35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu, dziecko da radę, ciesz się że poznaje świat i się nie martw (pamiętaj: prolaktyna!)
Cafe tort?!!! wow, z okazji czającej się owulacji? narobiłaś mi smaka. Trzymam kciuki żeby owu wyszła taka jak tort - genialna.
Promyku, ale Cię przeorało, co za miesiąc z infekcjamizdrowiej Kobietko, bo jak tu zachodzić jak non stop się musisz leczyć
Maju, mnie nic nie jest po foliku, podobno niezwykle rzadko zdarzają się takie reakcje, ale wiem, że kiedyś czytałam, że któraś to miała i lekarz zalecił jej jakiś preparat gdzie to jest w połaczeniu z czymś innym, albo w innej formie... nie pamiętam, w kazdym razie brała ale nie ten zwykły najtańszy
Grosza trzymam kciuki za piękną owu w komplecie z ciążą!caffe, gosia7122, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Gosiu, dziecko da radę, ciesz się że poznaje świat i się nie martw (pamiętaj: prolaktyna!)
Cafe tort?!!! wow, z okazji czającej się owulacji? narobiłaś mi smaka. Trzymam kciuki żeby owu wyszła taka jak tort - genialna.
Promyku, ale Cię przeorało, co za miesiąc z infekcjamizdrowiej Kobietko, bo jak tu zachodzić jak non stop się musisz leczyć
Maju, mnie nic nie jest po foliku, podobno niezwykle rzadko zdarzają się takie reakcje, ale wiem, że kiedyś czytałam, że któraś to miała i lekarz zalecił jej jakiś preparat gdzie to jest w połaczeniu z czymś innym, albo w innej formie... nie pamiętam, w kazdym razie brała ale nie ten zwykły najtańszy
Grosza trzymam kciuki za piękną owu w komplecie z ciążą!
Dzisiaj to u mnie może lody będą hahaha -
nick nieaktualnyJak dzisiaj spokojnie chyba wszystykie serduszkują
Ja włąśnie popijam winko na zgode z mezem
Caffe jesteś kochana dziekuje CI bardzo za umocnienie
Jak nie ma nikogo to też zniknę,dobrego wieczorku życzecaffe, bliska77, Rzutka, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:u mnie niestety pochmurno i ciepło
Anna39 współczuję - Mąż nie może przesunąć przyjazdu?
Lucky Tobie pięknie tam u ciebie
Cięzaróweczki jak samopoczucie ?
u mnie owulki brak - aż dziwnie czuję że jej nie będzie
No niestety nie może przesunąć,szefostwo decydujecaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Jak dzisiaj spokojnie chyba wszystykie serduszkują
Ja włąśnie popijam winko na zgode z mezem
Caffe jesteś kochana dziekuje CI bardzo za umocnienie
Jak nie ma nikogo to też zniknę,dobrego wieczorku życze
Bądź silnainessa lubi tę wiadomość
-
Wezwalam lekarza,a raczej moja cora bo mnie zbyl. Troszke sie wkurzyla i mu nagadala - ale czad mam ochraniarza . Przyjechal i stwierdzil przechodzone zapalenie oskrzeli. Slusznie mnie opr...bo chodze z tym od wtorku. Naiwnie myslalam ze przejdzie. Dostalam antybiotyk - musialam biedak troche pigrzebac bo jestem uczulona na amoksycylany. Wlasnie dalam kase i mloda pojechala taksa do apteki....jak do jutra lepiej nie bedzie nie ide do robot. Walnieta jestem - tu zdycham a mysle o robocie
bliska77, inessa, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyWitam w poranny, deszczowy poniedzialek. Promyku mam nadzieje, ze czujesz sie lepiej ale te kilka dni w domku dobrze by Ci zrobily, nie rwij sie do pracy.
Ja niestety mam " sensacje" po wczorajszej zupie grzybowej kremowej. Nie zebym nazbierala trujacych grzybow, bo umiem zbierac ale cos jest nie tak. Jak to dobrze, ze nie zaprosilam, na nia Caffe - bo tak sie oblizywala. Maz tez ja jadl ale mu nic nie jest wiec moze to nie ta zupa mi zaszkodzila?
A co z przepisem na tort bezowy? Grosza lub Cafe wrzuccie na " przepisy".bliska77, inessa, Mango, Iwone, samira, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Polarmisiu, może weź jakieś leki na sensacje żołądkowe, stoperan czy coś takiego, po grzybach niestety często są problemy, zwłaszcza u ludzi mających ogólnie wrażliwe jelita, nie zapominajmy, że grzyby są ciężkostrawne
ja ok 14 mykam na monitoring, dziś powinno się wszystko wyjaśnić, mam jednak przeczucie, ze nici z IUI, bo dziś rano ból brzucha trochę ustał, może pęcherzyki już pękły.... no nic zobaczymy
Miłego dnia wszystkimRzutka, inessa, caffe, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
Polarmisiu, może weź jakieś leki na sensacje żołądkowe, stoperan czy coś takiego, po grzybach niestety często są problemy, zwłaszcza u ludzi mających ogólnie wrażliwe jelita, nie zapominajmy, że grzyby są ciężkostrawne
ja ok 14 mykam na monitoring, dziś powinno się wszystko wyjaśnić, mam jednak przeczucie, ze nici z IUI, bo dziś rano ból brzucha trochę ustał, może pęcherzyki już pękły.... no nic zobaczymy
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 08:44
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:witajcie
Miłego dnia wszystkiminessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane dobrego dnia i tygodnia Wam zyczę zwłaszcza zdrówka bo widze,zę tu coraz wiecej kobitek nam choruje
Aguś powodzenia na monitoringu - musi sie udać
Caffe to nie jest duży spadek ale może ta owulka dopiero dziś lub jutro bedzie -miejmy taką nadzieję i wtedy oczywiscie luteina a dziś załatw ten monitoring
bliska77, caffe, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Rzutka dzięki
Caffe, cholera wie, no bo temperatura powinna pójść w górę ale znowu ten pozytywny test owulacyjny, może poczekaj jeszcze do jutra, kiedy to zobaczysz jaka będzie temperatura
Wczoraj bardzo odczuwałam jajniki, a szczególnie lewy, którego do tej pory nie czułam. Dzisiaj nic nie czuję.
Wezmę test do pracy i zobaczę co dzisiaj pokaże.bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa dzięki
Dziewczyny, powiem Wam, że chyba pierwszy raz, mam tyle śluzu, ze aż kipię, gorzej będzie jak sie okaże że pęcherzyki pękły np dziś rano, na IUI będzie za późno, więc pozostanie serduszkowanie we własnym zakresie a z obniżoną żywotnością żołnierzyków to kiepsko to widzę, trudno, za ok 5,5h będzie wszystko jasneReni, caffe, inessa, Mango, Iwone, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Inessa dzięki
Dziewczyny, powiem Wam, że chyba pierwszy raz, mam tyle śluzu, ze aż kipię, gorzej będzie jak sie okaże że pęcherzyki pękły np dziś rano, na IUI będzie za późno, więc pozostanie serduszkowanie we własnym zakresie a z obniżoną żywotnością żołnierzyków to kiepsko to widzę, trudno, za ok 5,5h będzie wszystko jasnebleee
bliska77, inessa, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość