WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    nawet nie zamierzam tego 'lajkować'
    trochę więcej wiary w siebie Cafe!
    bardzo bym chciała żeby Ci się udało
    Nie ma to jak opierdziel z rana :P ;)

inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie! Bozia caly zestaw ma przygotowany, deska do prasowania w pogotowiu - jakby co, fryzurka komunijna tez- niektorzy lubia troche perwersji ;) okno czyste jakby chcieli cos kombinowac na "glonojada", no bedzie sie dzialo, moze bialy dym zobcze ze swojego okna- moja mama ma mieszkanie na 9 p., wiec kto wie....bede obserwowac ;) :D jesli dolece tym zlomem oczywiscie.... o.O
    biały dym, hahaha

inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LouLou wrote:
    Czesc dziewczyny. Dopiero dolaczylam do ovu. Mam 34 lata i od 6 lat bezskutecznie staram sie o pierwsze dziecko. Jestem po nieudanym invitro, cukrzyce typ I i powoli juz trace nadzieje....
    Lou, mam dwie koleżanki, które też przeszły gehennę, ale się udało. Póki specjaliści dają szanse, to nie traćcie nadziei <3

inessa, Lucky, Mango, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajci u nas niestety pochmurno ale ciepło, dobrej niedzieli kazdej z Was życzę :D
    Bursztynkowi aby szcześliwie doleciał.
    Staraczkom miłej "pracy" :P :P :P
    Lou Lou witaj wśród nas mam nadzieję,ze i Tobie się w końcu uda zostać mamusią :D :D :D tu na ovu naprawde dzieją sie cuda :D
    Ja dziś zajmuje się meżem bo ma imieninki :D :P

Caffe a Ty dawaj serducha i musi sie przecież w końcu udać prawda !!!!!!!!!!
    Samirko co u Ciebie kochana jak zdrówko????????????????????????????????????
    Anna39 Twój wykres jest bardzo łądny a ta tempka musi pójść jutro w góre :)
    Lucky Tobie to już pięknie wychodzi ten wykresik :D
    A co u naszych zaciazonych nie dawają znaku życia ?????????????????????
    No i czesc staraczek też sie nie odzywa ????????? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 12:06

Bursztyn, caffe, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Inessko :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajci u nas niestety pochmurno ale ciepło, dobrej niedzieli kazdej z Was życzę :D
    Lou Lou witaj wśród nas mam nadzieję,ze i Tobie się w końcu uda zostać mamusią :D :D :D tu na ovu naprawde dzieją sie cuda :D

To maz Tomasz?

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj loulou . Bedzie dobrze.

caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety @ przyszla za wczesnie po 25 a nie po 28'dniach co spowoduje ze obecnyncykl pojdzie na strat bo w okresie owulacyjnym bede wygrzewala jajka na plazy ale bez meża. No nie, takie zycie.

Wczora bylam na spacecerze w lesie i zebralismy w godz. Koszyk podgrzybkow, susza sie teraz przy kominku. Notomiast czesc odlozylam kilka grzybow na zupe krem. Zobaczymy czy sie uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 13:00

caffe, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia przez trzy cykle bralam wiesiolka i bardzo odczuwalam jajkniki. Teraz mam jak zawsze czyli troszke je czyje i mam mega bol 10 min.

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe nic sie nie stanie jak wezmiesz progesteron pozniej. Lekarz mowia ao 16 dniu zakladajac ze okres kobieta ma ksiazkowy 28 dniowy i idealna owulacje w 14 dniu.

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    U mnie niestety @ przyszla za wczesnie po 25 a nie po 28'dniach co spowoduje ze obecnyncykl pojdzie na strat bo w okresie owulacyjnym bede wygrzewala jajka na plazy ale bez meża. No nie, takie zycie.

Wczora bylam na spacecerze w lesie i zebralismy w godz. Koszyk podgrzybkow, susza sie teraz przy kominku. Notomiast czesc odlozylam kilka grzybow na zupe krem. Zobaczymy czy sie uda.
    Zupa krem, mniam mniam

Chyba Cię dzisiaj odwiedze :P zrobimy wymianę ja Ci dam flaszkę wina, a ty mi flaszkę zupy :P

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Cafe nic sie nie stanie jak wezmiesz progesteron pozniej. Lekarz mowia ao 16 dniu zakladajac ze okres kobieta ma ksiazkowy 28 dniowy i idealna owulacje w 14 dniu.
    W takiej sytuacji się zgadzam z tym, że od 16 dc przy cyklach 28d. Natomiast jak się chce komuś wyregulowac długie cykle do 28 dni, to się zaleca branie od 16.
    W każdym razie dzięki :) nie wzięłam lutki. Testy zaczynają wychodzić pozytywne i w lewym jajniku odczuwałam przed chwilą coś na kształt "kłucia", może owu się zbliża. Oby jutro udało się mieć wizytę u gina, to sprawa będzie jasna czy to moje wymysły czy prawda. Całe szczęście, ze ktoś wymyślił usg bo tak to żyłabym złudzeniami.

Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę się chwalić, ale najlepsze jest winko mojej produkcji ;) Wiśniowe mniam, mniam ;)

caffe lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ja nie chcę się chwalić, ale najlepsze jest winko mojej produkcji ;) Wiśniowe mniam, mniam ;)
    samogon zawsze jest dobry jak go robi specjalista ;)
    moja mama w tamtym roku zrobiła nalewkę z aronii, była pyszna.
    Ale samogony sa nie dla mnie bo nie zdążyłabym się podelektować :P musi być niedobry żeby mnie odrzucało bo inaczej to by długo nie postało :P

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    dobrze wstawiłam, że "wyborowa mango" ;)

Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trafiony zatopiony. Moją produkcję zaczęłam 5 lat temu i teraz mam już spory zapas ;) , więc jest co opróżniać ;)
    caffe wrote:
    dobrze wstawiłam, że "wyborowa mango" ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No trafiony zatopiony. Moją produkcję zaczęłam 5 lat temu i teraz mam już spory zapas ;) , więc jest co opróżniać ;)
    To ja chętnie zostanę Twoją koleżanką :P ;) gdzie mieszkasz i czemu tak daleko? hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 13:16

Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 22 września 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

No u mnie nie pójdzie w góre,@ przyjdzie lada dzień,bo serduszek nie było,chłop za granicą sziedzi i przyjedzie ok.15.10,ale akurat będzie przed samą @,a że będzie tydzień tylko,więc znów starań nie będzie.Tak więc starania znów trzeba będzie odłożyć na okres świąt w grudniu :(

caffe, inessa lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Centrum Wielkopolski ;) to chyba nie jest tak daleko ;)
    caffe wrote:
    To ja chętnie zostanę Twoją koleżanką :P ;) gdzie mieszkasz i czemu tak daleko? hahaha

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    No u mnie nie pójdzie w góre,@ przyjdzie lada dzień,bo serduszek nie było,chłop za granicą sziedzi i przyjedzie ok.15.10,ale akurat będzie przed samą @,a że będzie tydzień tylko,więc znów starań nie będzie.Tak więc starania znów trzeba będzie odłożyć na okres świąt w grudniu :(
    Życzę Wam, żeby czas szybko zleciał <3

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 1307 1308 1309 1310 1311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ