35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie niestety pochmurno i ciepło
Anna39 współczuję - Mąż nie może przesunąć przyjazdu?
Lucky Tobie pięknie tam u ciebie
Cięzaróweczki jak samopoczucie ?
u mnie owulki brak - aż dziwnie czuję że jej nie będzie
caffe, Lucky, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
jak sama wiesz, czasami może jej nie byćgrosza wrote:u mnie niestety pochmurno i ciepło
Anna39 współczuję - Mąż nie może przesunąć przyjazdu?
Lucky Tobie pięknie tam u ciebie
Cięzaróweczki jak samopoczucie ?
u mnie owulki brak - aż dziwnie czuję że jej nie będzie
ale nie stresuj się, będzie dobrze
Lucky lubi tę wiadomość
-
Mam kobitki pytanie,czy któraś miała jakieś skutki uboczne podczas brania kwasu foliowego? Natchnełam się dzisiaj nie chcący na taki temat i tak troche poczytałam i już wiem dlaczego mam od 3 miesięcy takie dziwne cykle i czemu jestem tak wzdeta od 3 miesiecy i jak nigdy przy okresie mam straszne bóle brzucha.
Wklejem co znalazłam w internecie i prawie wszystko mi sie zgadza a ja się zastanawiam co mi jest od 3 miesięcy,bo już prawie tyle biore kwas foliowy.
Zaburzenia żołądka i jelit: gorzki smak w ustach, wzdęcia, nudności, wymioty, biegunka;
Zaburzenia psychiczne: brak łaknienia, trudności w zasypianiu, senność,
Ja mam wzdecia od 3 miesiecy,nudnosci i dzisiaj straszna biegunge az mnie skrecalo w brzuchu,ze nie spie od 6.00 no i mam problem ze spaniem i jestem ciagle senna.
Jak pojde do lekarza,to az sie z ciekawosci zapytam.
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
O matulu jaka jestem zdeptana.... w nocy trzeslo mna jak osika. Temp. 40,3 ,jeszcze do szczescia doszla @. Czuje sie jak flak, dziewczyny skacza kolo mnie bo prawie sie im wylozylam jak szlam do wc. Teraz spadla temp.do 38,4
caffe, gosia7122, Lucky, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
Czytała też o tych skutkach. Ja raczej nie mam, przynajmniej takowych wymienionych nie zauważyłam u siebie.maja35 wrote:Mam kobitki pytanie,czy któraś miała jakieś skutki uboczne podczas brania kwasu foliowego? Natchnełam się dzisiaj nie chcący na taki temat i tak troche poczytałam i już wiem dlaczego mam od 3 miesięcy takie dziwne cykle i czemu jestem tak wzdeta od 3 miesiecy i jak nigdy przy okresie mam straszne bóle brzucha.
Wklejem co znalazłam w internecie i prawie wszystko mi sie zgadza a ja się zastanawiam co mi jest od 3 miesięcy,bo już prawie tyle biore kwas foliowy.
Zaburzenia żołądka i jelit: gorzki smak w ustach, wzdęcia, nudności, wymioty, biegunka;
Zaburzenia psychiczne: brak łaknienia, trudności w zasypianiu, senność,
Ja mam wzdecia od 3 miesiecy,nudnosci i dzisiaj straszna biegunge az mnie skrecalo w brzuchu,ze nie spie od 6.00 no i mam problem ze spaniem i jestem ciagle senna.
Jak pojde do lekarza,to az sie z ciekawosci zapytam.
Zapytaj gina najlepiej
Lucky lubi tę wiadomość
-
Bidulka, leżpromyk wrote:O matulu jaka jestem zdeptana.... w nocy trzeslo mna jak osika. Temp. 40,3 ,jeszcze do szczescia doszla @. Czuje sie jak flak, dziewczyny skacza kolo mnie bo prawie sie im wylozylam jak szlam do wc. Teraz spadla temp.do 38,4
dobrze, że ma kto o Ciebie zadbać.
Lucky, promyk lubią tę wiadomość
-
Promyku trzymaj się z taką tem.to powinnaś do lekarza iść ,zbijaj koniecznie i odpoczywaj.promyk wrote:O matulu jaka jestem zdeptana.... w nocy trzeslo mna jak osika. Temp. 40,3 ,jeszcze do szczescia doszla @. Czuje sie jak flak, dziewczyny skacza kolo mnie bo prawie sie im wylozylam jak szlam do wc. Teraz spadla temp.do 38,4
Lucky, promyk lubią tę wiadomość
-
a moje dziecię pojechało dzisiaj na wycieczkę do Anglii na tydzień .Trochę mam stracha o podróż.Jako że Toruń żużlem stoi to jedziemy o mistrzostwo POLSKI dzisiaj to proszę o trzymanie kciuków w ramach oderwania myśli od wykresów ,tem. i temu podobnych.
caffe, Lucky, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rzutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No to trzymamgosia7122 wrote:a moje dziecię pojechało dzisiaj na wycieczkę do Anglii na tydzień .Trochę mam stracha o podróż.Jako że Toruń żużlem stoi to jedziemy o mistrzostwo POLSKI dzisiaj to proszę o trzymanie kciuków w ramach oderwania myśli od wykresów ,tem. i temu podobnych.
gosia7122, Lucky lubią tę wiadomość

to chyba nie jest tak daleko