "dopiero" się urodziłpaszczakin, Simba, BISCA, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zaraz powołamy jakąś komisjęalbo dwie.
no i wybierzemy pierdzioszka wątku, jak na każdym podium są 3 miejsca
macduska, moremi, efcia, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no i wybierzemy pierdzioszka wątku, jak na każdym podium są 3 miejsca
Juz nie moge sie doczekac.
Szczegolnie dlatego, ze mnie to ominie.
Tez nigdy pierdziochy mi przez gardlo nie przeszly.
Ja nawet nigdy nie powiedzialam do wlasnej rodzicielki per mamusiu.
Pani Matko to i owszem. ☺sandra80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
sandra80 wrote:było już dziś o jedzeniu?
nie?
no to zjadłam właśnie placek po węgiersku i spaghetti carbonarę pęknem zaraz
O, o jedzeniu. moge!
jako ze wraz z noworocznym postanowieniem montignacowania przywrocilam do zycia moja ortoreksje (pamietaja?) uklecilam wczoraj mielonke z indyka na kanapki weglowodanowe.. Mimo,ze bez tluszczy wyszla zajebista. Takze przywracam do zycia zytni chleb, bo ostatnio tylko czystoziarnisty i czystoziarnisty
sandra80, Magdala, Simba, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Juz nie moge sie doczekac.
Szczegolnie dlatego, ze mnie to ominie.
Tez nigdy pierdziochy mi przez gardlo nie przeszly.
Ja nawet nigdy nie powiedzialam do wlasnej rodzicielki per mamusiu.
Pani Matko to i owszem. ☺
ja też przeglądam swoje posty i nie mogę się doszukać, chyba nie umiem pierdzioszkować i lukrować, nic no muszę się nauczyć jakośMagdala, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Gile.
Przez te okrutne wiewiorki, nie mozemy dokarmiac gili, ktore przylatuja do ogródka. Wiewiorki wszystkie karmniki rozwalaka i wyzeraja pasze swinie jedne.
Regularnie spaceruja tez u nas cudze koty i lisy poldzikie.
I inne ptaki, ale gili najbardziej mi szkoda.Dziobak lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mimbla wrote:świetny patent
ja też maniak zielonej herbaty i długo temat wałkowałam z moim (jeszcze) aktualnym ginem. Jego zdaniem, (tak samo jak czarna herbata) wypłukuje trochę kwas foliowy ale nie są to jakieś kosmiczne ilości, nie trzeba odstawiać jej całkowicie -
zwłaszcza gdy w miarę dobrze się odżywiasz a ów kwas - suplementujesz.
Także nie daj się zwariować. Takie jest moje zdanie.