35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:pewnie! Bozia caly zestaw ma przygotowany, deska do prasowania w pogotowiu - jakby co, fryzurka komunijna tez- niektorzy lubia troche perwersji
okno czyste jakby chcieli cos kombinowac na "glonojada", no bedzie sie dzialo, moze bialy dym zobcze ze swojego okna- moja mama ma mieszkanie na 9 p., wiec kto wie....bede obserwowac
jesli dolece tym zlomem oczywiscie....
inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
LouLou wrote:Czesc dziewczyny. Dopiero dolaczylam do ovu. Mam 34 lata i od 6 lat bezskutecznie staram sie o pierwsze dziecko. Jestem po nieudanym invitro, cukrzyce typ I i powoli juz trace nadzieje....
inessa, Lucky, Mango, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajci u nas niestety pochmurno ale ciepło, dobrej niedzieli kazdej z Was życzę
Bursztynkowi aby szcześliwie doleciał.
Staraczkom miłej "pracy"
Lou Lou witaj wśród nas mam nadzieję,ze i Tobie się w końcu uda zostać mamusiątu na ovu naprawde dzieją sie cuda
Ja dziś zajmuje się meżem bo ma imieninki
Caffe a Ty dawaj serducha i musi sie przecież w końcu udać prawda !!!!!!!!!!
Samirko co u Ciebie kochana jak zdrówko????????????????????????????????????
Anna39 Twój wykres jest bardzo łądny a ta tempka musi pójść jutro w góre
Lucky Tobie to już pięknie wychodzi ten wykresik
A co u naszych zaciazonych nie dawają znaku życia ?????????????????????
No i czesc staraczek też sie nie odzywa ?????????Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 12:06
Bursztyn, caffe, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajci u nas niestety pochmurno ale ciepło, dobrej niedzieli kazdej z Was życzę
Staraczkom miłej "pracy"
Lou Lou witaj wśród nas mam nadzieję,ze i Tobie się w końcu uda zostać mamusiątu na ovu naprawde dzieją sie cuda
No i czesc staraczek też sie nie odzywa ?????????inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie niestety @ przyszla za wczesnie po 25 a nie po 28'dniach co spowoduje ze obecnyncykl pojdzie na strat bo w okresie owulacyjnym bede wygrzewala jajka na plazy ale bez meża. No nie, takie zycie.
Wczora bylam na spacecerze w lesie i zebralismy w godz. Koszyk podgrzybkow, susza sie teraz przy kominku. Notomiast czesc odlozylam kilka grzybow na zupe krem. Zobaczymy czy sie uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 13:00
caffe, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:U mnie niestety @ przyszla za wczesnie po 25 a nie po 28'dniach co spowoduje ze obecnyncykl pojdzie na strat bo w okresie owulacyjnym bede wygrzewala jajka na plazy ale bez meża. No nie, takie zycie.
Wczora bylam na spacecerze w lesie i zebralismy w godz. Koszyk podgrzybkow, susza sie teraz przy kominku. Notomiast czesc odlozylam kilka grzybow na zupe krem. Zobaczymy czy sie uda.
Chyba Cię dzisiaj odwiedzezrobimy wymianę ja Ci dam flaszkę wina, a ty mi flaszkę zupy
inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Cafe nic sie nie stanie jak wezmiesz progesteron pozniej. Lekarz mowia ao 16 dniu zakladajac ze okres kobieta ma ksiazkowy 28 dniowy i idealna owulacje w 14 dniu.
W każdym razie dziękinie wzięłam lutki. Testy zaczynają wychodzić pozytywne i w lewym jajniku odczuwałam przed chwilą coś na kształt "kłucia", może owu się zbliża. Oby jutro udało się mieć wizytę u gina, to sprawa będzie jasna czy to moje wymysły czy prawda. Całe szczęście, ze ktoś wymyślił usg bo tak to żyłabym złudzeniami.
Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ja nie chcę się chwalić, ale najlepsze jest winko mojej produkcji
Wiśniowe mniam, mniam
moja mama w tamtym roku zrobiła nalewkę z aronii, była pyszna.
Ale samogony sa nie dla mnie bo nie zdążyłabym się podelektowaćmusi być niedobry żeby mnie odrzucało bo inaczej to by długo nie postało
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:No trafiony zatopiony. Moją produkcję zaczęłam 5 lat temu i teraz mam już spory zapas
, więc jest co opróżniać
gdzie mieszkasz i czemu tak daleko? hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2013, 13:16
Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Witajci u nas niestety pochmurno ale ciepło, dobrej niedzieli kazdej z Was życzę
Staraczkom miłej "pracy"
No i czesc staraczek też sie nie odzywa ?????????
No u mnie nie pójdzie w góre,@ przyjdzie lada dzień,bo serduszek nie było,chłop za granicą sziedzi i przyjedzie ok.15.10,ale akurat będzie przed samą @,a że będzie tydzień tylko,więc znów starań nie będzie.Tak więc starania znów trzeba będzie odłożyć na okres świąt w grudniu
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Anna39 wrote:No u mnie nie pójdzie w góre,@ przyjdzie lada dzień,bo serduszek nie było,chłop za granicą sziedzi i przyjedzie ok.15.10,ale akurat będzie przed samą @,a że będzie tydzień tylko,więc znów starań nie będzie.Tak więc starania znów trzeba będzie odłożyć na okres świąt w grudniu
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość