35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie niestety pochmurno i ciepło
Anna39 współczuję - Mąż nie może przesunąć przyjazdu?
Lucky Tobie pięknie tam u ciebie
Cięzaróweczki jak samopoczucie ?
u mnie owulki brak - aż dziwnie czuję że jej nie będziecaffe, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:u mnie niestety pochmurno i ciepło
Anna39 współczuję - Mąż nie może przesunąć przyjazdu?
Lucky Tobie pięknie tam u ciebie
Cięzaróweczki jak samopoczucie ?
u mnie owulki brak - aż dziwnie czuję że jej nie będzieale nie stresuj się, będzie dobrze
Lucky lubi tę wiadomość
-
Mam kobitki pytanie,czy któraś miała jakieś skutki uboczne podczas brania kwasu foliowego? Natchnełam się dzisiaj nie chcący na taki temat i tak troche poczytałam i już wiem dlaczego mam od 3 miesięcy takie dziwne cykle i czemu jestem tak wzdeta od 3 miesiecy i jak nigdy przy okresie mam straszne bóle brzucha.
Wklejem co znalazłam w internecie i prawie wszystko mi sie zgadza a ja się zastanawiam co mi jest od 3 miesięcy,bo już prawie tyle biore kwas foliowy.
Zaburzenia żołądka i jelit: gorzki smak w ustach, wzdęcia, nudności, wymioty, biegunka;
Zaburzenia psychiczne: brak łaknienia, trudności w zasypianiu, senność,
Ja mam wzdecia od 3 miesiecy,nudnosci i dzisiaj straszna biegunge az mnie skrecalo w brzuchu,ze nie spie od 6.00 no i mam problem ze spaniem i jestem ciagle senna.
Jak pojde do lekarza,to az sie z ciekawosci zapytam.caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
O matulu jaka jestem zdeptana.... w nocy trzeslo mna jak osika. Temp. 40,3 ,jeszcze do szczescia doszla @. Czuje sie jak flak, dziewczyny skacza kolo mnie bo prawie sie im wylozylam jak szlam do wc. Teraz spadla temp.do 38,4
caffe, gosia7122, Lucky, samira, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
maja35 wrote:Mam kobitki pytanie,czy któraś miała jakieś skutki uboczne podczas brania kwasu foliowego? Natchnełam się dzisiaj nie chcący na taki temat i tak troche poczytałam i już wiem dlaczego mam od 3 miesięcy takie dziwne cykle i czemu jestem tak wzdeta od 3 miesiecy i jak nigdy przy okresie mam straszne bóle brzucha.
Wklejem co znalazłam w internecie i prawie wszystko mi sie zgadza a ja się zastanawiam co mi jest od 3 miesięcy,bo już prawie tyle biore kwas foliowy.
Zaburzenia żołądka i jelit: gorzki smak w ustach, wzdęcia, nudności, wymioty, biegunka;
Zaburzenia psychiczne: brak łaknienia, trudności w zasypianiu, senność,
Ja mam wzdecia od 3 miesiecy,nudnosci i dzisiaj straszna biegunge az mnie skrecalo w brzuchu,ze nie spie od 6.00 no i mam problem ze spaniem i jestem ciagle senna.
Jak pojde do lekarza,to az sie z ciekawosci zapytam.
Zapytaj gina najlepiejLucky lubi tę wiadomość
-
promyk wrote:O matulu jaka jestem zdeptana.... w nocy trzeslo mna jak osika. Temp. 40,3 ,jeszcze do szczescia doszla @. Czuje sie jak flak, dziewczyny skacza kolo mnie bo prawie sie im wylozylam jak szlam do wc. Teraz spadla temp.do 38,4
dobrze, że ma kto o Ciebie zadbać.
Lucky, promyk lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:O matulu jaka jestem zdeptana.... w nocy trzeslo mna jak osika. Temp. 40,3 ,jeszcze do szczescia doszla @. Czuje sie jak flak, dziewczyny skacza kolo mnie bo prawie sie im wylozylam jak szlam do wc. Teraz spadla temp.do 38,4
Lucky, promyk lubią tę wiadomość
-
a moje dziecię pojechało dzisiaj na wycieczkę do Anglii na tydzień .Trochę mam stracha o podróż.Jako że Toruń żużlem stoi to jedziemy o mistrzostwo POLSKI dzisiaj to proszę o trzymanie kciuków w ramach oderwania myśli od wykresów ,tem. i temu podobnych.
caffe, Lucky, Iwone, polarmiś, bliska77, Rzutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:a moje dziecię pojechało dzisiaj na wycieczkę do Anglii na tydzień .Trochę mam stracha o podróż.Jako że Toruń żużlem stoi to jedziemy o mistrzostwo POLSKI dzisiaj to proszę o trzymanie kciuków w ramach oderwania myśli od wykresów ,tem. i temu podobnych.
gosia7122, Lucky lubią tę wiadomość