35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ja swojego dopiero od cycka odstawiłam i nie zajmuję się aż tak wybieganiem w przyszłość.
Jak mój mały dorośnie to pewnie można się będzie z dronami żenić, albo innym dziadostwem, więc wtedy się będę martwiła gdy mi robota do domu przyprowadzi.[/QUOTEWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:06
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja nie mowie ze bym go przestala kochac i nie zaakceptowala . Pisze, ze mialabym z tym duzy problem .
Mam podobnie. Zaakceptowałabym pewnie ale cięzko by było. Na szczęście obserwuję u moich synów prawidłowe zachowania w tej materii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:15
ivf-ivf, SolarPolar, caffe, Dziobak, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:W jakiej ciazy, to anulka jest w ciazy. Co prawda ja zadnej kreski bladej ani nawet cienia nie widze, ale skoro wiekszosc widzi i gratulacje sklada, to pewnie ta kreska tam jest, tylko ja za slabe szkla mam i czas na wymiane
Swoja droga wiedzialam, ze tak bedzie. Kometa, nie nerwuj sie, takie prawo tego zycia, ze nowe zachodza na-ten-tychmiast i chocbys 100 nowych kont utworzyla, jestes tak samo stara jak ja i musiasz swojej probowki pilnowac, nie ma letkokrycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kisiel, Ty już wracasz do Polski?
Wieczór bry
Nie nie wracam , teraz tylko na urlop od 13 do 21 lutego
Na urlopie wizyta u gina i decyzja co dalej
W sumie jestem też już po wizycie u tutejszego gina i tu mam czas do 43 roku życia
Wiec mam dylemat co robić
W pl po 2 nieudanych procedurach
Czy tu w Nlmacduska, SolarPolar, ComeToMeBaby, beates, krycha.stara, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra to która dzisiaj prasuje?
Świętujemy połowinki ciażowe. Beates stawia!
Ja mogę dostawić co nieco z okazji najkrótszej @ w moim życiu. Niecałe dwie doby. Upiję się na smutno.
SolarPolar, ComeToMeBaby, beates, krycha.stara, Sabina, iwcia77, Kisiel, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
Kisiel wrote:Wieczór bry
Nie nie wracam , teraz tylko na urlop od 13 do 21 lutego
Na urlopie wizyta u gina i decyzja co dalej
W sumie jestem też już po wizycie u tutejszego gina i tu mam czas do 43 roku życia
Wiec mam dylemat co robić
W pl po 2 nieudanych procedurach
Czy tu w Nlkrycha.stara, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Fakt to jrlest okazja ale ja nie pije. Intensywnie dom Simby i pepek Julki oblewalam, czas na regeneracje watroby - lata juz nie te:-)
Nic nie mów. Ja myslałam, ze umieram w nocy z niedzieli na poniedziałek.SolarPolar, beates, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Fakt to jrlest okazja ale ja nie pije. Intensywnie dom Simby i pepek Julki oblewalam, czas na regeneracje watroby - lata juz nie te:-)
SolarPolar, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia, no to może ja się napiję?
Człowiek na chwilę foruma opuści i tyle dialogów go omija
Zdrówko! Chluśniem bo uśniem!SolarPolar, macduska, krycha.stara, ivf-ivf, Sabina, Mimbla, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Piatkowa uczennica?
Co tym razem przypaliła? Patelnię?
Ja to nie rqozumiem nastolatek. Chyba dawno temu byłam jedna z nich.Jastra, macduska, Sabina, iwcia77, efcia, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Patelni nie domyla, dziś focha ma i tyle. I zmarzla na łyżwach, rozumiecie. Mówiłam, że -12 jest, ale zapomniała czapki i rękawiczek, no i ktoś musi być winny. No i w nogi zmarzla, bo jesienne buty miała, bo trzeba ładnie wyglądać, a te zimowe to takie śniegowe są, już nie takie ładne...
Ja to nie rqozumiem nastolatek. Chyba dawno temu byłam jedna z nich.
Ja tez samej siebie z czasow podstawowki nie rozumiem. Zdejmowanie czapki jak tylko ze wzroku mamie zniknelam, no i obowiazkowo rozpieta kurtka. Dzizas
No ale chyba wszystko trzeba przejsc po koleiiwcia77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny