35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Magdala jeszcze mi się przypomniało. Mam znajoma w moim wieku. Starali się o dziecko długo. Po drodze trzy późne poronienia. Dramat.
Nie znana przyczyną, teoretycznie wsio ok. A dziecka nie było.
Trafiła do jakiegoś doktora magia co robił diagnozę na podstawie analizy składu włosa. Ustalił jej dietę, suplementy. Zabiegi. Przez chyba dwa lata tylko trzy dni nie trzymała diety. Zawzięła się.
I zaszła w ciąże, urodziła bez problemów. Po trzech latach niespodzianka i druga ciąża.
Moim zdaniem każdy sposób w miarę racjonalny jest dobry. W końcu co jest do stracenia?
Bo ja wlasnie uwazam, ze takie holistyczne zabranie sie za przywrocenie rownowagi jest sensowne.
Ale trudnoby mi bylo dwa lata na diecie jechac. Podobno po 6 tygodniach jest juz jakis efekt.
Ok. Moj plan: Dieta, joga i akupunktura.
Zwazywszy moj slomiany zapal nic z tego nie bedzie, ale kto mi zabroni planowac.Mega, Dziobak, macduska, BISCA, moremi, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Sabina wrote:Mega polubiłam za zarelko. A za plamienie tule
Sabina lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Spoko. Już przyjęłam do wiadomości, że córka jedynaczka zostanie
Daj spokój... Za parę dni nastrój ci się poprawi. Zobaczysz. Będziesz działać dalej. Nie smutkajIwone, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:ze chcialabym a misie nie chce:-) ?
SolarPolar wrote:Ja o pszczolach - Iwonka mnie bedzie wspierala, poduczy itp. Ja chce miec duzo dzieci:-) a w takim ulu to ich duzo nie?
Nie ma sprawy, będę Cię wspierać. Możemy się nawet przy ulach umówić, bo ja mieszkam blisko opolskiego.
Nie wiem tylko czy zdajesz sobie sprawę ile tych dzieci będziesz miała
W okresie lata w bardzo silnych rodzinach jest ich 70 – 80 tysięcy. Jesienią w przeciętnej rodzinie pszczół jest ich od 20 -25 tysięcy. Ty masz 5 uli to sobie policzWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 22:36
iwcia77, SolarPolar, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
a te znowu o jedzeniu
wolałam jak gadałyście o seksie i prasowowaniu
jeszcze rok i zaczniemy gadać o naftalinieMega, Mimbla, Simba, iwcia77, moremi, SolarPolar, Kisiel, Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, sandra80, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mega
Daj spokój... Za parę dni nastrój ci się poprawi. Zobaczysz. Będziesz działać dalej. Nie smutkajtak porostu czuje, ale się jeszcze trochę pobawię
Iwone, Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc.
Ja tu w ogóle dzisiaj byłam ?
Idę spać.
Jakiej marki naftaline używacie?
Czuje jak mi mole endometrium nadgryzajaReni, iwcia77, Mimbla, macduska, moremi, SolarPolar, Mega, Kisiel, BISCA, Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, Jastra, Dziobak, efcia, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Trudno. Ja już nie mogę, a jeszcze gdzieś w podświadomości tli się nadzieja że może jednak.
Iwone i na prawdę nic a nic nie możesz zrobić?moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a te znowu o jedzeniu
wolałam jak gadałyście o seksie i prasowowaniu
jeszcze rok i zaczniemy gadać o naftalinieMimbla, macduska, Mega, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, sandra80, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:cos ty! o dzierganiu skarpet na drutach lewym oczkiem , szydelkowaniu zazdrosek do kuchni i wyszywaniu krzyzykowym
Robilam to w liceum.
Oprocz dziergania skarpet. Ale fajna, czarna kamizelke z frendzlami wydziubalam sobie na szydelku.
A za rok bedziemy wciaz o kupach. Te, co jeszcze swoich sie nie doczekaly wniosa swoj kaganek w temat.
A reszta normalnie. Zarcie, picie i seks.iwcia77, moremi, Mega, macduska, Kisiel, BISCA, *aga*, ComeToMeBaby, sandra80, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.