35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dziobak przybij pionę ,u nas tez 5.0 na półrocze
. Młody lotów nie zaniża a co rok przeciez trudniej .Najwazniejsza i tak bedzie za rok 3cia gimba bo potem juz liceum sie klania
Ja ogrzewam dom wunglem i z drzewa to bukiem bo to drzewo jako opałowe najlepsze.Jest twarde , daje wysoka temperature i długo sie spala. Kupuje na metry w lesie albo zalatwiam po znajomosci niezle kawaly na zakladzie drzewnym , w ktorym pracuje moja mama.Mamy swoj las ale z niego usuwamy tylko te powalone albo chore.Szkoda by bylo debem palic w piecu, lepiej pociac na deski i zrobic jakies meble.
Co ja to mialam jeszcze .
A wiem . Ivifka Ty sie nie smiej tylko pieprzowy gaz w torbe ładuj coby Cie jaki emigrant nie wział za obiekt pożadania
A teraz sama w piecu palisz? Dajesz rade? -
ivf-ivf wrote:A teraz sama w piecu palisz? Dajesz rade?
Mogłabym gazem ogrzewac ale albo poszłabym z torami albo lekko marzła.Bo nie ma co sie oszukiwac w piecu zrobi porzadna temperature w momencie i chata ciepla a przy gazie licznik by czkawke łapałivf-ivf, Iwone, anulka1978, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Ewka, postaraj sie byc mila, bo Cie znowu zblokuja. Wiem, ze Cie tutaj niewiele osob lubi, przez co i mi sie obrywa jak Ciebie bronie. Ale prawda jest taka, ze jestes inteligentna osoba, z ktora mozna naprawde ciekawie porozmawiac.
Krysia, problem nie tkwi w tym, czy ktoś lubi czy nie, nie trzeba wszystkich lubić. Problem polega na tym, że ona sie pojawia tutaj tylko po to, żeby jątrzyć, obrażać i konfliktować się z innymi. Robi to z premedytacja, celowo... pierwszy post i bum, tak za każdym razem.kapturnica, efcia, iwcia77, Mega, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
pinda67 wrote:poza tym któras mi powiedziała że uroda nie gzreszysz więc tym bardziej....spokojna głowa
Nie wstawialam tu swoich zdjęć i nie wstawię bo nie chcę, żeby jakaś maniaczka je podglądała. Nie wiesz jak wyglądam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 16:39
krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-