35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 16:50 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 stycznia 2016, 17:59
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:u mnie porod to jeden z najfajniejszych dni mojego zycia
Bardzo milo to wspominam i to wcale nie tylko przez fajny jego wynik, ale jako sam proces. ekscytujacy czas
jezzzu, ale sie rozrzewnilam !
chcem!
Uffffff..... czyli nie taki diabeł strasznymacduska, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Nie wiem, może jestem inna, ale nie spotkałam się z czymś takim, agresją, złością, frustracją, nie ogarniam tego, a może przesadzam?
Nie przesadzasz. Dla mnie to smutne, co się może stać z człowiekiem.krycha.stara, ivf-ivf, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Czy ktoras zatem Ciebie obgadala? Obrazila czyms? Nie ma mnie tam i w sumie dynda mi, co tam ewentualnie jest o mnie pisane. Ale odnosze wrazenie, ze Tobie cos tam nie przypasowalo, o co jestes teraz rozzalona?
nudy takie same jak tu -
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:00 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 20 stycznia 2016, 17:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam z lyzew. Da się jeździć że skrecona noga
I właśnie dzwonił chłop. W drodze do sklepu z zabawkami zapłacił mandat za prędkość. Czterysta... Ile by za to klocków było...krycha.stara, macduska, ivf-ivf, Sabina, efcia, Iwone, iwcia77, Bozia3, moremi, Berenika lubią tę wiadomość