35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Co tam zrobi to jego sprawa - moze nawet nie bedzie musial do Dojczow jechac - ma sasiadke Syryjke, razem do szkoly chodza. Mi to nie bedzie przeszkadzalo byle by nie Andzela:-) lub Antos.
Ale mi jest tak łatwiej myśleć. Nie mieszkamy w katolickiej i rodzinnej Polsce, gdzie bardziej normalne jest, że ślubny maz bije żonę, niż że 2 kobiety mieszkają razem.pinda67, krycha.stara, iwcia77, paszczakin, moremi, anulka1978 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No ale Twoja corka prostaka, chama, agresora Norwega czy Polaka czy Kenijczyka sobie nie wezmie.
Chociaż większość z was twierdzi, że miłość nie wybiera. A ja myślę, że doświadczenia życiowe robia swoje, a ona już jakieś ma, chociażby obserwując swoją matkę.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mam taką nadzieję.
Chociaż większość z was twierdzi, że miłość nie wybiera. A ja myślę, że doświadczenia życiowe robia swoje, a ona już jakieś ma, chociażby obserwując swoją matkę.
[/QUOTE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:05
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Ja swojego dopiero od cycka odstawiłam i nie zajmuję się aż tak wybieganiem w przyszłość.
Jak mój mały dorośnie to pewnie można się będzie z dronami żenić, albo innym dziadostwem, więc wtedy się będę martwiła gdy mi robota do domu przyprowadzi.Dziobak, SolarPolar, krycha.stara, Sabina, iwcia77, Kisiel, Bozia3, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Musialby byc Rikiem Martinem by zaplacic surrogatce za dzieci - to takie niefajne.
kapturnica, krycha.stara, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, anulka1978 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:I srodowisko w ktorym sie obraca. No mnie nigdy nie zainteresowal "dresiarz" czy damski bokser wiec czemu mialby moj syn zainteresowac sie Andzela czy Twoja corka burakiem?
Tu niewiele mamy do gadania jeśli chodzi o preferencje. Ale caffe ma.racje, mamy jeszcze parę ładnych lat.
caffe, krycha.stara, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja niestety nie uważam, że związki jednopłciowe to norma... może nawet jestem homofobem, pewnie bym miała problem z zaakceptowaniem tego, znsm kilka lesbijek o lewackich poglądach i niestety nie lubię, gejów też znam, ale oni z tych mało tęczowych
SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość