35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Bozia, jak tam jajca, odczuwasz coś?
poza chcicą oczywiście
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRzutka wydaje mi sie z tego co mi lekarz kiedyś mówił bo ja brałam progesteron na wyrównanie cykli,ze podaje się go zwykle właśnie od 16 dc bo zwykle owulka powinna być około 14 - 15 dc a po niej właśnie progesteron wzrasta lub powinien wzratać.
Bozia fajnie nazwałaś to odczucie ja podobnie mam ale z dwóch stron nie jak zwykle z jednej ale też nie cały czas tylko rano troche a potem raz na kilka godzin. Cieszę sie,ze takie ładne te jajeczka masz i mam wielką nadzieję,ze sie Tobie uda w tym cyklu już jesiennymBozia3 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Rzutka wydaje mi sie z tego co mi lekarz kiedyś mówił bo ja brałam progesteron na wyrównanie cykli,ze podaje się go zwykle właśnie od 16 dc bo zwykle owulka powinna być około 14 - 15 dc a po niej właśnie progesteron wzrasta lub powinien wzratać.
Bozia fajnie nazwałaś to odczucie ja podobnie mam ale z dwóch stron nie jak zwykle z jednej ale też nie cały czas tylko rano troche a potem raz na kilka godzin. Cieszę sie,ze takie ładne te jajeczka masz i mam wielką nadzieję,ze sie Tobie uda w tym cyklu już jesiennym
Ja też trochę sprzątam..ale coś opadłam z sił....nic mi się nie chce..inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś sprzątałam cały dom i na zakupach byliśmy i teraz ledwo żyje na kregosłup ufuuf
Bozia miło mi ale wiesz nie zawsze mi sie udaje stwoerdzić cy komś sie ua tylko jak tu juz jestem od stycznia to njuz widziałąm wiele różnych wykresów i naprawde czasami cuda sie tu dzieją., jeżeli Ty masz tak piekne jajeczka to naprawde masz duzą szanse tylko serduszkować jak możesz już chociaż dwa dni przed owulką bo plemniczki muszą sie tam przygotować do atakuIwone, Bozia3, Lucky, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aniu współczuję tej straty cyklu, wiem jak to boli
Boziu, nie masz wyścia, musisz mieć ciążę w tym cyklu, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że zostałaś nominowana, [pdobnie jak Cafe. Wierzę w Was dziewczyny
ja czuję ciągnięcie w lewym jajniku, mimo iż to prawy owulował, no nic, mimo wstępnego luzu zaczynam trochę się spinać w końcówce, nawet sprawdziłam czy w domu jest jakiś testi jest
chciałabym żeby wyśnił mi się nowy maluszek
spadam grzać się pod prysznic bo w domu zimnicainessa, Mango, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no w sumie nigdy nie miałam żadnych plamień między owu a @
tak do końca nie wiem co to było, ale że noszę wkładki, to wydawało mi się że widzę różowy śluz (sorry za szczegóły), no bo co to mogło być, globulek żadnych nie brałam, buraczków nie jadłam
staram się nie nakręcaćBozia3, inessa, Mango, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
A umnie też nici w tym miesiącu a zapowiadało sie fajnie.No coż trzeba próbować dalej.Na początek umówie się na wizyte do ginekologa,żeby sprawdzić czy wszystko ok,bo już 3 miesiące mam dziwne cykle i silne bóle brzucha i piersi.
Trzymam kciukasy za was,żeby wam się udało.
Ja zaczynam własnie 4 cykl starań.To prawda,że z wiekiem jest ciężej,bo przy 2 pierwszych ciążach zaszłam od razu i myślałam,że tym razem też tak będzie a tu lipa.inessa, Iwone, Bozia3, Mango, caffe, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:A jak paluszek?
samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Dopiero teraz podczytalam - temperatura mnie dobija. Padlam i pospalam sobie. Paluch nie wyglada sexi. Opuszek w okolicy paznokcia rozbiera sie ze skory, jest zdretwialy,a staw nie chce sie rozruszac. Nad srodkowym stawem juz panuje,ale reszta jeszcze jest niechetna do wspolpracy.
inessa, promyk lubią tę wiadomość