X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jak tam jajca, odczuwasz coś? :P poza chcicą oczywiście :P

inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, jak tam jajca, odczuwasz coś? :P poza chcicą oczywiście :P
    powiem CI, że odczuwam... z prawej strony w jajniku mam jakby zakwasy - ciągnie mnie tak co godzinę...nie wiem, czy to kwestia wiesiołka, czy clo...miałam tak chyba ze 2 cykle temu.....

caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba dobry znak :) podzielisz się ze mną doświadczeniami jakby co, bo Ty pionierką jesteś z tej naszej grupy :P

A wiesiołka bierzesz razem z clo?

inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak - w tym miesiącu spróbowałam połączyć wiesiołka, clo i zioła kogutowe...full wypas..:) ale już nie będę cudować w takim razie z żelami i sodami...tu spróbuje normalnie i zobaczymy....

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzutka wydaje mi sie z tego co mi lekarz kiedyś mówił bo ja brałam progesteron na wyrównanie cykli,ze podaje się go zwykle właśnie od 16 dc bo zwykle owulka powinna być około 14 - 15 dc a po niej właśnie progesteron wzrasta lub powinien wzratać.

Bozia fajnie nazwałaś to odczucie ja podobnie mam ale z dwóch stron nie jak zwykle z jednej ale też nie cały czas tylko rano troche a potem raz na kilka godzin. Cieszę sie,ze takie ładne te jajeczka masz i mam wielką nadzieję,ze sie Tobie uda w tym cyklu już jesiennym :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Rzutka wydaje mi sie z tego co mi lekarz kiedyś mówił bo ja brałam progesteron na wyrównanie cykli,ze podaje się go zwykle właśnie od 16 dc bo zwykle owulka powinna być około 14 - 15 dc a po niej właśnie progesteron wzrasta lub powinien wzratać.

Bozia fajnie nazwałaś to odczucie ja podobnie mam ale z dwóch stron nie jak zwykle z jednej ale też nie cały czas tylko rano troche a potem raz na kilka godzin. Cieszę sie,ze takie ładne te jajeczka masz i mam wielką nadzieję,ze sie Tobie uda w tym cyklu już jesiennym :)
    Dzięki Inesska - przeglądam wykresy i Ty masz często dobrą rękę w prognozowaniu zielonych kropek...:)
    Ja też trochę sprzątam..ale coś opadłam z sił....nic mi się nie chce..:)

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello
    ja już opadam z sił jak tylko rano wstanę z łóżka :P

inessa, Iwone, Lucky, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 21 września 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde,a chłop mi dziś oznajmił,ze zjedzie ok.15.10 no i dupa nie uda się wtedy zajść w ciąże choćby skały srały.I znów wszystko w czasie się przedłuży.Mam psm :(

inessa, Iwone, Bozia3, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś sprzątałam cały dom i na zakupach byliśmy i teraz ledwo żyje na kregosłup ufuuf
    Bozia miło mi ale wiesz nie zawsze mi sie udaje stwoerdzić cy komś sie ua tylko jak tu juz jestem od stycznia to njuz widziałąm wiele różnych wykresów i naprawde czasami cuda sie tu dzieją., jeżeli Ty masz tak piekne jajeczka to naprawde masz duzą szanse tylko serduszkować jak możesz już chociaż dwa dni przed owulką bo plemniczki muszą sie tam przygotować do ataku :D

Iwone, Bozia3, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem..zaczynam od jutra..:)

inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu współczuję tej straty cyklu, wiem jak to boli

Boziu, nie masz wyścia, musisz mieć ciążę w tym cyklu, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że zostałaś nominowana, [pdobnie jak Cafe. Wierzę w Was dziewczyny

ja czuję ciągnięcie w lewym jajniku, mimo iż to prawy owulował, no nic, mimo wstępnego luzu zaczynam trochę się spinać w końcówce, nawet sprawdziłam czy w domu jest jakiś test :) i jest

chciałabym żeby wyśnił mi się nowy maluszek :)
    spadam grzać się pod prysznic bo w domu zimnica

inessa, Mango, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky miałaś plamienie w 18dc - zdarzało Ci się kiedyś tak wcześniej? Bo to wygląda bardzo przepisowo..:)

inessa, Lucky, Mango, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky masz piękny ten wykres :)
    Oj zanosi sie na kilka dzieciatek nowych w tym miesiacu :)

Bozia3, Lucky, Iwone, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sumie nigdy nie miałam żadnych plamień między owu a @
    tak do końca nie wiem co to było, ale że noszę wkładki, to wydawało mi się że widzę różowy śluz (sorry za szczegóły), no bo co to mogło być, globulek żadnych nie brałam, buraczków nie jadłam
    staram się nie nakręcać

Bozia3, inessa, Mango, caffe, samira lubią tę wiadomość

• maja35 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A umnie też nici w tym miesiącu a zapowiadało sie fajnie.No coż trzeba próbować dalej.Na początek umówie się na wizyte do ginekologa,żeby sprawdzić czy wszystko ok,bo już 3 miesiące mam dziwne cykle i silne bóle brzucha i piersi.
    Trzymam kciukasy za was,żeby wam się udało.
    Ja zaczynam własnie 4 cykl starań.To prawda,że z wiekiem jest ciężej,bo przy 2 pierwszych ciążach zaszłam od razu i myślałam,że tym razem też tak będzie a tu lipa.

inessa, Iwone, Bozia3, Mango, caffe, samira, megan8 lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa jestem co u Nati :(

Maju trzymam kciuki za powodzenie, lepiej szybko się zbadać niż długo marnować czas licząc na cud. Zazdroszczę dwóch córeczek ;)

inessa, Bozia3, caffe, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wlasnie pakuje, jutro odlot, doslownie i w przenosni ;)

Mango, caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • promyk Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A jak paluszek?
    Dopiero teraz podczytalam - temperatura mnie dobija. Padlam i pospalam sobie. Paluch nie wyglada sexi. Opuszek w okolicy paznokcia rozbiera sie ze skory, jest zdretwialy,a staw nie chce sie rozruszac. Nad srodkowym stawem juz panuje,ale reszta jeszcze jest niechetna do wspolpracy.

samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Dopiero teraz podczytalam - temperatura mnie dobija. Padlam i pospalam sobie. Paluch nie wyglada sexi. Opuszek w okolicy paznokcia rozbiera sie ze skory, jest zdretwialy,a staw nie chce sie rozruszac. Nad srodkowym stawem juz panuje,ale reszta jeszcze jest niechetna do wspolpracy.
    oj, to trwa juz troche, mam nadzieje ze to koncowka tego utrapienia. Dostalas jakis antybiotyk?

inessa, promyk lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • promyk Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos tu zero antybiotyku...narazie probuje leczyc sie sama

inessa lubi tę wiadomość

Promyk
‹‹ 1305 1306 1307 1308 1309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ