35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Wczoraj podjelam tez dyskusje z mezem dot. Przyprowadzenia przez syna( w przyszlosci) Arabki, Azjatki, Murzynki a Antosia. Powiedzialam mu jakie zdanie maja inne dziewczyny ( Dziobaka) , ze jak syn przyprowadzi Antosia to z natura walczyc nie bedzie. Na to maz - a od koedy zwiazek dwoch mezczyzn jest naturalny? Gdyby tak bylo to by ludzkosci nie bylo. No ma racje jednak. No bo zwiazek kobiety i mezczyzny innych ras jest naturalny ale dla niektorych nieakceptowalny i ma podloze rasistowskie.
Po grząskim gruncie stąpaszkrycha.stara, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez dobrze sie czuje kiedy zakladam dSolarPolar wrote:Mam lustro i widzialam Wasze zdjecia. Ale spokojnie - nie moge doczekacresy i gumniaki ,naprawde ,odnalazlam sie na mojej wsi
moja Helka tez ma swoje male kaloszki
sie wsi- gumiakow, dresow i jakiejs fikusnej mycki na glowie.
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Wczoraj podjelam tez dyskusje z mezem dot. Przyprowadzenia przez syna( w przyszlosci) Arabki, Azjatki, Murzynki a Antosia. Powiedzialam mu jakie zdanie maja inne dziewczyny ( Dziobaka) , ze jak syn przyprowadzi Antosia to z natura walczyc nie bedzie. Na to maz - a od koedy zwiazek dwoch mezczyzn jest naturalny? Gdyby tak bylo to by ludzkosci nie bylo. No ma racje jednak. No bo zwiazek kobiety i mezczyzny innych ras jest naturalny ale dla niektorych nieakceptowalny i ma podloze rasistowskie.
SolarPolar, Sabina, Sabina, macduska, kapturnica, krycha.stara, Mimbla, iwcia77, Bozia3, moremi, megan8, anulka1978 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:E nie . Spodobalo mi sie stwierdzenie. Ja znam Azjatow, Murzynow, Indian z dlugoletnich pobytow w ich krajach i mi zupelnie nie przeszkadza kolor skory jesli jest fajnym czlowiekiem. Jakby mi Andżele z warszawskiej Pragi przyprowadzil z koorwem w oczach i nozem w bluzie to mialaby cos naprzeciwko.
no w Polsce bardziej prawdopodobna jest wersja "praska"niż azjatka czy inna czekoladka.
kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:no w Polsce bardziej prawdopodobna jest wersja "praska"
niż azjatka czy inna czekoladka.
Sabina, ivf-ivf, kapturnica, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość