35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Wow, faktycznie zaiwania
A ta druga połówka to jeszcze szybciej zleci
3 trymestr to już ekspres a potem czas zwalnia i się czeka na poród
"Poród" - tego słowa jeszcze nie ma w moim słownikupaszczakin, caffe, moremi, efcia, Sabina, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Natka, a jak Francesko? Daje juz pospac?
ładnie się już usmiecha, tylko często dostaje czkawki
paszczakin, beates, caffe, BISCA, moremi, efcia, Sabina, iwcia77, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A moje starsze dziecko znowu wyrosło z ubrań. Kiedy on przestanie rosnąć?
Muszę na zakupy jutro jechać bo choinkę w sobotę mają a wyjściowe dżinsy do kostki. :-o
doszyj mu zakladkiBISCA, moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Możesz już. Reszta dołączy w trakcie.
To na co masz ochote? Wino, czysta czy jakiś inny wiskacz ?
M. zawsze tak sobie marzył " jak będziemy na swoim to będę miał duzý barek , pełen roznorakich alkoholi". No i zaczął juz zbierać ( choć barku jeszcze nie ma ). Takie hobbymacduska, sandra80, anulka1978, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zobaczysz, że pozostawi niezatarte wrażenie.
u mnie porod to jeden z najfajniejszych dni mojego zyciaBardzo milo to wspominam i to wcale nie tylko przez fajny jego wynik, ale jako sam proces. ekscytujacy czas
jezzzu, ale sie rozrzewnilam !
chcem!
caffe, BISCA, moremi, Dziobak, efcia, Sabina, beates, iwcia77, Kisiel, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:To na co masz ochote? Wino, czysta czy jakiś inny wiskacz ?
M. zawsze tak sobie marzył " jak będziemy na swoim to będę miał duzý barek , pełen roznorakich alkoholi". No i zaczął juz zbierać ( choć barku jeszcze nie ma ). Takie hobby
Eeee a soku nie masz? Po niedzielnej imprezie jakoś mi z alkoholem nie po drodze.beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:u mnie porod to jeden z najfajniejszych dni mojego zycia
Bardzo milo to wspominam i to wcale nie tylko przez fajny jego wynik, ale jako sam proces. ekscytujacy czas
jezzzu, ale sie rozrzewnilam !
chcem!
Podzielam Twoje uczucia.paszczakin, beates lubią tę wiadomość
-
Która ma lepszy dzień niż ja?
Wsiadam w auto ...oszczędzanie energii się włączyło ale uff odpalił. Przejechałam ze 4 km komputer wyświetla stop i roue arriere droite crevee. No to rozkminiam po kolei co i jak. Haratam koło które waży ponad 20 kg z bagażnika modląc się żebym miała na tyle siły żeby śruby odkręcić. Spocona bo przecież ubrana jak na syberie, zadowolona z siebie jadę na zakupy. Wracam do domu, duma mnie rozpiera, chwalę się przez neta i nagle czytam taki tekst- Kochanie my na zimówkach nie mamy czujników to było błędne ostrzeżenie
A teraz leżę i kwiczę bo chyba za ciężkie to koło byłoBISCA, moremi, caffe, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, Iwone, Bozia3, efcia, beates, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
macduska wrote:Eeee a soku nie masz? Po niedzielnej imprezie jakoś mi z alkoholem nie po drodze.
Nie chcę być niegościnna , ale do pracy musze jeszcze wyskoczyć.
To postawie na stole , ok ?!
Częstuj się prosze !
Ps. Jakbyś zmieniła zdanie, to alkohole są w szafce pod telewizoremBISCA, macduska, ania.g, sandra80, Dziobak, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość