35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
biały dym, hahahaBursztyn wrote:pewnie! Bozia caly zestaw ma przygotowany, deska do prasowania w pogotowiu - jakby co, fryzurka komunijna tez- niektorzy lubia troche perwersji
okno czyste jakby chcieli cos kombinowac na "glonojada", no bedzie sie dzialo, moze bialy dym zobcze ze swojego okna- moja mama ma mieszkanie na 9 p., wiec kto wie....bede obserwowac
jesli dolece tym zlomem oczywiscie.... 
inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Lou, mam dwie koleżanki, które też przeszły gehennę, ale się udało. Póki specjaliści dają szanse, to nie traćcie nadzieiLouLou wrote:Czesc dziewczyny. Dopiero dolaczylam do ovu. Mam 34 lata i od 6 lat bezskutecznie staram sie o pierwsze dziecko. Jestem po nieudanym invitro, cukrzyce typ I i powoli juz trace nadzieje....
inessa, Lucky, Mango, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajci u nas niestety pochmurno ale ciepło, dobrej niedzieli kazdej z Was życzę

Bursztynkowi aby szcześliwie doleciał.
Staraczkom miłej "pracy"

Lou Lou witaj wśród nas mam nadzieję,ze i Tobie się w końcu uda zostać mamusią
tu na ovu naprawde dzieją sie cuda 
Ja dziś zajmuje się meżem bo ma imieninki

Caffe a Ty dawaj serducha i musi sie przecież w końcu udać prawda !!!!!!!!!!
Samirko co u Ciebie kochana jak zdrówko????????????????????????????????????
Anna39 Twój wykres jest bardzo łądny a ta tempka musi pójść jutro w góre
Lucky Tobie to już pięknie wychodzi ten wykresik
A co u naszych zaciazonych nie dawają znaku życia ?????????????????????
No i czesc staraczek też sie nie odzywa ?????????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 12:06
Bursztyn, caffe, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo maz Tomasz?inessa wrote:Witajci u nas niestety pochmurno ale ciepło, dobrej niedzieli kazdej z Was życzę

Staraczkom miłej "pracy"

inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie niestety @ przyszla za wczesnie po 25 a nie po 28'dniach co spowoduje ze obecnyncykl pojdzie na strat bo w okresie owulacyjnym bede wygrzewala jajka na plazy ale bez meża. No nie, takie zycie.
Wczora bylam na spacecerze w lesie i zebralismy w godz. Koszyk podgrzybkow, susza sie teraz przy kominku. Notomiast czesc odlozylam kilka grzybow na zupe krem. Zobaczymy czy sie uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 13:00
caffe, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zupa krem, mniam mniampolarmiś wrote:U mnie niestety @ przyszla za wczesnie po 25 a nie po 28'dniach co spowoduje ze obecnyncykl pojdzie na strat bo w okresie owulacyjnym bede wygrzewala jajka na plazy ale bez meża. No nie, takie zycie.
Wczora bylam na spacecerze w lesie i zebralismy w godz. Koszyk podgrzybkow, susza sie teraz przy kominku. Notomiast czesc odlozylam kilka grzybow na zupe krem. Zobaczymy czy sie uda.
Chyba Cię dzisiaj odwiedze
zrobimy wymianę ja Ci dam flaszkę wina, a ty mi flaszkę zupy
inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
W takiej sytuacji się zgadzam z tym, że od 16 dc przy cyklach 28d. Natomiast jak się chce komuś wyregulowac długie cykle do 28 dni, to się zaleca branie od 16.polarmiś wrote:Cafe nic sie nie stanie jak wezmiesz progesteron pozniej. Lekarz mowia ao 16 dniu zakladajac ze okres kobieta ma ksiazkowy 28 dniowy i idealna owulacje w 14 dniu.
W każdym razie dzięki
nie wzięłam lutki. Testy zaczynają wychodzić pozytywne i w lewym jajniku odczuwałam przed chwilą coś na kształt "kłucia", może owu się zbliża. Oby jutro udało się mieć wizytę u gina, to sprawa będzie jasna czy to moje wymysły czy prawda. Całe szczęście, ze ktoś wymyślił usg bo tak to żyłabym złudzeniami.
Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samogon zawsze jest dobry jak go robi specjalistaMango wrote:Ja nie chcę się chwalić, ale najlepsze jest winko mojej produkcji
Wiśniowe mniam, mniam 

moja mama w tamtym roku zrobiła nalewkę z aronii, była pyszna.
Ale samogony sa nie dla mnie bo nie zdążyłabym się podelektować
musi być niedobry żeby mnie odrzucało bo inaczej to by długo nie postało
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
To ja chętnie zostanę Twoją koleżankąMango wrote:No trafiony zatopiony. Moją produkcję zaczęłam 5 lat temu i teraz mam już spory zapas
, więc jest co opróżniać 
gdzie mieszkasz i czemu tak daleko? hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 13:16
Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajci u nas niestety pochmurno ale ciepło, dobrej niedzieli kazdej z Was życzę

Staraczkom miłej "pracy"

No u mnie nie pójdzie w góre,@ przyjdzie lada dzień,bo serduszek nie było,chłop za granicą sziedzi i przyjedzie ok.15.10,ale akurat będzie przed samą @,a że będzie tydzień tylko,więc znów starań nie będzie.Tak więc starania znów trzeba będzie odłożyć na okres świąt w grudniu
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Życzę Wam, żeby czas szybko zleciałAnna39 wrote:No u mnie nie pójdzie w góre,@ przyjdzie lada dzień,bo serduszek nie było,chłop za granicą sziedzi i przyjedzie ok.15.10,ale akurat będzie przed samą @,a że będzie tydzień tylko,więc znów starań nie będzie.Tak więc starania znów trzeba będzie odłożyć na okres świąt w grudniu

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

i jej marzenie