35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Większość tu pierdzioszkowała na początku.
Mnie osobiście nie przeszkadza, że ktoś ma fasolkę, fasolikę czy inną roślinkę. Bo określenie "fasolka" jest dla mnie na poziomie takim samym, jak inne określenia, które tu padały, ale nie będę ich wymieniała.
Niech sobie każdy określa jak chce i mi nic do tego, ale nie lubię gdy ktoś narzuca, ze jedne określenia są lepsze niż inne.ivf-ivf, BISCA, Bozia3, Iwone, efcia, krycha.stara, iwcia77, Berenika lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Kurcze Paszcza ale ten czas leci.
Doczytałam ze wracacie do kliniki i pomyślałam : szybko zaczynają.
A teraz dojrzałam w Twoim suwaku ze Adaś juz skończył 9 miesięcy.
A przecieź "dopiero" się urodził
Biorac pod uwage, ze powrocilismy na rynek 4 miesiace po porodzie to juz znowu "dluuuuuuugo" sie staramy
beates, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:O, o jedzeniu. moge!
jako ze wraz z noworocznym postanowieniem montignacowania przywrocilam do zycia moja ortoreksje (pamietaja?) uklecilam wczoraj mielonke z indyka na kanapki weglowodanowe.. Mimo,ze bez tluszczy wyszla zajebista. Takze przywracam do zycia zytni chleb, bo ostatnio tylko czystoziarnisty i czystoziarnisty
Ostatnio bardzo duzo mysle o diecie w moim domu. Bardzo duzo. Zastanawiam sie nad zmianami. Takimi duzymi.
Glownie chodzi mi o zdrowie i chec unikniecia chorob cywilizacyjnych (mama-cisnienie, ojciec-cukrzyca i nowotwor).Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Gile.
Przez te okrutne wiewiorki, nie mozemy dokarmiac gili, ktore przylatuja do ogródka. Wiewiorki wszystkie karmniki rozwalaka i wyzeraja pasze swinie jedne.
Regularnie spaceruja tez u nas cudze koty i lisy poldzikie.
I inne ptaki, ale gili najbardziej mi szkoda.
nie mozecie paszy na sznurkach wieszac? ptaki ladnie potrafia ze sznurkow jesc, a wiorki sie na nich nie utrzymaja..anulka1978, Magdala lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Gile.
Przez te okrutne wiewiorki, nie mozemy dokarmiac gili, ktore przylatuja do ogródka. Wiewiorki wszystkie karmniki rozwalaka i wyzeraja pasze swinie jedne.
Regularnie spaceruja tez u nas cudze koty i lisy poldzikie.
I inne ptaki, ale gili najbardziej mi szkoda.
Wiewiórki cudne som
Cudze koty tępięnie lubię, oj nieeee
-
anulka1978 wrote:Wiewiórki cudne som
Cudze koty tępięnie lubię, oj nieeee
Polskie tak. Umnie grasuja te mutanty amerykanskie. Szare. Bardzo zle.
Ale ostatnio seksily sie na galezi i nie mialam serca im przerwać.anulka1978, efcia, iwcia77, Berenika lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:o ja Dusia, jak ladnie i jak okropnie
Anulka, oby sie ladnie rozwijalo..
ja juz po bojach- wyrzygalam szefowi wszystko, co mi na sercu lezalo.. zobaczymy co z tego bedzie, szef powiedzial, ze jego zadniem jest zeby miec tu szczesliwego paszczaka.. hmm, chyba sie nasze wizje szczescia nie pokrywaja, ale tego juz mu nie mowilampaszczakin, beates, anulka1978, moremi, ania.g, efcia, krycha.stara, Sabina, iwcia77, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A wlasnie Renek nic nie wiesz co z Bursztynem???Calkiem zdezerterowala z watku ?
Simba, Berenika lubią tę wiadomość
-
I powiem Wam, ze opieka nad osoba starsza niczym nie różni sie od opieki nad malym dzieckiem.
Ubieram, sprowadzam ze schodow, karmie regularnie, na spacer zabieram. A w sumie to z Alexem mam mniej klopotu.
Na pewno wpisze to do cv.
Wlasnie takiego niedoledztwa chcialabym uniknac.Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ech, tak sobie zdjecia poogladalam od urodzenia Adasia.. jakby wieki minely, jak to bylo dawno!
jakie to kompletnie inne dziecko jest, juz czlowiek nie pamieta tego malucha..
a to tylko 9 miesiecy..beates, moremi, efcia, Simba, Sabina, iwcia77, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:I powiem Wam, ze opieka nad osoba starsza niczym nie różni sie od opieki nad malym dzieckiem.
Ubieram, sprowadzam ze schodow, karmie regularnie, na spacer zabieram. A w sumie to z Alexem mam mniej klopotu.
Na pewno wpisze to do cv.
Wlasnie takiego niedoledztwa chcialabym uniknac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 12:55
ivf-ivf, anulka1978, Iwone, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Kurcze Paszcza ale ten czas leci.
Doczytałam ze wracacie do kliniki i pomyślałam : szybko zaczynają.
A teraz dojrzałam w Twoim suwaku ze Adaś juz skończył 9 miesięcy.
A przecieź "dopiero" się urodził
Prawie tak szybko jak ostatnia Ani.gkapturnica, beates, moremi, efcia, Sabina, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Doobry, nawet bardzo bo z bladziochem
Anula, niech ci ciemnieje. Ja mam na koncie 3 ciąże i zero bHcg. Jak nie masz jak to weź niech córa kupi ci z 3 testy ale tej samej firmy. I zrób je o tej samej porze i zobaczysz czy kreska jest ciemniejszaja tak sprawdzalam. Plamienie to nic takiego, tez miałam i to spore brudzenie w ciąży nr 1
Trzymam kciuki! Za wszystkie
Wyszła ode mnie Polozna, ostatni raz byla. Na koniec powiedziala : do zobaczenia znowu, tym razem do dziewczynki przyjdętaaaa, chciałabym ale... A może życie przyniesie mi niespodziankę
beates, BISCA, moremi, Iwone, efcia, Sabina, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ano, czas popierdziela.. jesli mamy sie trzymac zalozen (2 lata roznicy miedzy dziecmi), to czeba sie spinac.. nie ma to tamto..
Biorac pod uwage, ze powrocilismy na rynek 4 miesiace po porodzie to juz znowu "dluuuuuuugo" sie staramy
Popieram plan
paszczakin, caffe lubią tę wiadomość