35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bry
Bułeczki z bananami i cynamonem zrobione, pranie się robi, zmywarka pracuje, syn nakarmiony śpi, a ja wcinam owsiankę i obejrzę film. Jakoś mnie natchnęło na Holliday.
Miłego dnia.
Magdala, ja też szydelkowałam i zrobilam sobie fajną bluzkę z rozszerzanymi rękawami, a później drugą. Torebek i sakiewek nie zliczę. W ramach przypomnienia miałam zrobić otulacz na chustę (teraz na syna zarzucam kocyk z polaru) i poprosiłam męża, żeby zamówił 6 motków wybranej przeze mnie włóczki z wełną. Zamówił jeden. Chyba wydziergam mu chustkę do nosa i obrażę się jeżeli nie będzie jej nosiłpffffff
i bułek z bananami
ivf-ivf, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Anulka, to nawet nie jest cień cienia! To krecha typu bladzioch jest!
Bete, musze daleko jechac - tu mi nie zrobią w miescie
50km leciec?
Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to sie nie odwaze sama leciec, u nas warunki dojazdowe do tego pierwszego miasta sa tragiczne, pługu tu nikt nie widział, a jeszcze potem 50km i przejechac przez Olsztyn z tramwajami, no way!
Musialabym z mezem wieczorem gnać... w sobote bede w Olsztynie, wtedy moge bete zrobic
Wiecie co, stresuje sie
Martwi mnie jednak ta temperatura, mam podbarwiony leciutko sluz
Boje sie chodzic do wc ze strachu przed @
Paranoja jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:19
Dziobak, Bozia3, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja nie robiłam też nigdy bety, w tym dzikim kraju nie wiedza co to.
Uznałam, że jest kreska - jest ciąża i tego się trzymalam.
Bo to tak jest. Jak się nie ma możliwości, to się cieszy z tego co jest. A jak są, to wszystkie się sprawdzaDziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Anulka, to by pasilo. Nowe często zachodzą od razu.
Oby się udało!
Jak wszystkie jak wszystkieA ja to co...cholera jasna po co ja czytałam te wszystkie posty , odrazu ovu za starą mnie wzieło
Anulka super niech moc będzie z Tobąanulka1978, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyAnulka witaj w świecie srajacych zarem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:23
*aga*, anulka1978, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g, macduska, Mimbla, paszczakin, Mega, Simba, efcia, krycha.stara, iwcia77, Berenika lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Tu wlasnie widac jak na dłoni że życie na pustkowiu ma swoje plusy i minusy - na bete 50km, poród? 50 km, a jakże... obłęd...
Ide po zielona herbatę, wystygła dawno
jedź na betę inaczej się będziesz zastanawiać i porównywać intensywność testów. Ciąża jest na bank, trzymam kciuki*aga*, anulka1978, Jastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Anulka witaj w świecie srajacych zarem
Ja jestem panikarą do potęgi, wszystkim się przejmuje, okropnośc
Sandra w sobotę będę w "wielkim mieście" hahah
Szkoda ze te krechy nie sa takie mega megaSabina, efcia lubią tę wiadomość
-
anulka - nie masz w domu lutki albo dupka? Profilkatycznie mogłabyś się zacząć wzmacniać troszkę - coś się na pewno zadziało - siedź spokojnie na dupie i czekaj na sobotnią betę...po co masz pędzić dziś tyle km? I tak to niczego nie zmieni.....
Magdala, Dziobak, Sabina, BISCA, efcia, krycha.stara, iwcia77, Berenika lubią tę wiadomość